W.o...Maluszkach, dzieciach. 1cz.(2006.08-2008.10)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
aurynka
---
Od: 26 wrz 2006, o 14:28

Post »

Jurek pisze:Hmm...Aniu,brakuje mi zdjęcia mamy z synkiem.
Nie,żebym był ciekawy jak wyglądasz.... :D :D
Haha :D :D Były na forum moje zdjęcia(w temacie z fotkami forumowiczów 1część) ale wczoraj prosiłam o usunięcie ich. Wyślę Ci na PW :wink:
Jurek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 kwie 2006, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dziękuję,miałem nawet ochotę prosić Cie o to,ale nie wiedziałem,jak to odbierzesz :D
aurynka
---

Post »

Najpierw szaleństwa, a potem regeneracja :D We wtorek kolejna wizyta u lekarza i pewnie znowu będzie niestety jak na wcześniejszych fotkach . :roll:

Obrazek Obrazek
martas

Post »

a może jednak będzie inaczej - tego wam życzę w każdym razie :)
Awatar użytkownika
krzysztofjasik
100p
100p
Od: 22 lut 2007, o 12:41

Prezentacja

Post »

Obrazek
oto moje kochane córunie,największe skarby! Obrazek
córcie ,oraz ich goście
Awatar użytkownika
lila31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 lip 2006, o 12:06
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Krzysztofie śliczne dziewczynki i są w najpiękniejszym dla rodziców wieku :D :D :D

PS. Pokazałeś buźki dziewczynek, a nie zdradziłeś imion.
Awatar użytkownika
krzysztofjasik
100p
100p

Post »

Starsza-Natalia-lat-3,młodsza Amelia-lat-2,a wiek faktycznie piękny.Ale pewnie każdy wiek dziecka ,dla rodzica będzie piękny.
aurynka
---

Post »

krzysztofjasik pisze:Starsza-Natalia-lat-3,młodsza Amelia-lat-2,a wiek faktycznie piękny.Ale pewnie każdy wiek dziecka ,dla rodzica będzie piękny.
No na pewno każdy :D
Śliczne dziewczynki, a imiona pasują do nich szczególnie :D Wyglądają, jak dwa Słoneczka z Teletubisi :D
Awatar użytkownika
krzysztofjasik
100p
100p

Post »

Zgadza się ,to moje słoneczka,najcudowniejsze istoty na świecie.
Awatar użytkownika
lila31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Krzysztofie ja patrzę z perspektywy lat i uważam, że jest to najpiękniejszy czas.
Później gdy dziecko idzie do szkoły, zaczynają się obce wpływy, i mały człowiek zaczyna mieć swoje zdanie. To jest też potrzebne, ale niekiedy bardzo męczące i stresujące. :D :D :D
Awatar użytkownika
krzysztofjasik
100p
100p

Post »

lila31 pisze:Krzysztofie ja patrzę z perspektywy lat i uważam, że jest to najpiękniejszy czas.
Później gdy dziecko idzie do szkoły, zaczynają się obce wpływy, i mały człowiek zaczyna mieć swoje zdanie. To jest też potrzebne, ale niekiedy bardzo męczące i stresujące. :D :D :D
Lila,pewnie masz rację,mam świadomość tego,że te słodkie istotki będą dorastać,a i problemy będą poważniejsze.Ten wiek dzieci o tyle jest dobry ,że z reguły się nie buntują,a jeśli to...łatwo te bunty poskromić.Pewnie trudniej z nastolatkami.Chciałabym(na imię mam Magda) mieć taką mądrość,aby bezbłędnie wychowywać dzieci.Ale chyba nikomu nie było to dane...
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
lila31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Magda świetnie to wyszło - ja piszę Krzysztofie, a Ty odpowiadasz, jestem Magda :D :D :D

Magda nie ma "dobrych sposobów" i "sprawdzonych metod" na wychowanie dzieci.
Większość rodziców chce je wychować najlepiej jak można, co z tego wychodzi, to dopiero czas i życie pokazuje.
Jedno co Ci mogę poradzić, sprawdzone. Cierpliwość i konsekwencja, są to dwa bezwzględnie konieczne czynniki do dobrego wychowania. Do tego jeszcze dołóż dużo miłości i już masz idealną metodę wychowawczą :D :D :D A pisałam, że nie ma metod......

Ucałuj swoje ślicznotki od babci Lili z forum.
Awatar użytkownika
krzysztofjasik
100p
100p

Post »

lila31 pisze:Magda świetnie to wyszło - ja piszę Krzysztofie, a Ty odpowiadasz, jestem Magda :D :D :D

Magda nie ma "dobrych sposobów" i "sprawdzonych metod" na wychowanie dzieci.
Większość rodziców chce je wychować najlepiej jak można, co z tego wychodzi, to dopiero czas i życie pokazuje.
Jedno co Ci mogę poradzić, sprawdzone. Cierpliwość i konsekwencja, są to dwa bezwzględnie konieczne czynniki do dobrego wychowania. Do tego jeszcze dołóż dużo miłości i już masz idealną metodę wychowawczą :D :D :D A pisałam, że nie ma metod......

Ucałuj swoje ślicznotki od babci Lili z forum.
Dziękuję ,ucałowałam,bardzo cieszą się,że mają kolejną babcię.A ja dziękuję za rady,bardzo cenię sobie wszelkie pomocne spostrzeżenia.Moja mama często "podaje" mi rewelacyjne recepty w kwestii wychowania dzieci,muszę przyznać,że w 100proc.się sprawdza.Dlatego chętnie słucham innych rad.Miłości moim córeczkom nie brakuje,ale z moją cierpliwością bywa różnie.
Mariola54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 wrz 2006, o 00:33

Post »

Magdo Wasze córeczki są śliczne.
Piszesz, że brak Ci cierpliwości.
To szybkie życie powoduje u nas tę nerwowość.
Nie martw się, jak pisze Lila konsekwencja z Twojej strony
przede wszystkim.
Wiem coś na ten temat.
Bardzo często mam u siebie wnuka :D 5 latka.
Wychowywanie moich dzieci a wychowywanie wnuka
to dwie różne 'epoki' :D
Jest wielka przepaść między pokoleniem.
Awatar użytkownika
krzysztofjasik
100p
100p

Post »

Podobno jest tak,że własne dzieci kocha sie bezgranicznie,natomiast wnuki jeszcze bardziej.Rodzice często nakazują,zakazują,dziadkowie zaś rozpieszczają i przymykają oczy na na małe wybryki swoich wnucząt.Moja mama twierdzi,że rodzice są od wychowywania a dziadkowie od rozpieszczania.Chyba coś w tym jest,bo wciąż aktualne...
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”