Grażynko niektórzy uważają , że nie ma już czego fotografować

ja tam zawsze znajdę i jak tylko mam okazję to pstrykam,pstrykam,pstrykam...

No ale wiadomo, pasja ogrodnicza nie koniecznie idą w parze z fotograficzną...
Miło mi, że dostrzegłaś coś ładnego w moim jesiennym ogródku

A maty... ? one są stałym elementem mojego ogródka od jakiegoś już czasu . Stanowią osłonę i tło dla roślin a przede wszystkim zapewniają nam naturalną izolację i odrobinę intymności w naszej ROD-owskiej rzeczywistości ...
Ola2310 wczoraj był cudowny dzień u nas aż nie do wiary, widząc co dzisiaj za oknem

...Deszcz bardzo potrzebny ale nie w weekend

Przydało by mi się jakieś wsparcie , żeby sprawnie zakończyć sezon ale nic z tego ...
Soniu -dzień był piękny ...zadołowałam resztę tulipanów ,zrobiłam mnóstwo zdjęć

na to zawsze muszę znaleźć czas, zresztą od nich zaczynam obchód ... Cieszy mnie,że wśród wielu ciekawych fotek na FO i moje znajdują Twoje uznanie!
Wątku zamykać nie zamierzam tylko go
uśpię w odpowiednim momencie, żeby w każdej chwili mieć możliwość powrotu...Jak wielu ... dołączę do tych co to z rozbrajającą szczerością czasem napiszą....
ja z tych, co czytają,oglądają ale się nie wpisują... 
Wygodne ...ale jak większość przyjmie taką postawę , to co będziemy czytać i oglądać...

Niebawem zaczną się tradycyjne wspominki na razie nie mam na nie ochoty

... Posezonowe wypalenie nastąpiło...nawet w sklepach niechętnie oglądam m.in.kolorowe lilie na opakowaniach...ani jednej cebulki przez to nie kupiłam , takie wszystkie dla mnie znajome , podobne i wręcz nudne! Chwila
oddechu więc wskazana dla mnie !
Marto dzisiaj już i u mnie szaro,buro i pada mam nadzieję,że między deszczem uda mi się wyskoczyć na działkę, dotychczas nawozu jesiennego nie wysypałam,a pora deszczowa nadchodzi więc czas byłby najwyższy !
Co do wspominania to napisałam wyżej Soni ...Byłam w sezonie w miarę aktywna i zasypywałam FO fotkami teraz będę oglądać te wyprodukowane na czas zimy przez innych...Wiele deklaracji padło w tej materii...

Ale zapewne wiele jeszcze w tym sezonie aktualnych fotek w swoim wątku pokażę!
CDN....