Ogródek mój i moich rodziców - Tulipan998

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Ach no tak ty tak ogólnie mówiłaś , że wątków jest tam duzo to ja wiem... To ja chyba tez wcale spac nie pójde , cały dzień i noć to 24 godziny na forum.... :shock: :lol: ;:191 ;:183 , a mnie juz zaczynaja oczy dokuczać.... :lol:
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Witaj Arturze :!: :)
Serdecznie dziękuję za zaproszenie na wątek.
Fantastyczne jest to że tak młoda osoba ma taką pasję. Dają to nadzieję że będziemy mieli za niedługo super fachowców w dziedzinie ogrodniczej. Rośliny są piękne i widać że masz rękę do tego. Robisz to na pewno z przyjemnością i życzę Ci licznych gości na działce :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ElzbietaaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sie 2008, o 14:57

Post »

No to wam zazdroszczę chłopaków co kochają roślinki.Moi synowie - 10 i 19 lat , zgodnym chórem powtarzają po ojcu , że mama to miłośniczka zielska.
Tak trzymaj Artur i pozdrów całą rodzinkę zaangażowaną w tworzenie tak pięknego ogrodu.Piękne iglaki, widać dbałość o szczegóły w każdym zakątku ogrodu.
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Krzysiu , Elżbieto bardzo wam dziekuje za pochwały i zapraszam cześciej... :D i oczywiście wszystkich pozdrowie :D .
Krzysiu - nic nie sprawia mi większej przyjemności niz ogródek i kwiaty... 8) , dlaczego zima dopiero sie zaczyna a nie konczy ? ! :? :lol:
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Zimą w ogrodzie też może być ładnie. szczególnie iglaki mi się podobają kiedy są przykryte warstwą białego puchu :)
Oczywiście to nie dorówna kwiatom czy listkom ale tez może być. :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Prawda w zimie tez ładnie , a zreszta jakie by to były swięta bez śniegu... ? :lol:
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Troszkę kiepskie a śnieg się przyda. Jak spadnie to dobrze. Ziemia będzie wilgotna i ułatwi to rozwój roślin na wiosnę. :)
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

O tóż to ! , a i krokusy ładnie wyglądaja w sniegu...
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52

Post »

Arturze jestem pod ogromnym wrażeniem twojego ogrodu .Jak doczytałam ile masz lat ,jestem w szoku .Cieszę się ,że są jeszcze tacy młodzi ludzie jak ty .Moje dzieci 17,20 lat moje kwiaty traktują jak zło konieczne.Mówią ,że aby tracę czas.Kto kocha kwiaty i pracę przy nich musi być dobrym człowiekiem ,takim zapewne jesteś ty .Życzę ci powodzenia w szkole i w ogrodzie.Nie zważaj na obelgi i zaczepki innych .Jesteś wspaniałym młodym człowiekiem .Tak trzymaj i nie zmieniaj się. ;:114 ;:63 ;:63 ;:63 ;:63 ;:63 ;:63 ;:63 ;:63 ;:63
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Dziekuje Ci serdecznie , dzieci twe racji co do roslinek nie maja... ale trudno , przynajmniej maja wspaniałą mame kochajaca kwiaty :D . Na zaczepki "kolegów" nie zwracam uwagi i sie nimi nie przejmuje... Na pewno taki juz bedę i się nie zmienie , tym hobby jestem tak zarażony nieuleczalnie że nie odpuszcze . Co do powodzenia w szkole to nawet mi idzie tylko chemia to moja najwieksza pięta achillesowa.... :x :? :evil: .
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 kwie 2006, o 14:36

Post »

Artek - podobają mi się kolory Twojego ogrodu. Szczególnie ten widoczek przypadł mi do serca
Obrazek
Myślisz może o ogrodnictwie lub architekturze krajobrazu? Takie pasje zostają całe życie, mam nadzieję, że już na amen "zaraziłam" moją pasją dwunastoletnią córkę. Wydzieliłam jej nawet dwa kawałki ogrodu do zagospodarowania - i chyba całkiem fajnie jej to wychodzi. Pozdrawiam i życzę wytrwałości! Więcej nastolatków kochających kwiaty i świat będzie dużo lepszy :wink: .
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Wiataj i Dzięki za pochwały... , o architekturze myslałem ale musiałbym dojeżdzać dość daleko , a o internacie nie ma mowy.... wiec chyba nici z tego....
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 kwie 2006, o 14:36

Post »

Jest jeszcze chwila czasu, warto pielęgnować swoje marzenia, lubią się spełniać :wink: .
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Może by sie pomęczyc z ta szkoła , a póżniej pracowac w wymarzonym zawodzie.. , sam nie wiem... :lol: .
Awatar użytkownika
Zyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 maja 2008, o 21:38
Kontakt:

Post »

Tulipan998 pisze:Halina Kwak i zyta.malek - dziękuję wam bardzo za odwiedziny i pochwały :oops: :D i zapraszam ponownie :D :lol: .
Prosiłeś więc jestem :)
Podoba mi się co robisz
i to że masz czas na kościółek jeszcze.
Cieplutko pozdrawiam Zyta ;:54
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”