W moim ogródeczku ... Halina ;-) 2008r.
- jadzia123
- 200p
- Od: 27 sie 2008, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Halinko, śliczne masz wszystko a budleje urocze!!! Pod wpływem FORUM kupiłam sobie w tym roku trzy ( nia wiem dlaczego ale często kupuję po trzy roślinki
), dwie z nich znalazłam u Ciebie. Mam nadzieję, że będą tak ładne jak Twoje. No i bardzo podoba mi się naturalność Twojego ogrodu: wszystko do siebie pasuje, po krótkim spacerze pełny relaks. Gratuluję, Jadzia.

Zapraszam do ogródka
Ogródek Jadzi 123.
Ogródek Jadzi 123.
Witaj Halinko,witaj Zeniu ranny ptaszku.Ja też wstaję bardzo wcześnie.Moja babcia mówiła tak"kto rano wstaje ,temu Pan Bóg daje"
Działeczkę masz wspaniałą miło się oglądało.Widać,że całe swoje serce w nią wkładasz.
Chciałam cichaczem zapytać w jaki sposób odnajdujecie wątki w których pisałyście.Czy po prostu szukacie na stronie głównej?I te pogrubienia,próbowałam,ale nie wychodzi .
Pozdrawiam ,iza
Działeczkę masz wspaniałą miło się oglądało.Widać,że całe swoje serce w nią wkładasz.
Chciałam cichaczem zapytać w jaki sposób odnajdujecie wątki w których pisałyście.Czy po prostu szukacie na stronie głównej?I te pogrubienia,próbowałam,ale nie wychodzi .
Pozdrawiam ,iza
- Isia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witaj Halinko wśród wielu forumkowych przyjaciół widziałam Twoje wpisy ale nigdy nie byłam w Twoim ogrodzie. Ciesze sie ze do niego trafiłam klimat ogrodu bardzo mi sie podoba zwłaszcza duza przestrzeń i taka wspaniała róznorodność kwiatów żarnowiec żółty piekny, wiciokrzew, perukowce, pecherznice mozna by długo wymieniać
bardzo mi sie u Ciebie podoba Pozdrawiam ciepło Isia
P.S. pozdrowienia i drapania dla kotów od mojej czarnej mamby

P.S. pozdrowienia i drapania dla kotów od mojej czarnej mamby

- TAJGA 2008
- 1000p
- Od: 5 sie 2008, o 09:44
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Isiu, dziękuję i również bardzo proszę podrap swoja Mambę od moich kotków ;-))))
Izabelo, ja wszystkie nowe wiadomości odnajduję w swojej poczcie internetowej i po kolei wchodzę w poszczególny wątek.
Pogrubienia to bardzo prosta sprawa. Tekst, który chcesz pogrubić zaznaczasz myszka i wciskasz lewe okienko z napisem "B" (zaraz obok "Treść wiadomości") i to wszystko. Przed wysłaniem możesz sprawdzić jak wyszło wciskając "podgląd" (obok "wyślij"). Jak wyszło wszystko w porządku to wysyłasz. Jeżeli nie, to, to co nie wyszło kasujesz i jeszcze raz to samo, do skutku. Jestem przekonana, że wyjdzie Ci za pierwszym razem
Jadziu 123, ja podobnie jak Ty, też kupuję roślinki w ilości nieparzystej. Jeżeli mam więcej miejsca to 3, 5 lub 7, jeżeli jednak muszę się ograniczyć to tylko jedną roślinkę. W moim ogrodzie nie rośnie nić w ilości parzystej. Wewnętrznie czuje taką potrzebę sadzenia w ilości nieparzystej, odbieram to jako nieograniczoną przestrzeń. Budleje też mam posadzone trzy obok siebie.
Izabelo, ja wszystkie nowe wiadomości odnajduję w swojej poczcie internetowej i po kolei wchodzę w poszczególny wątek.
Pogrubienia to bardzo prosta sprawa. Tekst, który chcesz pogrubić zaznaczasz myszka i wciskasz lewe okienko z napisem "B" (zaraz obok "Treść wiadomości") i to wszystko. Przed wysłaniem możesz sprawdzić jak wyszło wciskając "podgląd" (obok "wyślij"). Jak wyszło wszystko w porządku to wysyłasz. Jeżeli nie, to, to co nie wyszło kasujesz i jeszcze raz to samo, do skutku. Jestem przekonana, że wyjdzie Ci za pierwszym razem

Jadziu 123, ja podobnie jak Ty, też kupuję roślinki w ilości nieparzystej. Jeżeli mam więcej miejsca to 3, 5 lub 7, jeżeli jednak muszę się ograniczyć to tylko jedną roślinkę. W moim ogrodzie nie rośnie nić w ilości parzystej. Wewnętrznie czuje taką potrzebę sadzenia w ilości nieparzystej, odbieram to jako nieograniczoną przestrzeń. Budleje też mam posadzone trzy obok siebie.
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- alana
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
Halino, ale u Ciebie już gości od rana, aż miło
i to jeszcze z jakimi pysznościami przychodzą, aż ślinka cieknie na widok tych słodkości
U nas niestety non stop leje, strasznie ponuro, to ja dla odmiany i poprawy listopadowego nastroju przybywam z koniczyną :P

U nas niestety non stop leje, strasznie ponuro, to ja dla odmiany i poprawy listopadowego nastroju przybywam z koniczyną :P

Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Marylko, ja też nigdy się nad tym nie zastanawiałam, dopiero kiedy posadziłam 3 brzozy i jedna z nich się nie przyjęłam, jakoś dziwnie mi te dwie nie pasowały. Te dwie brzozy tworzyły jakby zamknięta przestrzeń. Dopiero wtedy się nad tym zastanowiłam i jak się potem okazało, tak sama od siebie, nie wiedząc nawet o tym, sadzę wszystko w ilości nieparzystej. Trzecią brzozę oczywiście dosadziłam, na miejscu tej, które się nie przyjęła. Jest jeszcze mała, ale mam nadzieję, że szybko urośnie, bo ma rosnąć wysoko do nieba