Moje siedlisko na Lubelszczyźnie :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
klarag
500p
500p
Od: 13 lut 2014, o 23:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Moje siedlisko na Lubelszczyźnie :)

Post »

W tam tym roku napaliłam się na odmianowe pelargonie Rosebud o pięknych kwiatach. Krzaczory porosły duże, natomiast kwitły piękne, ale w ilościach śladowych. Jako tako zaczęły wglądać dopiero w połowie września. W tym roku kupię najzwyklejsze z możliwych.
Ogród pełen pięknych kwiatów i roślin- to marzenie, które zamierzam spełnić
A w planach był tylko trawnik...
Kasia
Awatar użytkownika
spagusia
200p
200p
Od: 4 maja 2010, o 21:40
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

A ja zaczęłam szukać tych angielskich w necie i trafiłam tu http://www.fuchsiahybrida.pl/
Oszalałam ;:oj
Agnieszka/Adzia
Duc in altum!
Adziowa Chwaszczoria
Awatar użytkownika
andzia458
500p
500p
Od: 19 sty 2014, o 18:20
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kasiu więc wniosek może być taki, że czasami nie warto za bardzo wydziwiać ;:224 Chociaż jednorazowa porażka o niczym nie świadczy- przyczyn niepowodzeń mogło być co najmniej kilka ;:131

Adzia czy Ty chcesz mieć mnie na sumieniu? Takie śliczności namierzyłaś, że zawału serca można dostać ;:oj
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=91408" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
spagusia
200p
200p

Post »

Też się zastanawiam - Po jaką cholerę ja tu wlazłam?! ;:223 ;:124
Przepraszam.... :oops:
;:306
Agnieszka/Adzia
Duc in altum!
Adziowa Chwaszczoria
Awatar użytkownika
klarag
500p
500p
Od: 13 lut 2014, o 23:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Na tej właśnie stronie wsiąkłam rok temu. Skusiłam się na pelargonie i fuksje. Przyjechały zdrowe i piękne sadzonki, a potem było jak napisałam. Możliwe, że coś im u mnie nie pasowało. Ale za to zdechłe pelargonie kupione za 1.5 w LM na wyprzedaży kwitły jak szalone. Miały morze kwiatów.
Ogród pełen pięknych kwiatów i roślin- to marzenie, które zamierzam spełnić
A w planach był tylko trawnik...
Kasia
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

spagusia pisze:A ja zaczęłam szukać tych angielskich w necie i trafiłam tu http://www.fuchsiahybrida.pl/
Oszalałam ;:oj
Iza i Adrian -.fuchsiahybrida.p- to nasi forumowicze
Awatar użytkownika
andzia458
500p
500p

Post »

Adziu internet wodzi na pokuszenie- stety lub niestety ;:224 Ofert mnóstwo ale ja na szczęście jeszcze nie zbzikowałam totalnie :;230 Co z tego, że nakupię ogrom, jak trzeba mieć czas, żeby to wszystko posadzić a i jakieś docelowe miejsce by się przydało. U mnie ogrom jeszcze prac porządkowych jest i żeby coś fajnego stworzyć- najpierw muszę ogarnąć ten bajzel.

Kasiu z marketami różnie bywa. Ja mam na parapetach kilka marketowych kwiatków, które super rosną i pewnie nie jeden z kwiaciarni by odpadł w przedbiegach ;:224

Dorciu stali bywalcy Forum wiedzą więcej ;:196
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=91408" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
spagusia
200p
200p

Post »

U mnie też kończy się tylko na oglądactwie niestety. Teraz są ważniejsze wydatki i sprawki. Ale kiedyś sobie tam zapoluję ;:215
Agnieszka/Adzia
Duc in altum!
Adziowa Chwaszczoria
Awatar użytkownika
andzia458
500p
500p

Post »

Agnieszko, no pewnie- kiedyś to sobie odbijemy, czyż nie? ;:224
Awatar użytkownika
sweetdaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2015, o 19:21

Post »

Ja też znam ten sklep i też jak tam wlezę wsiąkam na dobrą godzinę. Za to jak wreszcie sprawdzę cenę za upchany koszyk, to szybko dostaję otrzeźwienia.
Ale nie, nie, tak łatwo się nie poddam i kiedyś wreszcie wcisnę ten magiczny przycisk zamów/zapłać ;:224
Pozdrawiam, Zuza
----------------------------
Słoneczny kawałek mojego miejsca na ziemi I, II, III
Awatar użytkownika
andzia458
500p
500p

Post »

Dzień dobry :wit U mnie bardzo pochmurno, zimno i mgliście dzisiaj ;:145 Wczoraj popracowałam trochę, chłopcy nawet też pomagali (chyba zaczyna do nich przemawiać moje ciągłe gadanie, że trzeba pomagać i kiedyś będzie u nas pięknie ;:224 ). A dzisiaj liczyłam na jakiś spacer a chłopcy na mecz w piłkę nożną. Patrząc za okno powątpiewam, że coś z tego wyjdzie ;:131

Zuziu dlatego ja staram się omijać takie sklepy internetowe, choć nie powiem- bywa z tym różnie ;:224
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35

Post »

No i wlazłam w tego linka. ;:oj Już mnie korci, już ponosi ;:65 , no nie. ;:224 . Chyba zamknę laptopa aż ten szał wiosenny minie. :;230
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Andziu widzę że nasionka podzielają Twój zapał i ślicznie wschodzą już widzę Twój kolorowy ogród latem!
Awatar użytkownika
andzia458
500p
500p

Post »

A jednak trochę słonka się pojawiło i było całkiem ciepło pomimo 4 stopni na termometrze. Był mecz i troszkę pokrzątaliśmy się po podwórku mierząc i panując co i gdzie ;:224

Zeniu szał wiosenny i mnie dopadł ;:224 Dzisiaj w końcu sfinalizowałam zakup drzewek i krzewów owocowych- zamówiłam raptem kilkanaście sztuk i trzy stówki poszło ;:oj Aż się boję, co będzie dalej... Ale w tym roku inwestuję w drzewka i krzewy, zamówiłam kilka powojników i róż a inne nasadzenia- jeśli się uda, to od życzliwych Forumków ;:167 Niestety, budżet nie wytrzyma ;:145

Marysiu pożyjemy, zobaczymy co mi z tego wyjdzie ;:224 Mam nadzieję, że uda mi się jak najwięcej ogrodowych planów zrealizować bo nasionek mam sporo ale żeby siać to grunt trzeba mieć uporządkowany ;:131
Awatar użytkownika
MoniaK
200p
200p
Od: 25 cze 2013, o 13:09

Post »

:wit Andzia.
Ile masz planów na ten sezon to aż głowa pęka od samego czytania a co dopiero będzie jak zacznie się prawdziwa krzątanina. ;:oj Mam nadzieję że wszystkie pomysły wykorzystasz i będziemy razem cieszyć się z dokonań.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”