Moje Arboretum cz.4
- lanceta
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 wrz 2010, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moje Arboretum cz.4
Ale super,baaardzo dziękuję ofiarodawcy 

- karolacha
- Od: 1 cze 2014, o 15:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jeszcze były czekoladki , ale sam ofiarodawca zjadł 

Karolinko,Bąbel widzę bardzo dobrze wychowany,ukłony w stronę pani
Niech się zdrowo chowa a pani trzyma w zdrowiu

Niech się zdrowo chowa a pani trzyma w zdrowiu

- karolacha
Tulap Bąbel to dżentelmen , tak samo jak Ty

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Witaj Karolka, całuski dla Bąbla
no dla Ciebie też, bo dzięki tobie taki mądry chłopak z niego 

- karolacha
Iwonko dzięki mnie to Bąbel jest rozpieszczony i radosny, ale w takim dniu wiedział jak się zachować 

- Sasanka18
- Od: 1 sty 2010, o 19:25
Karolka, czy dobrze zrozumiałam ,że Bąbel jadł czekoladki ?
Pies nie może jeść czekolady i rodzynek ,po tych smakołykach może mieć kłopoty z siusianiem.
Ja miałam ze swoim taki problem i musieliśmy go cewnikować .
może źle zrozumiałam
ale ku przestrodze.
Pies nie może jeść czekolady i rodzynek ,po tych smakołykach może mieć kłopoty z siusianiem.
Ja miałam ze swoim taki problem i musieliśmy go cewnikować .
może źle zrozumiałam

- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jak cudnie i tak męsko
Tak tak pies i czekolada to niedobrze, wiele słuchałam się ze czekolada to cichy zabójca psa.
Więc niech lepiej dostanie kabanosa a pani oddaje czekoladki.

Tak tak pies i czekolada to niedobrze, wiele słuchałam się ze czekolada to cichy zabójca psa.

Więc niech lepiej dostanie kabanosa a pani oddaje czekoladki.

- Dorota71
- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Kontakt:
To jak to było? Bąbel dał Ci kwiatka a później go zjadł? 

- karolacha
Dzięki za przestrogę Marysiu Bąbel ne jadł czekoladek tylko Rafaello
Ale dobrze wiedzieć --nie będzie jadł czekoladek i rodzynek --na pewno . Dzięki 
-- 8 mar 2016, o 22:42 --
Kasiula kabanoska dostanie, czekoladek nie
Ale pani niech nie oddaje, też mi nie potrzeba, czas zrzucić tłuszczyk. Już jest coraz cieplej i ta warstwa już nie potrzebna 
-- 8 mar 2016, o 22:45 --
Dorotko to było tak ,ze ja Bąblowi dałam kwiatka , on go zjadł i rozkruszył , ja na kolanach zbierałam fragmenty a Bąbel mi wyrywał i łaził po głowie

-- 8 mar 2016, o 22:42 --
Kasiula kabanoska dostanie, czekoladek nie

-- 8 mar 2016, o 22:45 --
Dorotko to było tak ,ze ja Bąblowi dałam kwiatka , on go zjadł i rozkruszył , ja na kolanach zbierałam fragmenty a Bąbel mi wyrywał i łaził po głowie

Oj dziewczyny całkiem mnie wczoraj ścieło - eM zamiast futra z kretów jakiegoś wirusa mi przywlókł na dzień kobiet... Juz spieszę z odpowiedzią. Jaśmin jest pojedyńczy - taki klasyczny jak to drzewiej bywało, za to pachnie obłędnie. I to właśnie ten zapach, a nie sam jaśmin mojemu sąsiadowi się kojarzy. Próbowaliśmy go przycinać i zrobić coś a la żywopłot, ale efekt był taki, że wyglądało to fatalnie i słabiej kwitł - najwyraźniej przycinania nie lubi.
Z Bąbla widzę niezła pociecha Ci rośnie
mój Francek co prawda wczoraj leżał na toaletce i mnie pilnował (nie mógł pojąć czemu pani po powrocie od razu do łóżka się położyła), ale kwiatków i czekoladek mi nie przyniósł. Co do czekolady to chyba to indywidualna sprawa, albo kwestia składu czekolady, bo w dawnych czasach - ze 25 lat temu - kiedy to czekoladę się w domu robiło, zrobiłam porcję, rozłożyłam na folii aluminiowej i rozwałkowałam - wyszło tak na cały kuchenny stół o grubości ok 1 cm. Zamknęłam drzwi do kuchni i poszłam śmieci wyrzucić, a kiedy wróciłam na pysku psa malowała się rozkosz, drzwi do kuchni były otwarte, a czekolady została zaledwie połowa.... Nawet tego nie odchorował
A Bąbel tego żonkila mam nadzieję nie zjadł? Ktoś gdzieś tu na forum pisał, że żonkile mają jakieś substancje, ze nawet nornice je szerokim łukiem mijają.
Z Bąbla widzę niezła pociecha Ci rośnie

