Drogie Koleżanki, jakże mi miło czytać, że i Wy za mną tęskniłyście

Forum uzależnia

Ubóstwiam je
Aniu - aneczko Wakacje udały się i to bardzo. Pogoda dopisała, nastroje również. Wisienką na torcie było to, że mój małżonek w końcu, po 15 latach małżeństwa, w końcu pokochał góry i górskie wędrówki

jakoś nigdy nie mogłam go przekonać do wyjazdu a teraz "ta-tam" sama zaplanowałam wszystko i "bum" miłość od pierwszego wejrzenia. Potem było już tylko lepiej

Koła zazdroszczę Ci i to bardzo, bardzo, to które mi się trafiło, kosztowało 150 pln !!! Nie kupiłam

szukam dalej - zdecydowanie kosztowało za dużo. Takie sielskie klimaty drzemią moim serduszku. Marzy mi się też fotel bujany
vimen Bardzo żałuję, że nie znalazłam czasu na podpędzenie moich dalii. W zeszłym roku ten patent bardzo dobrze sprawdził mi się. No cóż, trudno ale za rok na pewno wsadzę karpy najpierw w donice a dopiero potem na rabaty.
Dorotko Naprawdę cieszę się, że już jestem i że mam dostęp do netu i FO. Tak mi miło jest czytać, co u Was, móc podziwiać Wasze piękne ogrody - uwielbiam to
Ten rok jest wyjątkowo ciężki dla roślin. Susza jest straszna i wszechobecna. W moim stawie na wsi tragedia - wyschły obydwa stawy

Naprawdę płakać się chce, tym bardziej, że w zeszłym roku oba stawy pogłębiliśmy i zarybiliśmy

Dalie cieszą oko i ten stan utrzyma się aż do pierwszych przymrozków. Niestety ten rok i dla dalii jest bardzo trudny, więc nie narzekam aż tak bardzo i cieszę się tym, co mam
Kule podpatrzyłam na weselu i od razy widziałam je u sobie na tarasie.
Kupiłam tutaj:
http://www.swiatflorysty.pl jako "Szklana Kula Przepiękna Świeczniki 4szt 10cm W-wa" cena 35 pln za 4 szt. Trzeba tylko pamiętać, aby świece był zwykłe, białe, bo te kolorowe obkopcają szkło. Wieczorami prezentują się cudownie i ta atmosfera ... hmmm .... mega romantyczna