Moje Arboretum cz.4

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
lanceta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 wrz 2010, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Moje Arboretum cz.4

Post »

Ale super,baaardzo dziękuję ofiarodawcy :wit
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2014, o 15:56
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jeszcze były czekoladki , ale sam ofiarodawca zjadł ;:306
Moje Arboretum
Część 8 - zapraszam Karolina
Awatar użytkownika
Tulap
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2014, o 09:30

Post »

Karolinko,Bąbel widzę bardzo dobrze wychowany,ukłony w stronę pani ;:180
Niech się zdrowo chowa a pani trzyma w zdrowiu ;:196
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tulap Bąbel to dżentelmen , tak samo jak Ty :uszy :wit
Moje Arboretum
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Witaj Karolka, całuski dla Bąbla ;:196 no dla Ciebie też, bo dzięki tobie taki mądry chłopak z niego ;:196
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko dzięki mnie to Bąbel jest rozpieszczony i radosny, ale w takim dniu wiedział jak się zachować ;:80
Moje Arboretum
Awatar użytkownika
Sasanka18
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2010, o 19:25

Post »

Karolka, czy dobrze zrozumiałam ,że Bąbel jadł czekoladki ?
Pies nie może jeść czekolady i rodzynek ,po tych smakołykach może mieć kłopoty z siusianiem.
Ja miałam ze swoim taki problem i musieliśmy go cewnikować .
może źle zrozumiałam ;:223 ale ku przestrodze.
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jak cudnie i tak męsko ;:138 ;:138
Tak tak pies i czekolada to niedobrze, wiele słuchałam się ze czekolada to cichy zabójca psa. ;:222
Więc niech lepiej dostanie kabanosa a pani oddaje czekoladki. ;:196
Awatar użytkownika
Dorota71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2011, o 14:15
Kontakt:

Post »

To jak to było? Bąbel dał Ci kwiatka a później go zjadł? ;:306
Pozdrawiam cieplutko -Dorota
Zapraszam serdecznie- Spis moich wątków.
Aktualne: Ogród Dom Hobby
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzięki za przestrogę Marysiu Bąbel ne jadł czekoladek tylko Rafaello ;:306 Ale dobrze wiedzieć --nie będzie jadł czekoladek i rodzynek --na pewno . Dzięki :wink:

-- 8 mar 2016, o 22:42 --

Kasiula kabanoska dostanie, czekoladek nie ;:185 Ale pani niech nie oddaje, też mi nie potrzeba, czas zrzucić tłuszczyk. Już jest coraz cieplej i ta warstwa już nie potrzebna :;230

-- 8 mar 2016, o 22:45 --

Dorotko to było tak ,ze ja Bąblowi dałam kwiatka , on go zjadł i rozkruszył , ja na kolanach zbierałam fragmenty a Bąbel mi wyrywał i łaził po głowie :;230
Moje Arboretum
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazek
Moje Arboretum
vimen
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 11 sty 2015, o 16:21

Post »

