Alania pisze: Przez tę przedłużającą się zimę zamawiam kolejne roślinyPrzybędzie mi sporo nowych irysów i liliowców
Muszę zrezygnować z kilku hortensji na rzecz nowych bylin albo utworze kolejną rabatę
![]()
Wy też tak macie?
Ja podobnierikkuu pisze:Ja już tyle zamówiłam, że nie wiem, czy zdążę wszystko posadzić do następnej zimy
Aniu, jesteś wielkaAnnes 77 pisze:Zima i mnie się dłużyNa razie tylko oglądam, ale pewnie coś jeszcze domówię
![]()
Iryski w śniegu
Iwonka1 pisze:A ja do komputera siadam ze związanymi łapkamiNie mam już miejsca
Chyba będę sadzić u sąsiadów
Trochę zamówiłam, ale teraz już pozamykałam wszystkie sklepy internetowe, nie zamawiam więcej
A wiadomo, że i tak coś jeszcze wpadnie. Trudny czas.... Tyle pokus, a działeczka maleńka jak łatka na kolanie.
Beatko, zamówiłam 16 nowych odmian irysów i 6 liliowców - wszystkie z górnej półki, odmianowebejka1970 pisze:Nowe irysy i liliowceidziesz Moni w stronę moich największych fascynacji
a ja dla odmiany marzę o twoich różach
nifredil pisze:
dzisiaj wyszłam z domu po ponad tygodniowej walce z grypą.. Wyszłam tyko na chwileczkę, na tyle zezwolił mi mój nadopiekuńczy małżonek
. Obejrzałam rabaty, w myślach przeliczyłam co to ja pozamawiałam w ostatnim czasie i już przeliczyłam, że muszę poszerzyć "najmłodszą" rabatę o co najmniej 0.5 m na całej długości
Chyba nie muszę więcej dodawać
![]()
Niech już przyjdzie wiosna, to usiądziemy na tyłkach z tymi zakupami
Aniu, im mniej trawnika, tym mniej koszeniaaneczka1979 pisze:Monia ja też pozamawiałam zdrowo ponad stan.I całkiem dobrze się z tym czuję.
Najwyższa pora pozbyć się tego, co nie do końca mnie zadowala a i poszerzyć rabaty też można. Wszak trawnika jak dla mnie nadal całkiem sporo. Niestety Pan Mąż innego zdania.
Na szczęście Ema się nie boję, więc ryję w trawie dalej.
irysy i liliowce to moja wielkaFilemon24 pisze:Oczywiście nic mi te odmiany nie mówią ale zaszalałaś koleżanko
No to sobie Monika biedy napytałaś, już od Ciebie nie wyjdęAlania pisze:irysy i liliowce to moja wielkaFilemon24 pisze:Oczywiście nic mi te odmiany nie mówią ale zaszalałaś koleżankoco roku wzbogacam swoją kolekcję o nowe odmiany