Reniu, udało mi się prześwietlić w sobotę .Teraz tylko wizyta u doktora.Opis już jest Jestem w szoku ze opis dostałam właściwie na drugi dzień!Można?Można! ale trzeba się naszukać ...
Jolu, bardzo mi miło ze mnie odwiedziałś.Miałyśmy u siebie spore zaległości, ale to nic.Nadrobimy wszystko powoli.Dziękuję za liie.Piękne

.Musze przyznać ze kiedyś ogród faktycznie był dla mnie ukojeniem.Teraz coraz częściej mnie trapi, bo ja taka prędka jestem i jak mnie coś zainspiruje, ale od razu nie mogę zrobić to zaliczam szybko podłamkę.Ale należe również do tych typów co prędzej czy później przystąpi do realizacji.
Witaj Beatko.Dostałam się wcześniej, uało się , ale jeszcze doktor mnie czeka.Kręgosłup dokuczał mi już dawno, ale jakoś przymykałam na to oko.Teraz trwa to już zbyt długo i pojawiło się właściwie poza sezonem ogrodowym więc już nie mam na co zwalić.Boli już zbyt mocno i za długo.
Patrząc na żurawkowe kwiatki uśmiech sam pojawia się na ustach.Teraz jest sporo nowych odmian które mają piękne kwiaty.Mam nadzieję że będą tak urocze jak te
Uwiebiam żółte lilie.