Ćmówki z PESTKĄ@
- BEATA55555
- 200p
- Od: 22 wrz 2008, o 17:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dwa giganty!!! No,no!!!
Ciężko trafić na takie chętne!Z moich biały chętnie puszcza pędy, cała reszta to tak przepisowo no może jeszcze tęczowy okaże się chętny do pracy,przynajmniej na takiego się zapowiada mam go gdzieś od roku i jeszcze zupełnie bez kwiatów nie był.Najbardziej lubię te które mają boczne pędy!
Ciężko trafić na takie chętne!Z moich biały chętnie puszcza pędy, cała reszta to tak przepisowo no może jeszcze tęczowy okaże się chętny do pracy,przynajmniej na takiego się zapowiada mam go gdzieś od roku i jeszcze zupełnie bez kwiatów nie był.Najbardziej lubię te które mają boczne pędy!
Beatko ja mam 3 giganty;zółty,biskupi i biały.Dziś dostałam paczke z allegro ,czekałam na storczyka białego z mazami rozowymi,licytowałam kwitnący,a ze nie mialam długo internetu i transakcja długo trwała ,storczyk przekwitł.Pan Trelka zeby mi to wynagrodzić wyslal mi za to dwa
Wkleje fotke nie mojego autorstwa z tymi storczykami
Fotkami moich storczyków pochwalę sie jak rozkwitną nowe pędy(są juz pączki).

- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pestko, to trafiłaś na bardzo miłego i uczciwego sprzedawcę, ze dorzucił drugiego gratis
z niecierpliwością czekam na fotki

z niecierpliwością czekam na fotki

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- BEATA55555
- 200p
Fajnie!!! To Ci się udało zamiast jednego dwa! Ten na zdjęciu bardzo ładny,kiedyś raz spotkałam takie cudko na giełdzie nie kupiłam a potem żałowałam!
Coś w tym stylu,podobnego mam. Mój ma troszkę mazów troszkę kropek , ważkę ma łososiową generalnie jest biały z różowymi mazami i kropkami na niektórych płatkach ma domieszkę żółci.Kundelek jakiś totalny każdy kwiat inny, jest z tych wielkokwiatowych-12cm.
Ale Twój ładniejszy!
Czekam na zdjęcia!!!
Coś w tym stylu,podobnego mam. Mój ma troszkę mazów troszkę kropek , ważkę ma łososiową generalnie jest biały z różowymi mazami i kropkami na niektórych płatkach ma domieszkę żółci.Kundelek jakiś totalny każdy kwiat inny, jest z tych wielkokwiatowych-12cm.
Ale Twój ładniejszy!
Czekam na zdjęcia!!!
Identyczne widziałam teraz w niedzielę w OBI ,pieknie rozgałezione po 24,90.Nie mogłam oczu od nich oderwać i nie mogłam sie doczekac mojej paczki.Troche szkoda ,ze przyszły przekwitnięte ,ale za to mam dwa,a na jednym zauwazyłam wychodzący kiełek pędu kwiatowego.Oby sie udalo doprowadzić do kwitnienia.
- BEATA55555
- 200p
- BEATA55555
- 200p
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
mi się marzy taki z mazami ale na pewno nie będę go nigdy miała. wy wszyscy je często widujecie a ja nigdy. to jest bardzo niesprawiedliwe. nie mam gdzie go kupić. nie było go nigdy na wystawie, do sklepów niestety nie jeżdżę... przez internet na pewno mi nie kupią. a z dużych Phal. mam tylko 1, ale twoje pewnie są jeszcze większe. jak długie liście ma twój? mój ma długość liści 30-35 cm.