Oj dziewczyny całkiem mnie wczoraj ścieło - eM zamiast futra z kretów jakiegoś wirusa mi przywlókł na dzień kobiet... Juz spieszę z odpowiedzią. Jaśmin jest pojedyńczy - taki klasyczny jak to drzewiej bywało, za to pachnie obłędnie. I to właśnie ten zapach, a nie sam jaśmin mojemu sąsiadowi się kojarzy. Próbowaliśmy go przycinać i zrobić coś a la żywopłot, ale efekt był taki, że wyglądało to fatalnie i słabiej kwitł - najwyraźniej przycinania nie lubi.
Z Bąbla widzę niezła pociecha Ci rośnie :D mój Francek co prawda wczoraj leżał na toaletce i mnie pilnował (nie mógł pojąć czemu pani po powrocie od razu do łóżka się położyła), ale kwiatków i czekoladek mi nie przyniósł. Co do czekolady to chyba to indywidualna sprawa, albo kwestia składu czekolady, bo w dawnych czasach - ze 25 lat temu - kiedy to czekoladę się w domu robiło, zrobiłam porcję, rozłożyłam na folii aluminiowej i rozwałkowałam - wyszło tak na cały kuchenny stół o grubości ok 1 cm. Zamknęłam drzwi do kuchni i poszłam śmieci wyrzucić, a kiedy wróciłam na pysku psa malowała się rozkosz, drzwi do kuchni były otwarte, a czekolady została zaledwie połowa.... Nawet tego nie odchorował :D
A Bąbel tego żonkila mam nadzieję nie zjadł? Ktoś gdzieś tu na forum pisał, że żonkile mają jakieś substancje, ze nawet nornice je szerokim łukiem mijają.
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wow, Kasiu Twój to dopiero był smakosz czekolady :;230 na wszelki wypadek nie będe dawała Bąblowi, bo jak słyszę ,ze piesek był cewnikowany to strasznie żal :cry: Nie zafunduję tego Bąblowi :) A żonkila czesciowo zjadł. Zresztą on na podwórku wszystkie kwiatki konsumuje. Oduczam go , ale on jest przekorny i jak czegoś nie wolno, to doskonała zabawa z Pancią i właśnie je :?
A odnośnie Twojej czekolady to mnie si przypomniało jak maiłam kota i hodowałam króliki. Królik oprawiony zostal na chłodnym ganku , my do pracy, ale widać nie dokładnie zamkniete zostały drzwi i kiedy wróciliśmy kot leżał koło królika taki obżarty ,że nie mógł się ruszyć a z królika zostały resztki. Biedactwo cały dzień sie męczył z tym królikiem :;230 Ale całego zjeść i tak nie dał rady ;:306
No ja bym się obraziła gdybym nie dostała futra a w dodatku małe żyjątko w postaci wirusa ;:185 ;:222
No to kuruj sie dziewczyno.
Jaśmin chcę , jak wrócę to się odezwę na pw :wit
Moje Arboretum
Awatar użytkownika
jola1313
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2012, o 14:41

Post »

Ale miałam do nadrobienia ;:oj .Pędzisz Korolinko z wątkiem jak szalona.
Fajnie,że juz Ci wszystko zaczyna rozkwitać w ogródku.U mnie tylko ranniki i ciemierniki wychyliły główki,aaaa i przebiśniegi.Byliny wychodzą,ale liście dopiero.
Co do jaśminu,to ja też kupiłam sobie wczoraj ;:224 :;230 .Ale ma być pełny-takiego nie mam.Ciekawe,czy będzie pachniał.I oczywiście też nie mam miejsca,gdzie posadzić.Do tego kupiłam różę,ale tylko 1,bo u mnie nie ma takich marketów na ''A'' :roll: .W ogrodniczym nie było z czego wybierać.Ale może to i dobrze.Oszczędziłam kasy,a i tak to co kupiłam muszę posadzić chwilowo w doniczki ;:223 .
A jeszcze zamówione lilie i inne krzaczki przyslą niedługo ;:219 .Jaki to człowiek głupi-naogląda się,naczyta na fo,jakie cuda ludzie kupują.I póżniej nie ma zmiłuj,że nie ma miejsca.Kupuje ;:223 .No i miejsce musi się znależć....
Ale robię postępy ;:224 .Jakoś sobie wybiłam z głowy zakupy róż z all.A jak byłam wczoraj w Lidlu(popędziłam po lilie-których już nie było)-oparłam się pokusie i nie kupiłam róż,które były po prawie 10zł za 'kapers'.Pomyslałam,że drogo za coś co nawet nazwy odmiany nie ma.Do tego krzewy nieduże...dumna jestem z siebie ;:131 .
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A daj spokój Jolu róże w Auchan zaczynały się od 3.70 i całkiem fajnie wyglądały, więc po 10 zł to drogo i dobrze ,ze nie kupiłaś ;:63 No niestety, zamawiamy, kupujemy jak głupie--na pewno ja, a potem wciskamy i to i tak źle rośnie bo ma za ciasno . ;:124 W łeb mnie trzeba :;230
Moje Arboretum
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”