W sumie jak kwitną to im potem liście od dołu odlatują i pędy giną,także lepiej uszczykiwać
Chociaż z innej strony to jak i tak nie możesz przechować to różnicy nie zrobi po pod koniec jesieni/po przymrozkach to i tak już wyrzucasz
O tym samym sklepie nie myślimy,z Twoim wszystko dobrze,u mnie może przerwa techniczna czy coś
Najwyżej skąd indziej kupię
Jak będziesz wsadzać powojniki to uważaj,ja mam to szczęście że potem w nocy jest przymrozek.Dlatego kupuję dopiero po urodzinach jak będzie też kasa na nie,to ich przymrozki nie wezmą
Zdjęcia mam,w ogrodzie porobiłem.
Mama zaczęła ucinać wierzbę parasolkę od dołu,bo suche pędy.
Mówi że jutro się skończy,ale ja już wpadłem w cięcie i powiedziałem,że wszystko suche odetnę.
No,to z 1/6 zdrowych pędów zostało a jutro chciałem zrobić cięcie kosmetyczne-gdzieniegdzie zdrowych za gęsto czy drobnych za dużo.
Tyle że mama się nieźle wkurzyła i nie zrozumie,że teraz ta wierzba ruszy jak głupia,co z tego,że teraz wygląda tragicznie
Gorzej jak nie dobije...W sumie patrzałem jej dwie róże kupione i one do podstawy fioletowe,jeszcze mi się dostanie,oho...
Tak jak już mówimy o błędach,to syropu klonowego do bananów dodajemy minimum a nie jak lukier na ciasto...Ale z nich spłynął na dno miski to się dało zjeść
Teraz nadszedł czas na pokazanie cóż to zrobiłem
Przyciąłem wrzosy ale nie widać.
Aha,dzisiaj zdjęcia w rozmiarze maks bo są super
Barbulkę też ściąłem,patrzcie,jak równo,a na czuja
Hosty idą dzielnie,aha,wsiałem rączniki i teraz nie ma ich gdzie podziać,bo wielce parapet zniszczę (a to już od 6 roku życia słyszę,parapet ciągle w stanie niezmiennym...)
Czyli znowu nasionka do babci

Ale o hostach miało być.
Tak w ogóle,to czy one zamierzają być takie same???
Jesteśmy jeszcze w domu,słonko
A teraz wyszliśmy i słonko widzimy w różnych miejscach.
Budka już porządnie przyczepiona,teraz czekać aż jakiś szkodnik się zadomowi,kret latający może?
Teraz lepiej te cosie widać,jak nie ma słońca to wszystko telefon zszarza
Teraz od najbrzydszych/najmniej zdradzających zdjęć,jak coś trzeba objaśnić to nad fotosem
Pomijając fakt,że powinny być ze 3 razy większe-od kiedy one kwitną w marcu???
Wrzośćce jakoś tam się starają,co by nie było z daleka różowe piksele migają
Sasankowe odliczanie...Tfu,to jest przylaszczka,sasanki coś wygnięły..
Święte przebiśniegi
Było ich tam o 900 lub 300 cebulek więcej ale jakoś się przeprowadziły
Dowód,że trawnik z mchem może być(i jest) piękny:
A teraz zapamiętajcie-małe jest piękne a chwasty są nie są złe,tylko my tak uznaliśmy.
Teraz Wam pokażę,że warto zostawić kawałek,gdzie nie będzie się ingerować(bez trawy) i dać chwastom żyć.
A oto chwastowe,wiosenne fajerwerki.