Witajcie ponownie

.
Ewelinko zerknęłam na tę róże i jest bardzo obiecująca. Jednak nie mogę jej znaleźć w ofercie szkółek

. A może ona ma jakąś inną nazwę ?? A może zbyt słabo szukam ?? Dziękuję za propozycję

.
Alinko ostatnio pewna osoba stwierdziła, że ta stodoła stoi w złym miejscu i wołałaby ją zburzyć i wybudować garaż z pomieszczeniem gospodarczym i tak jakoś przyznałam Jej słuszność. Jednak po rozmowie z Mężem doszłam do wniosku, że wyburzenie takiej stodoły z takim fundamentem nie jest takie łatwe jak nam się wydaje a i potem postawić coś nowego to trzeba pozwolenia itd itp. A wiec póki co stodoła zostaje. Sama nie wiem jak mogłam pomyśleć, żeby ją zburzyć

. Stodoła jest takiej wielkości, że zmieszczę i winobluszcza i róże i wszystko co zechcę. Dopiero teraz widzę w niej potencjał

.
Małgosiu bardzo dziękuję za zainteresowanie moim tematem i za linki. Mam już zapewnioną wieczorną lekturę jak dziewczynki pójdą spać

.
A tak w międzyczasie pomyślałam sobie , że może postawię na różę Lykkefund , powojnika Alpina Plena , Milin i Winobluszcz ? A widzę to tak - od lewej róża i powojnik, powojnik kwitnie wcześnie około kwietnia/maja, potem spektakl róży. Następnie między oknem a schodkami milin, który jak róża przekwitnie zdobi liśćmi a w lato zaczyna kwitnienie. No i na końcu ( jak wyburzone zostaną schodki i chodnik) - winobluszcz, który będzie wspinał się na boczną ścianę i na dach

. Jeszcze jakiś powojnik pewnie by się zmieścił

. To tak na szybko myslałam ale oczywiście wszystko jest jeszcze na etapie planów

. Pozdrawiam

.