Lawendo fajnie Cie widzieć, też nie wiedziałam, że takie fajne budleje. Jaśminowce jeszcze różne za mną chodzą, w jednej z gazet się naoglądałam odmian

Dereń to odm Spaethii - mam ją od 2012/2013 Kapiasa z Goczałkowic (szkółka i ogrody do zwiedzania)

Trawnika za dużo i na dodatek wiecznie podeschnięty - na piaseczku

Budleje okrywam agro

Zapraszam częściej
Madziu za rodusie i azalie to mnie wzieło - jutro wystawa w Chorzowie - obym coś trafiła

Te lilaki to patyczki 20cm szału nie ma hhahaha ale jak urosną

Ten Sensation to Ci się kazała na siebie naczekać. Dalej mi siedzi w głowie Twój hamaczek - sfinalizowałaś sprawę
Marlenko zapraszam na kociaste i nie tylko

Boluś ostatnio ma fazę na bez - poluje na kiście - skacze na krzak z ziemi do góry z łapkami i atakuje kwiaty

Do konwalii w szklance tak się miział że wylał wodę i konwalie na siebie

Osiągniecie tym razem moje - zamordowałam resztki swojego trawnika, i tak ledwo dogorywał. Kupiłam nawóz na mech i padało - myśle super - zadziała - i zadziałał - wybił mi cały mech. Wszystko fajnie tylko okazało się że mój trawnik to 90% mchu i troche koniczyny. Dobrze że deszcze to koniczyna trochę ruszy
Marysiu fajnie że poszaleliście w Jaworze oboje

My pojechaliśmy z Tychów- spontanicznie do Pszczyny w sobotę - super pogoda, niedziela zimno. Ciekawa jestem jak wrażenia po wystawie?? My się jutro wybieramy. Chciałabym azalie albo rodusia

W niedziele M do pracy więc tylko sobota. Widziałam Twojego judaszowca - ładny okaz
Małgosiu dziękuję za miłe słowa

Zapraszam
Do podróżniczego wrzuciłam trochę jeszcze Holandii

Wkrótce Pszczyna.
azalka
między deszczami cięzko ją uchwycić - 2 lata na nią czekałam - azalia dolorosso
zdarzało się chwile słonka a później deszcz
wielosił
Boluś jak akurat czegoś nie demoluje - ostatnio bez i konwalie - to leży gdzie po padnie
Taki norweski leśny czasem na miskę przychodzi ale rzadko
Pozdrawiam serdecznie