Moja kwitnąca kolekcja

Zablokowany
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aldonko, na koty to raczej nic nie działa , wiem to z doświadczenia :lol: :lol: :lol: A ja biedulka :lol: :lol: :lol: nie mogę się dorwać do aparatu, żeby cyknąć wreszcie zdjęcia( które obiecałam pokazać)moim pędowym nowinkom.
Moja córka zarekwirowała aparat, i ciągle a to baterie nie naładowane, a to się zgubiły, ciągle coś. :x .Muszę chyba dokupić sobie oddzielny komplet baterii, i je głęboko schować do własnego użytku :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 paź 2008, o 16:21

Post »

Ja czekam az sie rozwiną w pełnej okazalości :wink: Sama sie nie moge już doczekać.
Awatar użytkownika
marta c
200p
200p
Od: 7 cze 2008, o 01:37
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Pestko to wydrukuj zdiecie wygolonego persa i postaw kolo doniczek z napisem co sie stanie jak rusza storczyki :;230 :;230 :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 paź 2008, o 16:21

Post »

ahahahahhahahahhha wiesz co widok jest okropny.Idzie sie samemu wystraszyc.Oczyska olbrzymie prawie łysy tylko pedzelki na uszach łapkach i ogonie.NAPRAWDE PRZYKRY WIDOK pewnie nawet by podziałało przy cukiernicy ahahahahahahahahah
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

To ja muszę postawić sobie takie zdjęcie przy szafce ze słodyczami. ;:112 ;:113 I to wcale nie chodzi o moją córkę ;:106
Awatar użytkownika
Wanda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 mar 2008, o 11:44

Post »

Mojemu mężowi żadne szkaradztwo przy słodyczach nie przeszkodzi w sięgnięciu po nie. W sobotę zrobiłam blok czekoladowy, gdyby syn nie wpadł i nie zabrał połowy, pożarł by cały. Ja mam słodyczy nadmiar w sobie /cukier/, więc mam je całkiem z głowy. :D
x-k-a
200p
200p
Od: 11 wrz 2008, o 16:07

Post »

a moje koty mają surowy zakaz chodzenia po moim biurku oraz parapetach...za dużo cennych rzeczy tam jest albo się dzieje, żeby futrzaki tak sobie bezczelnie łaziły ;)
jakoś udało mi się to wyegzekwować od nich, natomiast jak trzymałam storczyki na szafce, to miały takie dziwnie ponadgryzane listki;)
tak czy inaczej, doszłam ze swoimi kociakami do porozumienia ;)
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Właśnie oglądałam swoje storczyki, które puszczają pędy. Są takie biedne przez remont. Już drugi tydzień stłoczone są na jednym stole, jeden przy drugim, ściśnięte. Okurzone niesamowicie, jeden nawet wczoraj wylądował na podłodze, na szczęście nic mu się nie stało, jedynie musiałam uzupełnić trochę podłoża. Dobrze, że nie połamał mu się rosnący pęd.
x-k-a
200p
200p

Post »

biedactwa ;:149
ale na pewno przy twojej opiece, dadzą sobie radę z remontem :)
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Muszą sobie dać radę :D Już na szczęście zbliża się koniec remontu, one już powędrowały na swoje okna. W poniedziałek zajmę się uzupełnianiem podłoża, bo niestety troszkę go straciły przy tych przeprowadzkach, nie obyło się bez drobnych wypadków. Ale już na szczęście jest ok. :D
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzisiaj przy podlewaniu storczyków spotkała mnie przykra niespodzianka, a mianowicie na jednym Phal znalazłam wełnowce. Siedziały 3 gadziny :evil: , 1 na łodydze a 2 na spodzie kwiatka. Storczyk został wymyty wodą z ludwikiem. Tak się cieszyłam, że omijały mnie do tej pory takie przygody. A swoją drogą, jakież one są obrzydliwe ;:219
poziomka26
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 31 sie 2008, o 23:09

Post »

ja też mialam na jednym ze swoim storczyków wełnowce całe szczęście że zaatakowały tylko jednego. śliczny jest ten bordowy. pozdrowiomka
x-k-a
200p
200p

Post »

Są paskudne, ale jeśli widziałaś tylko 3, to bądźmy dobrej myśli, że więcej już nie ma. Bądź czujna i na pewno sobie z nimi poradzisz, trzymam kciuki :)
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31

Post »

a ja wczoraj 1 znalazłam na kwiacie piegowatego Phal. wełnowca zgniotłam, a Phal. wyniosłam na razie do pokoju R. bo jakby się okazało, że było więcej wełnowców, to mogłyby się przerzucić na inne storczyki, zwłaszcza, że są ustawione bardzo gęsto... jak zauważę, że nie ma wełnowców to go przyniosę z powrotem... mam nadzieję, że nie będzie miał.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Na razie nie widzę, żeby jeszcze jakieś paskudy się pojawiały. Stoi sobie na razie odosobniony, z dala od pozostałych, mam nadzieję, że to koniec ,,dziadostwa,, ale to różnie może być jak już raz się pojawiły :cry:
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”