Moje siedlisko na Lubelszczyźnie :)
Re: Moje siedlisko na Lubelszczyźnie :)
W tam tym roku napaliłam się na odmianowe pelargonie Rosebud o pięknych kwiatach. Krzaczory porosły duże, natomiast kwitły piękne, ale w ilościach śladowych. Jako tako zaczęły wglądać dopiero w połowie września. W tym roku kupię najzwyklejsze z możliwych.
Ogród pełen pięknych kwiatów i roślin- to marzenie, które zamierzam spełnić
A w planach był tylko trawnik...
Kasia
Kasia
- andzia458
- 500p
- Od: 19 sty 2014, o 18:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu więc wniosek może być taki, że czasami nie warto za bardzo wydziwiać
Chociaż jednorazowa porażka o niczym nie świadczy- przyczyn niepowodzeń mogło być co najmniej kilka
Adzia czy Ty chcesz mieć mnie na sumieniu? Takie śliczności namierzyłaś, że zawału serca można dostać

Adzia czy Ty chcesz mieć mnie na sumieniu? Takie śliczności namierzyłaś, że zawału serca można dostać

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=91408" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje siedlisko na Lubelszczyźnie

- spagusia
- 200p
- Od: 4 maja 2010, o 21:40
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Też się zastanawiam - Po jaką cholerę ja tu wlazłam?!
Przepraszam....

Przepraszam....

Na tej właśnie stronie wsiąkłam rok temu. Skusiłam się na pelargonie i fuksje. Przyjechały zdrowe i piękne sadzonki, a potem było jak napisałam. Możliwe, że coś im u mnie nie pasowało. Ale za to zdechłe pelargonie kupione za 1.5 w LM na wyprzedaży kwitły jak szalone. Miały morze kwiatów.
Ogród pełen pięknych kwiatów i roślin- to marzenie, które zamierzam spełnić
Kasia
Kasia
- dorcia7
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Iza i Adrian -.fuchsiahybrida.p- to nasi forumowiczespagusia pisze:A ja zaczęłam szukać tych angielskich w necie i trafiłam tu http://www.fuchsiahybrida.pl/
Oszalałam
- andzia458
- 500p
Adziu internet wodzi na pokuszenie- stety lub niestety
Ofert mnóstwo ale ja na szczęście jeszcze nie zbzikowałam totalnie
Co z tego, że nakupię ogrom, jak trzeba mieć czas, żeby to wszystko posadzić a i jakieś docelowe miejsce by się przydało. U mnie ogrom jeszcze prac porządkowych jest i żeby coś fajnego stworzyć- najpierw muszę ogarnąć ten bajzel.
Kasiu z marketami różnie bywa. Ja mam na parapetach kilka marketowych kwiatków, które super rosną i pewnie nie jeden z kwiaciarni by odpadł w przedbiegach
Dorciu stali bywalcy Forum wiedzą więcej

Kasiu z marketami różnie bywa. Ja mam na parapetach kilka marketowych kwiatków, które super rosną i pewnie nie jeden z kwiaciarni by odpadł w przedbiegach

Dorciu stali bywalcy Forum wiedzą więcej

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=91408" onclick="window.open(this.href);return false;

- spagusia
- 200p
- Od: 4 maja 2010, o 21:40
U mnie też kończy się tylko na oglądactwie niestety. Teraz są ważniejsze wydatki i sprawki. Ale kiedyś sobie tam zapoluję 

- andzia458
- 500p
Agnieszko, no pewnie- kiedyś to sobie odbijemy, czyż nie? 

- sweetdaisy
- Od: 15 sty 2015, o 19:21
Ja też znam ten sklep i też jak tam wlezę wsiąkam na dobrą godzinę. Za to jak wreszcie sprawdzę cenę za upchany koszyk, to szybko dostaję otrzeźwienia.
Ale nie, nie, tak łatwo się nie poddam i kiedyś wreszcie wcisnę ten magiczny przycisk zamów/zapłać
Ale nie, nie, tak łatwo się nie poddam i kiedyś wreszcie wcisnę ten magiczny przycisk zamów/zapłać

- andzia458
- 500p
Dzień dobry
U mnie bardzo pochmurno, zimno i mgliście dzisiaj
Wczoraj popracowałam trochę, chłopcy nawet też pomagali (chyba zaczyna do nich przemawiać moje ciągłe gadanie, że trzeba pomagać i kiedyś będzie u nas pięknie
). A dzisiaj liczyłam na jakiś spacer a chłopcy na mecz w piłkę nożną. Patrząc za okno powątpiewam, że coś z tego wyjdzie
Zuziu dlatego ja staram się omijać takie sklepy internetowe, choć nie powiem- bywa z tym różnie

Zuziu dlatego ja staram się omijać takie sklepy internetowe, choć nie powiem- bywa z tym różnie

- Zenia
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
No i wlazłam w tego linka.
Już mnie korci, już ponosi
, no nie.
. Chyba zamknę laptopa aż ten szał wiosenny minie. 

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Andziu widzę że nasionka podzielają Twój zapał i ślicznie wschodzą już widzę Twój kolorowy ogród latem!
- andzia458
- 500p
A jednak trochę słonka się pojawiło i było całkiem ciepło pomimo 4 stopni na termometrze. Był mecz i troszkę pokrzątaliśmy się po podwórku mierząc i panując co i gdzie
Zeniu szał wiosenny i mnie dopadł
Dzisiaj w końcu sfinalizowałam zakup drzewek i krzewów owocowych- zamówiłam raptem kilkanaście sztuk i trzy stówki poszło
Aż się boję, co będzie dalej... Ale w tym roku inwestuję w drzewka i krzewy, zamówiłam kilka powojników i róż a inne nasadzenia- jeśli się uda, to od życzliwych Forumków
Niestety, budżet nie wytrzyma
Marysiu pożyjemy, zobaczymy co mi z tego wyjdzie
Mam nadzieję, że uda mi się jak najwięcej ogrodowych planów zrealizować bo nasionek mam sporo ale żeby siać to grunt trzeba mieć uporządkowany 

Zeniu szał wiosenny i mnie dopadł

Marysiu pożyjemy, zobaczymy co mi z tego wyjdzie

Ile masz planów na ten sezon to aż głowa pęka od samego czytania a co dopiero będzie jak zacznie się prawdziwa krzątanina.