Zuza no równowaga musi być

Aniu-Anabuko no każdy facet musi mieć jakieś swoje hobby. Twój łowi olbrzymy, mój uwielbia konie. Dobrze że takie grzeczne hobby i w miarę bezpieczne mają ci nasi panowie

Grażynko ja od dziecka byłam rozdarta w kwestii koni. Z jednej strony mój Tatuś uwielbiał konie, miał swojego Siwka i chętnie wsadzał mnie na konia wuja. A z drugiej strony byłam straszona bo moją świętej pamieci babunie by zabił koń. Na szczęście tylko "by". Tyle szczęścia nie miała moja ciocia. Bo tą właśnie zabił. No ale generalnie jakoś wielkiego problemu z koniami nie mam. Bardzo je lubię. Są wyciszające.
Aniu-Anna55 a to mnie rozbawiłaś tą "śmierdzącą" opowieścią

Marlenka to eM Twój miłośnikiem czerwonego jest?

Stasieńko Ciiiii. O taaak, mój eM to by chętnie konia swojego miał. Już ma na niego upatrzone miejsce, ciągle o tym gada. A ja tylko kiwam głową i mówię yhyyym taaaak. Jeszcze niedawno myślałam że mogłabym tam mieszkać. Gdyby nie praca. Tam z pracą krucho. Ale wiesz co? Lubię swoje miejsca na Ziemi. Jestem mieszczuchem, zimą lubię swój kąt. Czuję się w nim szczęśliwa. Nie muszę się martwić opałem. Nie muszę myśleć o naprawie usterek przy domu. Itd. A latem? Wtedy jestem w swoim drugim raju. Chyba przyszedł taki moment w moim życiu że rozgraniczyłam te dwa miejsca. Wreszcie jest mi z tym dobrze. Bo gdy chciałam tam mieszkać to męczyło mnie przebywanie w mieście. Przydałby się tylko kominek. No ale to można na działce zorganizować. Jak dożyję emerytury to będę tam siedziała przez pół roku. A póki co, muszę sobie jakoś radzić

Elwi ooo tak, eM by się cieszył jakby się wszystko tak błyszczało. Masz rację, pięknie takie liście wyglądają. Też lubię tą ich czerwoną fazę.
Sonia długo jeździłaś? Oby ten rarytas okazał się tym czym być powinien. Mam wątpliwości przez to że właśnie ma pąki

Daysy no tak, konie mają swoich zwolenników i przeciwników. Wiele osób się ich boi. Nie ma się co dziwić. Mają takie zgrabne, silne nogi.. i te kopyta

Nie mam zdjęć ogrodowych bo nie byłam jeszcze na działce. Ale jak to leśne ranczo to pozostawiam Wam moich leśnych przyjaciół