Leśne ranczo nad wodą.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Leśne ranczo nad wodą.

Post »

Madziu najpierw gratulacje za ogród miesiąca. ;:63 ;:180 Kankę ożywiłaś pięknie. ;:138 Młode przyrosty na iglakach wyjątkowo urokliwe. Rodki takie maloty, a już obsypane kwiatami. ;:oj Floksy przytnij mocno, jak rosną w słońcu, to powinny ładnie zakwitnąć. Ja swoje tnę prawie przy ziemi.
vimen
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 11 sty 2015, o 16:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Nie tylko psiak celebryta :uszy
Gratulacje Madziu :D
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Madziu wczoraj kupiłam sobie nowy numer "Mam Ogród" i zobaczyłam Wasz ogród,ale miałam radochę ;:303
Super artykuł,raj na ziemi przedstawiony ;:215
Wazon z taty garażu pięknie przerobiłaś,jest bardzo klimatyczny ;:108
Awatar użytkownika
Anna11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 17:24

Post »

Madziu ;:3 gratuluję ;:196 ogród w prasie ogrodniczej to bardzo miła niespodzianka ;:215 Pupil bardzo, ale to bardzo fotogeniczny ;:167
Rodek wspaniale zakwitł, tylko liście są uszkodzone...jakieś robale na nim żerują :?: Purple Splendour ładny ma kolor ;:108
Awatar użytkownika
Elwi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2013, o 19:38

Post »

Madziu wow ;:oj Gratulacje z całego serca ;:138
To świetnie, że masz odwagę zaprezentować swoje osiągnięcia szerszej publiczności ;:215 (bądź co bądź nie wszyscy są na FO).
Po gazecie stwierdzam, że za rzadko pokazujesz Foxtera :( Popraw się :wink:
Filemon24
1000p
1000p
Od: 1 sie 2014, o 14:59

Post »

Gratuluje super Madziu ;:138 no właśnie nie pokazujesz nam za bardzo swojego pupila ;:65
Awatar użytkownika
stasia_ogrod
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2011, o 16:48

Post »

Madzieńko, wielkie brawa ;:433 ;:433 ;:433 teraz jesteście sławni i nie tylko Foxter jest celebrytą. ;:215 ;:215
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18

Post »

Madziu, moje gratulacje i wielkie ;:138 ;:138 ;:138
Biegnę po gazetę, może jeszcze kupię ;:65
PS. Wazon wyszedł cuudnie ;:167
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Zuza nie było czasu na kciuki. Napisałam i po godzinie miałam odpowiedź :). Mój Em mówił że żal mu mnie bo się łudzę że nas wezmą. A jak zadzwoniłam do niego że po godzince już odp jest to nie mógł mi uwierzyć. Myślał że sobie żartuję. Nagroda pieniężna.
Madziu serdecznie dziękuję.
Milenko dziękuję. Gazeta to Mam Ogród.
Paulinko jak miło że wpadłaś, dlaczego znikasz na tak długo z fo? Wszystko ok? Dziękuję za pochwały i gratki.
Soniu dziękuję. Floksy trochę się zrehabilitowały. Puściły troszkę pączków. Nie jest to taka ilość jak u Was, takie pojedyncze sztuki. No ale są. Jak przekwitną zetnę je jak radzisz. Niziutko.
Kasiu dziękuję :).
Aniu-Annes najpierw nas zobaczyłaś w gazetce czy na fo? Dostałam kilka smsów. Dziewczyny głownie z fo kupują takie gazety. Ale było zdziwienie. Liczyłam że wezmą lepsze zdjęcia. No ale nie narzekam.
Ania-Anna11 dziękuję. Rodkom podgryzły liście robactwa jesienią. Od tej pory nie zauważyłam większych zmian. Jesienią trochę zaniedbałam i nie prysnęłam a teraz mam efekt. Wczesną wiosną opryskałam i na razie jest spokój. Jak wypuszczą nowe listki będzie to lepiej wyglądało.
Elwi dziękuję. Długo nad tym myślałam. No ale skoro na fo wszystko pokazuję to i do gazety się zgłosiłam. Taki egzemplarz zostanie na pamiątkę. No i rodzince można się pochwalić a niektórym utrzeć nosa. Są tacy, co nigdy dobrego słowa na naszą działkę nie powiedzieli a jak zobaczyli gazetĘ to miny mieli jakby im się jedna potrzeba chciała. :lol: .
Anitka Foxer się pojawia w wątku. Nie mogę go tak pokazywać, bo jeszcze mu do głowy sława odbije. W gazecie my mamy zdjęcie na boku a on na samym środku.. to wiesz ;:306 .
Stasieńko dziękuję ;:168 .
Dorotko dziękuję, gazetka na pewno będzie bo to numer z 13 maja.

