Witaj
Emmo 
.
Zajrzałam do Ciebie i jestem zachwycona ilością i różnorodnością wszystkich roślinek

.
Gratuluję ogrodu, ilość kwitnących jest po prostu powalająca, a ile to pracy wymaga...

. Wielki

. Przy okazji poznałam nazwy porażającej ilości kwiatów, znanych tylko z wyglądu

, za co pięknie dziękuję.
Śliczne tulipany (nigdy nie przepadałam, ale u Ciebie po prostu miodzio), zwłaszcza ten biały postrzępiony i ten ciemny NN, strasznie podobają mi się kwiaty ismeny i pachnąca acidanthera, jak storczyk wygląda. Super. Zauroczyły mnie kwiatki orlików i kochane pachnące goździki. No i lilie...
Fajnie, że jest tyle odmian mięty, nigdy bym nie pomyślała. Niech Ci ładnie rośnie. I inne ziółka też

.
Cudowne kloniki, zwłaszcza ten biały i ciekawi mnie ten o fajnych liściach

, czekam na zdjęcie w pełnym rozkwicie.
Nie przepadam za begoniami, ale u Ciebie nawet one wyglądają fajnie, zwłaszcza Corallina i taka w białe groszki

.
Gratuluję skrętników, fiołeczków (strasznie mi szkoda tego, który miał takie białe listeczki

), kohlerii i episicji (dobrze odmieniłam nazwę?). Wszystkie cudowne są. I pięknego, słonecznego hibiskusa.
A jak tam hoje? Masz je jeszcze? I cebulica fiołkowa? Chyba wszystkim się spodobała

.
I jeszcze mam pytanie o avocado. Czy masz je nadal? Jeżeli tak, to bardzo proszę o nowe zdjęcie i napisz proszę coś o sposobie kiełkowania. Tak mi się spodobało, że może kiedyś się skuszę

.
Pozdrawiam cieplutko.