Witajcie w ten piękny zimowy wieczór
U nas mrozek -2 i piękny biały puszek wszędzie
Wspaniała zima!
Kasiu Aspirin Rose i Ascot wezmę z pewnością pod uwagę. Poczytam jeszcze o nich.
Dzięki
Martusia .. jak powiedziała, tak zrobiła!

Zaraz idę buszować w nadwyżkach
Pashmina / Ewa witaj

Dziękuję za słowa uznania dla moich skarbusiów

Mówisz miejsca dużo.. to i nasadzeniom nie ma końca.. potrwa to jeszcze kilka lat.. ale to miłe zajęcie!
Wąwóz to teraz taki bardziej rekreacyjny niż do urządzania roślinami.. na to jeszcze przyjdzie czas.
Mam nadzieję, że dzisiaj uda mi się pospacerować po Twoim królestwie
Sabinko oczywiście, że powiem. Kupowałam u naszej Violci (PW).
Elwi witam Cię serdecznie, cieszę się że jesteś

. Justyśka dostała buziaka

Działka do zagospodarowania tak po części, na razie też trochę upycham, bo jeszcze prace budowlane...
No i chciałabym mieć wszystkiego po trosze na niej.. warzywa, owoce, krzewy, iglaki i kwiatuchy..
Z tym tarasem to będzie trudna sprawa jeśli chodzi o różyczki, tak jak piszesz. Oczywiście poczytam jeszcze.. może i posadzimy jedną lub dwie tak na próbę. Tam słońca to może ok dwóch godzin w ciągu dnia. Czyli zbyt mało
Pewnie skończy się tylko na kilku żywotnikach i cieniolubnych. Ale one też piękne... i duży wybór.
Moje różane początki... mam nadzieję, że w tym roku będę miała już więcej do fotografowania
Na niektórych listkach białe plamki ale to kamień z wody z Centrum Ogr jeszcze. A na kwiatach takie kropeczki to sama się martwiłam, co się dzieje.. w wątku o dolegliwościach różanych twierdzą, że to wina podlewania.