Generalnie rzeczą, która mnie najbardziej zdziwiła, jest to, że braki wysiane w sierpniu 2014 roku rosną sobie nadal i mają się bardzo dobrze. Mimo wszystko na wiosnę je jak i miniaturkę róży, która obok nich rośnie będę musiał przesadzić, ponieważ chcę maksymalnie wykorzystać miejsce, które mam. Po raz kolejny pojawia się w mojej głowie koncepcja ogródka w stylu angielskim

Chciałbym również wspomnieć, że mam już w głowie pewne plany odnośnie ułożenia warzyw oraz konstrukcji tunelu foliowego. Na razie chcę je przelać na papier, a że mam w tym tygodniu wolne od środy to z wielką radością siądę do tego

Chciałbym się jeszcze z Wami podzielić moim dzisiejszym snem. A więc śniło mi się, że miałem dość spory tunel foliowy. Była wiosna. Wchodzę do tego tunelu i nagle uświadamiam sobie, że jest on jeszcze większy

Na koniec chciałbym jeszcze powiedzieć, że ostatnio widzę jakoś mało forumków w moim wątku... Przyznaję, jest w tym moja wina, bo czasem po prostu nie mam czasu pisać... Mimo to bardzo serdecznie zapraszam Was do dyskusji, wypowiadania się, oceniania mojego ogródka, niech wątek odżyję tak, jak to było na początku!
A teraz zapraszam do obejrzenia zdjęć:

Tu jest zagon, o którym pisałem jakoś na początku października

Grządka, na którą została przetransportowana cała reszta (czytajcie zioła xD ). Grządką tą "zajmuje się" moja siostra (nawiasem mówiąc to średnio jej to wychodzi)

Tegoroczna miejscówka buraków i fasoli

Tu kiedyś rosły pomidory...

...a tu były cukinie

Tu z kolei rosły sobie kiedyś marchewki. Jeśli się dobrze przyjrzeć, to widać resztki redlin

Aaa, zapomniałbym, strasznie mnie ten płotek denerwuje, myślę, że z widocznych przyczyn

Miłej niedzieli wszystkim!