Mój ogród na fotografii- część 9

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
aniap56
200p
200p
Od: 6 cze 2014, o 21:43
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój ogród na fotografii- część 9

Post »

Łał aż mi ślinka pociekła, tyle słodkości. Co tam kalorie, w ogrodzie stracimy ;:306 . A ten tort malinowy to dla którego Jubilata? Więc 100 lat dla niego i ;:196
kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 13:05
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Spóźnione życzenia przesyłam :) Piękny ogród, pałaszowanie słodkości w takim otoczeniu to sama przyjemność :)
w domu i w ogrodzie, cz.2, cz.3, cz.4
pozdrawiam serdecznie, Mariola
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28

Post »

Aniu! Tort malinowy był z okazji 40 rocznicy naszego ślubu. W dniu moich urodzin braliśmy ślub. Uroczystość była podwójna
Minioną niedzielę spędziliśmy bardzo uroczyście . Najpierw rodzinnie uczestniczyliśmy we Mszy Świętej a później był rodzinny obiad w superanckiej restauracji ;:306 . Dokończenie przyjemności odbyło się w domu ;:215 To był wspaniały dzień!!!
Mariolu! :wit Dziękuję za życzenia .Pogoda sprzyja organizowaniu spotkań ogrodowych/ grilowanie, pałaszowanie słodkości , drinkowanie ;:306
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
aniap56
200p
200p

Post »

;:333
W takim razie podwójne życzenia -dla Ciebie :tan oraz dla męża za to że wytrzymał z Tobą 40 lat :;230 ;:306 :;230 .A ten tort malinowy to robiłaś sama ?
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu!Dziękujemy za życzenia ;:306 ;:306 ;:306 to raczej ja powinnam dostać medal za to,ze wytrzymałam 40 lat :;230
Mój mąż to wspaniały człowiek, choleryk ;:108 , ale wolę takiego niż niezdecydowanego , przytakującego, pod pantoflem żony.
Tort robiła mama mojej starszej synowej / mistrzyni w wypiekach/ ;:108 Pychotka!!!

-- 13 wrz 2015, o 17:25 --

Czyżby zaciął się licznik , przy którymś z kolei moim poście 5999 ;:306
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
aniap56
200p
200p

Post »

Ale jesteś spostrzegawcza ;:138 - u Ciebie dłuższy czas 5999 a u mnie 77 ;:306 ;:306 ;:306
Już chyba dzisiaj masz mnie dość :;230 :;230 :;230 . Więc idę posiedzieć w milczeniu na ławeczce, a póżniej jeszcze pospaceruje po tych 50 arach, może coś wypatrzę ;:108 ;:196
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aneczko, nie żartuj...cieszę się ,ze jesteś. Zaglądaj, pisz, pytaj , wypatruj kiedy tylko masz ochotę ;:168
Oooo...ruszył licznik :tan :;230
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Bogusiu a więc i my spóźnione życzenia ślemy, wiesz my też braliśmy ślub w dniu urodzin Adasia ;:196
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko dziękuję, dziękuję ;:196
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Bogusiu dobrze czytam ,że pokaźną rocznicę pożycia świętowałaś ,jeżeli tak to do takich życzeń jak najbardziej się przyłączam :D
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Alu :wit , dziękuję serdecznie - tak to już stuknęło 40 lat we dwoje ;:306 a wydaje się ,ze to było tak niedawno ;:108
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kochani, witam serdecznie w niedzielne , pełne słońca południe.Cicho tu , ale sama wiem jak trudno mi znaleźć czasu na wpisy w odwiedzanych wątkach. Bywam przelotem , w ciszy , niezauważana :;230
Choć jesień zbliża się wielkimi krokami , to w ogrodzie kolorowo , wręcz letnie widoczki.
Zostawiam Wam kilka takowych ;:306

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Bogusiu :wit
U ciecie zawsze pięknie, wypielęgnowane, wymuskane. na rabatach kolorowo i zawsze jest co podziwiać :wink:
Piękne chryzantemki :D
O jakie piękne dyńki.
Zbierasz nasionka ??
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

Bogusiu, nie wiem kiedy umknął mi gdzieś Twój wątek, na szczęście odnalazłam Cię u Marzenki i z ciekawością przejrzałam wszystkie jego strony, jestem pełna podziwu, że przy takim areale Twój ogród jest tak wypielęgnowany, poza tym wszystkie zdjęcia perspektywiczne robią ogromne wrażenie, strasznie podoba mi się ta ławeczka przy lilaku, albo lilak przy ławeczce ;:306, ojej chodzi o ten zakątek. Masz cudowne irysy, czosnki, lilie, liliowce mogłabym tak wymieniać bez końca jeżówki, pysznogłówki, dalie, mieczyki, no i oczywiście róże jednak szczególną moją uwagę przykuł tamaryszek i bez wątpienia glicynia. O pięknych dodatkach już kiedyś pisałam, ten fotel wciąż za mną "chodzi" :;230, może przyjedzie taki czas, że też spróbuję, ale ozdabiane przez Ciebie konewki i donice to już osobna bajka. Po prostu pięknie ;:108
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

O, jak milo! Mam gości :tan
Aniu! dziękuję za miłe słowa . Nasion dyni ozdobnych nie zbieram, bo niewiele ich posiałam ,a chętnych na te bajeczne kształty i urzekającą kolorystykę mam wielu ;:306 Były lata,ze wiadrami wywoziłam je do pracy ;:108
Pozdrawiam serdecznie ;:168
Ilonko! ;:196 a wiesz,ze ja też o Tobie myślałam :tan Ciągle mi brakuje czasu, ale na szczęście czas przetworów mija - zatem będzie go więcej/ mam cichą nadzieję/ . Druga sprawa, to czekając na konkretną , specjalistyczną diagnozę w sprawie mojej nietypowej rwy kulszowej , nie bardzo mam ochotę dłużej siedzieć przed komputerem. Wbiegam do zaprzyjaźnionych wątków i zmykam do ogrodu. Tam moje myśli skupiają się na roślinkach . Ale do rzeczy.... Kochana, tyle słów pochwały pod adresem mojego ogrodu ;:180 Wypowiedziane przez Ciebie, właścicielkę tak uroczego ogrodu - to wielka radość dla mnie ;:108 ;:196
Jest wiele miejsc,które muszę zreorganizować, tak dla własnej wygody. Mam kilka rabatek, które praktycznie wymagają minimalnie mojej pracy i w tym kierunku będą zmierzały moje zmiany. Tamaryszek rozrasta się jak szalony. Jestem zainteresowana tym kwitnącym jesienią/ tamaryszek francuski/. Ławka pod lilakiem wiekowa/ dzieło mojego męża/ . W moim ogrodzie jest takie miejsce / misz- masz/ ale kolorowo niemal przez cały rok. Sadzonkę glicynii chyba znalazłabym/ jeśli reflektujesz/ ale cierpliwości trzeba sporo zanim zakwitnie. ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”