Moje brunnery chyba nie smakują ślimakom - mają inne smakołykiElwi pisze:Moni, nareszcie pokazałaś zdjęciaWarto było czekać
Orliki bardzo urokliwe chociaż nie jestem ich fanką
Za to jestem wielką fanką glicynii
![]()
Jak Ty to robisz, że brunnery masz tak dorodne i nie objedzone? Sypię ślimakolem ile wlezie, a i tak w liściach dziury![]()
Z utęsknieniem czekam na kwitnienie piwonii, nie tylko u siebie ... u Ciebie też

Na piwonie czekam również, ale póki co napawam się widokiem rozkwitających irysów - kupiłam sporo odmian w ostatnich latach i niektóre zakwitną po raz pierwszy, więc tym bardziej cieszą

Dziękuję, AniuAnnes 77 pisze:Moni ale cudowne fotki...klimat ech wspaniały![]()
Kocham róże,ale nie wyobrażam sobie ogrodu bez bylin,piwonii,hortensji i wielu innych roślin![]()
Orliki teraz mają swój czas,ach te drobne kwiatuszki na wysokich łodyżkach![]()
Wisteria mnie zadziwiła,taka malutka a ja kwitnieDługo czekałaś od momentu posadzenia na kwiaty?
Kupiłam tydzień temu fioletową,ale sprzedająca powiedziała,że będę na kwiaty czekała ze dwa lata albo i dłużej![]()
Pozdrawiam

Moja wisteria była kupiona rok temu i miała już pierwsze kwiaty - wówczas były tylko 3, a teraz ogromna ilość. Jeśli kupisz szczepioną, to nie trzeba tak długo czekac na kwiaty. Najlepiej też kupić od razu z kwiatkiem, to masz pewność, że będzie już cały czas kwitła.
Dzięki, Sabinkonifredil pisze:Cudne masz orliki![]()
, już nawet wyobrażam sobie jakie by z tego powstały mixy. Koniecznie posiej w doniczce, a doczekasz się oryginalnych piękności
![]()
Niestety, mimo całego podziwu dla orlików, to zdjęcie skradło moje serce i porwało moją duszę...
Kochana, czapki z główAlania pisze:
![]()
To zdjęcie również lubię - ustawiłam nawet jako tło na swoim profilu na Facebooku.
Z tymi mixami muszę spróbować jak radzisz - może doczekam się takich śliczności jak Twoje