Ewa - tak, jak większość, jestem pod wrażeniem Twoich opowieści o Braciach, nie dość, że ciekawe to świetnie opowiadane.

W tym moim OBI to - za przeproszeniem - guzik teraz mają. Tylko mnóstwo dekoracji swiątecznych, a jak u mnie w ogródku jeszcze róże kwitną, to ja tych Świąt w ogóle nie czuję.zofia majowska pisze:świetny zakup w obi zrobiłaś ja kiedyś pojechałam zobaczyć to obi i wyszłam ze sklepu z cyprysikiem,szkoda że mam do niego daleko na pewno teraz są tam fajne sadzonki
wróciłam z konferencji z jeszcze jednym referatem do tłumaczenia na jutro rano, właśnie skończyłam, ponagrywałam, podrukowałam, nakarmiłam kota Konstantego i muszę go wygłaskać, bo to dużo kilo stęsknionego zwierza.Kocina pisze:W tym moim OBI to - za przeproszeniem - guzik teraz mają. Tylko mnóstwo dekoracji swiątecznych, a jak u mnie w ogródku jeszcze róże kwitną, to ja tych Świąt w ogóle nie czuję.zofia majowska pisze:świetny zakup w obi zrobiłaś ja kiedyś pojechałam zobaczyć to obi i wyszłam ze sklepu z cyprysikiem,szkoda że mam do niego daleko na pewno teraz są tam fajne sadzonki
A'propos róż: dzisiaj przyjechało do mnie 5 chodunek!!! HURRA! Ale będę miała do pokazywania w przyszłym roku
R. rugosa ‘Ritausma’, Martha, Biedermeier, Maria Antoinette, Heritage. Krzaczory piękne że szok. Od rana w pracy chodziłam od okna do okna i wypatrywałam kuriera. Jak pokopana
Albo jak z owsikami w..
November - cieszę się że już są u Ciebie i się podobająTrochę się bałam żeby się nie pokruszyły..
Widzisz Ewa - wszyscy mają w nosie moje roślinki; czekają na CiebieWróć szybko, bo ja też czekam!
A ze swoim wątkiem to koniecznie - masz tyle do opowiadania!
Halinko - jak ja Ci podziękuję!Już lecę na pw, wysyłam adres ;:26
Jak mi urosną, to będę się dzielić z WamiBędę wtedy piszczeć z radości jeszcze głośniej niż przy zimowitach.
Aska - dziękuję za wizytęKoło dziękuję jest sporo słońca. Widziałaś - tam na tym betonowym kołnierzu nawet trawa marnieje
Jest jakieś 5 cm ziemi. Coś wymyślę - mam całą zimę. Będe zaglądać do Waszych ogródków, to na pewno coś podpatrzę
Słuchaj - my się musiałyśmy minąć na tych targach! Też tam byłam rano. Tylko że jak zobaczyłam tyle roślin, to dostałam obłędu i na ludzi już nie patrzyłam w ogóle
![]()
I żeby było kolorowo: kapusta płacząca