Święta za pasem a tu ciepło jakby wiosna przyszła...moje kochane róże dalej nieosłonięte i chyba dobrze zrobiłam...
W niedzielę zapowiadają 11 stopni i słonko,pewnie pojadę na mały obchód zobaczyć co słychać...
Wczoraj zabrałam się za przemalowanie regału,jeden raz pomalowany i wyniesiony do piwnicy,nie zniosłam zapachu,ie dało się wytrzymać
Na razie prace w moich pomysłach wstrzymane do wiosny,no chyba,że w końcu mech dorwę.W kilku kwiaciarniach taaaakie oczy

na mnie robili...za drogi,nie zamawiają,jednak mieszkam w dziurze
Zuza Winter Lodge to mocarna róża i bardzo wytrzymała,aby takie każde były:)
O tak...prowansja to coś dla mnie,uwielbiam motywy lawendowe
Susza nie jest dobra dla rododendronów,lałam wody ile trzeba

Mimo wszystko przed zimą zgubiły część liści,ale w to miejsce wypuściły nowe.
DariaElizatę piwonię kupowałam z all u pana Podstolca,niestety nie pamiętam w jakiej fazie ...
Mam jej zdjęcie,które wstawiałam w marcu tego roku do wątku piwoniowego o tutaj...
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=126
Moja piwonia na wiosnę będzie miała 4 lata,więc jeśli byłaby z siewu to pasuje.No trudno będę czekała.
Dziękuję za porady
Wandziu tulipany u Ciebie nosy wystawiają? Może i moje ruszyły,w niedzielę się dowiem
Sabinko na święta biały śnieg by się przydał,od razu inna atmosfera,ale na horyzoncie nie widać puchu
U nas dziś cały dzień lało
Maju zeszłej zimy też było ciepło i wiosna szybko nadeszła,czyżby powtórka z rozrywki?
Leoś daje radę
Soniu o dziwo moje leczenie metodami naturalnymi zdało egzamin...miód,imbir i czosnek do tego propolis i pyłek pszczeli,płukanie gardła szałwią

Już czuję się lepiej i zbieram siły...Niestety miałaś nosa,przeróbki rozgrzebane i pozostają do wiosny zwłaszcza regał...
Kopczyków zero,ani jednego,ale jak tu je usypywać skoro 11 st na plusie i do tego w niedzielę pokazują w prognozach słońce?
Clem3 regał na razie stoi raz pomalowany,nie wiem kiedy go dokończę..ot zabrała się baba przed świętami za malowanie
Anetko bocianku kochany no wiesz? Na jednej nodze?

I piąteczek wybił już dziś:)
Taka zwykła,a zarazem urocza...czarnuszka