Jesień życia wśród kwiatów,zwierząt i ptaków cz. 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Jesień życia wśród kwiatów,zwierząt i ptaków cz. 2

Post »

Lucynko Ty nas nie zamartwiaj dzień bez Ciebie Kochana, to dzień stracony a ja nie mogę sobie pozwolić na stratę jakiekolwiek dnia. W moim wieku ;:185 Wezwij pogotowie laptopowe (coś sobie przypominam że masz jakiś super sprzęt) i nie znikaj z FO. Śpij dobrze i niech Ci się coś miłego przyśni ;:196
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No i co z tym kompem?
Nadal szwankuje?
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marysiu [Maska] ;:196
Gosiu [Margo] ;:196
Mam zdolnego syna. Laptop już działa. W zasadzie ponoć nic mu nie było. Coś tam tylko trzeba było poprawić. Nie powiem co, bo się nie znam. :;230 :;230

Marysiu - jak widzisz, jestem. Bardzo się cieszę, że nie spowoduję u Ciebie straty dnia. :tan Byłabym niepocieszona i długo plułabym sobie w brodę, gdyby stało się inaczej. ;:108
Skąd Ci się wzięło takie info, że mam jakiś ekstra sprzęt? ;:219
Mam normalnego laptopa, tyle że dostałam go w prezencie od dzieci i na tym polega jego niezwykłość. Wyłącznie na tym. :|
Spałam bardzo dobrze, bo wyjątkowo długo przed snem sobie poczytałam. Jednak coraz to ciągnęło mnie do kompa i FO. To już jest nawyk. A - jak powszechnie wiadomo - przyzwyczajenie jest drugą naturą człowieka. ;:306
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Lucynko jakoś tak zapamiętałam, ale może rzeczywiście Twoje określenie wiązało się po prostu z nowym i sprezentowanym sprzętem. Jednak jak nie jakiś ekstra to jest nowiutki ;:215 Ja powoli muszę zacząć odkładać, bo z jednej strony ekran mi się wyłamał i nie daję do naprawy, bo syn coś wspomniał o kosztach....mogą być wysokie :wink: Jak coś to pożyczyć mam gdzie tylko z pożyczonego gorzej wstawiać zdjęcia a już zupełni Gmail nie chce pokazać mojej poczty. Najważniejsze że jesteś dobry duszku. Ja wczoraj długo słuchałam co inni mówią i późno poszłam spać, ale dzisiaj odrobiłam zaległości i jest ok!
W ogrodzie też zrobiłam spory krok do wiosny ;:65
Przyjemnego wieczoru i buziole dla Ciebie ;:196
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Marysiu [Maska] - ja też wczoraj w głębokiej nocy posłuchałam sobie, co maja inni do powiedzenia, i tak się podnieciłam, że potem miałam problemy z zaśnięciem. W związku z tym jeszcze trochę sobie poczytałam. Tak więc przez przypadek dość znacznie sięodchamiłam'. ;:132
Ja mam ten problem, że nie umiem spać w ciągu dnia, dlatego zarwana noc męczy mnie potem przez cały dzień. ;:223

A co Ty Kobieto jeszcze w ogrodzie robisz? Czyżby u Ciebie nie zamarzło? U mnie nawet małe płytkie kałuże jeszcze pozostają skute lodem.
;:cm ;:cm
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja też nie umiem spać w dzień, ale na całe szczęście nie mam syndromu pracowego i nie budzę się weekendy o 6 rano
Nadrabiam spanie.
W soboty to jeszcze wstaję w miarę wcześnie, bo jest dom do ogarnięcia po całym tygodniu pracy, ale w niedzielę to już daję sobie na luz. Chyba, że mnie pies obudzi, a to się niestety dzieje. Nie lubi kiedy późno wstaję ;:306
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Lucynko, Gosiu jakem stara baba nigdy nie spałam w dzień i zawsze dziwiłam się mojemu ślubnemu, ale jak dodałam sobie obowiązków o świcie, a uwielbiam siedzieć w nocy to zaczęły się problemy z bólem głowy ...z niedospania i co i nauczyłam się spać czy to po śniadaniu czy po powrocie z kurnika.