Małe sprostowanie dla osób które miały w rękach gazetkę. Działka ma trzy lata a nie pięć. W 2012 roku na ziemi po wiśniach a wcześniej ziemniakach, powstała nasza działka. W 2010 roku był zrobiony staw.
Filemon24
1000p
1000p

Post »

;:223 miałam dziś zobaczyć gazetę w której jesteście no i zapomniałam ;:124
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

Jeszcze mam zadyszkę ... popędziłam do kiosku ... mam rzeczony egzemplarz czasopisma: " Mam ogród". !!!
Jestem dumna, że Cię znam. Wirtualnie, ale jednak.
Szczere gratulacje MADZIU ;:138 ;:138 ;:138 Piesek - celebryta i ogród - celebryta ;:215 ;:215 ;:215
Jednak najwyższe słowa uznania należą się Wam: Tobie i małżonkowi. ;:180 ;:180 ;:180
Awatar użytkownika
wiewioreczka
500p
500p
Od: 11 maja 2012, o 23:03

Post »

Madziu gratuluję ;:138 ;:138 Będzie pamiątka super i też nagroda pewnie na nowe roślinki :tan W 3 kioskach wykupili, jutro jade z M do Tychów na giełde bileciarzy - przy okazji liczę że w pobliżu coś roślinnego dorwę - to obczaje gazetkę ;:196 Dalej zapytuje o hamaczek :roll: Normalnie jakby to ja na niego czekała ;:224 Jutro jest Noc Muzeów :wink: A tak w ogóle uwielbiam piątki ;:304

Pozdrawiam ciepło ;:196
Filemon24
1000p
1000p

Post »

Tylko ja jak ten cep zapomniałam o gazecie z Madzią ;:223
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p
Od: 25 paź 2009, o 17:13

Post »

Madziu serdecznie gratuluje
Komu jak komu ,ale Tobie sie to nalezało za ogrom pracy jaki włożyliście w to pole ziemniaków :lol:
Pozdrawiam. Ewa
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Anitko nic straconego, wszystko przecież widziałaś tutaj :).
Lucynko lejesz miód na moje serce. Jest mi bardzo miło, że tyle osób kupiło gazetkę bo my tam jesteśmy. A przecież wszyscy widzą te same zdjęcia tutaj. Jest mi naprawdę bardzo przyjemnie.
Anetka jestem wściekła :evil: . Kasa za hamak doszła do sprzedającego w poniedziałek. A do dnia dzisiejszego nie ma wysyłki. Obiecywali wysłać na czwartek/piątek. A tu nic. Ani maila, ani telefonu nic. Normalnie takiego maila im wysmarowałam .... A tak prosiłam..
Ewunia tak naprawdę gratulacje należą się nam wszystkim. Gdyby nie fo, w życiu moja działka by tak nie wyglądała. Może dwie trzy róże i dużo tuj. Trawnik zielony i trochę architektury drewnianej. Finito. A tak to kupuję rośliny które mi się nawet kiedyś nie podobały. Dzisiaj nad nimi się ślinię. O części roślin w ogóle nie wiedziałam np. o moich ukochanych powojnikach.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

Obrazek