A Bąbel tego żonkila mam nadzieję nie zjadł? Ktoś gdzieś tu na forum pisał, że żonkile mają jakieś substancje, ze nawet nornice je szerokim łukiem mijają.
- karolacha
Wow, Kasiu Twój to dopiero był smakosz czekolady
na wszelki wypadek nie będe dawała Bąblowi, bo jak słyszę ,ze piesek był cewnikowany to strasznie żal
Nie zafunduję tego Bąblowi
A żonkila czesciowo zjadł. Zresztą on na podwórku wszystkie kwiatki konsumuje. Oduczam go , ale on jest przekorny i jak czegoś nie wolno, to doskonała zabawa z Pancią i właśnie je
A odnośnie Twojej czekolady to mnie si przypomniało jak maiłam kota i hodowałam króliki. Królik oprawiony zostal na chłodnym ganku , my do pracy, ale widać nie dokładnie zamkniete zostały drzwi i kiedy wróciliśmy kot leżał koło królika taki obżarty ,że nie mógł się ruszyć a z królika zostały resztki. Biedactwo cały dzień sie męczył z tym królikiem
Ale całego zjeść i tak nie dał rady
No ja bym się obraziła gdybym nie dostała futra a w dodatku małe żyjątko w postaci wirusa
No to kuruj sie dziewczyno.
Jaśmin chcę , jak wrócę to się odezwę na pw

A odnośnie Twojej czekolady to mnie si przypomniało jak maiłam kota i hodowałam króliki. Królik oprawiony zostal na chłodnym ganku , my do pracy, ale widać nie dokładnie zamkniete zostały drzwi i kiedy wróciliśmy kot leżał koło królika taki obżarty ,że nie mógł się ruszyć a z królika zostały resztki. Biedactwo cały dzień sie męczył z tym królikiem

No ja bym się obraziła gdybym nie dostała futra a w dodatku małe żyjątko w postaci wirusa

No to kuruj sie dziewczyno.
Jaśmin chcę , jak wrócę to się odezwę na pw

- jola1313
- Od: 21 sty 2012, o 14:41
Ale miałam do nadrobienia
.Pędzisz Korolinko z wątkiem jak szalona.
Fajnie,że juz Ci wszystko zaczyna rozkwitać w ogródku.U mnie tylko ranniki i ciemierniki wychyliły główki,aaaa i przebiśniegi.Byliny wychodzą,ale liście dopiero.
Co do jaśminu,to ja też kupiłam sobie wczoraj
.Ale ma być pełny-takiego nie mam.Ciekawe,czy będzie pachniał.I oczywiście też nie mam miejsca,gdzie posadzić.Do tego kupiłam różę,ale tylko 1,bo u mnie nie ma takich marketów na ''A''
.W ogrodniczym nie było z czego wybierać.Ale może to i dobrze.Oszczędziłam kasy,a i tak to co kupiłam muszę posadzić chwilowo w doniczki
.
A jeszcze zamówione lilie i inne krzaczki przyslą niedługo
.Jaki to człowiek głupi-naogląda się,naczyta na fo,jakie cuda ludzie kupują.I póżniej nie ma zmiłuj,że nie ma miejsca.Kupuje
.No i miejsce musi się znależć....
Ale robię postępy
.Jakoś sobie wybiłam z głowy zakupy róż z all.A jak byłam wczoraj w Lidlu(popędziłam po lilie-których już nie było)-oparłam się pokusie i nie kupiłam róż,które były po prawie 10zł za 'kapers'.Pomyslałam,że drogo za coś co nawet nazwy odmiany nie ma.Do tego krzewy nieduże...dumna jestem z siebie
.

Fajnie,że juz Ci wszystko zaczyna rozkwitać w ogródku.U mnie tylko ranniki i ciemierniki wychyliły główki,aaaa i przebiśniegi.Byliny wychodzą,ale liście dopiero.
Co do jaśminu,to ja też kupiłam sobie wczoraj

A jeszcze zamówione lilie i inne krzaczki przyslą niedługo

Ale robię postępy

- karolacha
A daj spokój Jolu róże w Auchan zaczynały się od 3.70 i całkiem fajnie wyglądały, więc po 10 zł to drogo i dobrze ,ze nie kupiłaś
No niestety, zamawiamy, kupujemy jak głupie--na pewno ja, a potem wciskamy i to i tak źle rośnie bo ma za ciasno .
W łeb mnie trzeba