Lucynko ja też miałam problemy z zaśnięciem i spałam 4 godziny w nocy , to jak miałam nie spać później po rześkim spacerze tylko przyłożyłam głowę do poduszki i już mnie nie było ;:306

Buziolki ;:196
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Gosiu [Margo] - kiedy pracowałam, to również odsypiałam w niedzielę. Pamiętam, że na mszę chodziłam dopiero wieczorem, bo po długim spaniu trzeba było spieszyć się z obiadem, potem poświęcić trochę czasu rodzinie, a w końcu zdenerwować się, że za chwilę poniedziałek i do roboty.
Teraz mogłabym sobie pospać , ale w dzień nigdy nie zasnęłam, mimo że kilka razy, np. po weselu próbowałam. Nic z tego. Musiałam dzień przemęczyć. ;:145

Marysiu [Maska] - to Ty teraz masz tak, jak mój M miał odkąd go znam. Jeszcze dobrze głowy do poduszki nie przyłoży, a już chrapie.
Nie ma ani jednego dnia i nigdy nie było, by się nie zdrzemnął po obiedzie. Przy czym nie kocołuje po nocach, najpóźniej kładzie się do łóżka około północy, ja wówczas jeszcze leżę sobie w czytelni. Fakt: wstaje jakąś godzinę wcześniej niż ja, no bo pies jest jego.

Buziole dla Was i dla wszystkich gości. ;:cm ;:cm
Awatar użytkownika
stasia_ogrod
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2011, o 16:48

Post »

Kurcze Lucyna, wypisz wymaluj jakbyś o moim M opowiadała, zawsze mu tego zazdrościłam ;:306
Nawet gdy jestem w innym pokoju, to słyszę jego chrapanie, choć telewizor hula na całego. :;230
I zawsze się wykręci, że nie śpi, tylko ogląda z zamkniętymi oczami i rozdziawionym dziobem. ;:oj ;:306
Pozdrawiam i buziaki ślę. ;:cm ;:cm ;:cm
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja się nauczyłam posypiać w dzień dzięki mojemu dziecku, które nie chciało spać nocami.
Potrafię zasnąć o każdej porze jeśli tylko przyłożę głowę do poduszki
Ale nie lubię tego, bo potem źle się czuję, ale i szkoda mi czasu.
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Staszko - trzeba przyznać, że zmyślni są nasi eMowie. ;:108
Mój podobnie reaguje, gdy dopominam się wyciszenia tv, bo ja już w sypialnio - czytelni nie mogę się skupić na tym, co czytam. Twierdzi, że on ogląda jeszcze jakiś tam program, a gdy wołam, że słyszę jego chrapanie, to wg niego coś mi się przywidziało. ;:223

Gosiu [Margo]
- o! widzisz! Trafiłaś w sedno. Właśnie dlatego m.in. nie posypiam w dzień, bo potem łepetyna mi pęka.
Kiedy moje dzieci były małe i w nocy nie dały pospać porządnie, to M kazał mi się przespać, że niby się nimi zajmie. Ale zanim ja się położyłam, to on już chrapał na dywanie, a dzieciaki po nim i nie tylko po nim skakały. I tyle było mojego snu. ;:223
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Lucynko przed wyłączeniem komputera musiałam wpaść do Ciebie, żeby Ci poprawić kołderkę. Śpij spokojnie i niech Ci Twój niedźwiadek nie chrapie nad uchem ;:19 Ojciec moich dzieci też się nimi tak opiekował, że zasypiał szybciej niż one :;230
Buziole zostawiam na rano ;:196 ;:196
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Marysiu - kochana jesteś. ;:167
Tak dbasz o to, bym się wyspała i nie zmarzła. A musisz wiedzieć, że zimno u nas. Jeszcze nigdy nie marzłam w mieszkaniu , a w tym roku potwornie oszczędzają na ciepełku. Właśnie zebraliśmy podpisy mieszkańców w sprawie zwiększenia dostawy ciepła. Jeśli nie, to solidarnie nie będziemy płacić. No bo za co, skoro marznie się w mieszkaniu ...
Dobrej nocy. ;:196 Niech Ci się przyśni, jak biegasz po ogrodzie z latarką na czole. ;:306 ;:306
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

plocczanka pisze:
Dobrej nocy. ;:196 Niech Ci się przyśni, jak biegasz po ogrodzie z latarką na czole. ;:306 ;:306
za Tobą ? :;230 :;230
Wiem że Ci marnie grzeją bo pisałaś tu i tam, a może gdzieś ruła pękła i woda wycieka zamiast do Waszych rurek lecieć?
A poza tym zamów sobie u św. Mikołaja flanelową piżamkę :D Ciepłej nocy Ci życzę ;:196 ;:196
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Marysiu, dowcipna kobietko - możesz np. biegać za rudym lisem, żeby Ci kurek nie podbierał ...
Nienawidzę piżam, preferuję wyłącznie koszulki i nigdy flanelowe. Muszą być śliskie, bo jeśli nie, to mi ruchy w nocy krępują i się nie wysypiam.
Cóż, taką mam chimerę.
To może już nie biegaj po ogrodzie, bo jeszcze się przeziębisz. Wypij ostatnią herbatkę i idź do ;:41
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”