Zuza nie było czasu na kciuki. Napisałam i po godzinie miałam odpowiedź

. Mój Em mówił że żal mu mnie bo się łudzę że nas wezmą. A jak zadzwoniłam do niego że po godzince już odp jest to nie mógł mi uwierzyć. Myślał że sobie żartuję. Nagroda pieniężna.
Madziu serdecznie dziękuję.
Milenko dziękuję. Gazeta to Mam Ogród.
Paulinko jak miło że wpadłaś, dlaczego znikasz na tak długo z fo? Wszystko ok? Dziękuję za pochwały i gratki.
Soniu dziękuję. Floksy trochę się zrehabilitowały. Puściły troszkę pączków. Nie jest to taka ilość jak u Was, takie pojedyncze sztuki. No ale są. Jak przekwitną zetnę je jak radzisz. Niziutko.
Kasiu dziękuję

.
Aniu-Annes najpierw nas zobaczyłaś w gazetce czy na fo? Dostałam kilka smsów. Dziewczyny głownie z fo kupują takie gazety. Ale było zdziwienie. Liczyłam że wezmą lepsze zdjęcia. No ale nie narzekam.
Ania-Anna11 dziękuję. Rodkom podgryzły liście robactwa jesienią. Od tej pory nie zauważyłam większych zmian. Jesienią trochę zaniedbałam i nie prysnęłam a teraz mam efekt. Wczesną wiosną opryskałam i na razie jest spokój. Jak wypuszczą nowe listki będzie to lepiej wyglądało.
Elwi dziękuję. Długo nad tym myślałam. No ale skoro na fo wszystko pokazuję to i do gazety się zgłosiłam. Taki egzemplarz zostanie na pamiątkę. No i rodzince można się pochwalić a niektórym utrzeć nosa. Są tacy, co nigdy dobrego słowa na naszą działkę nie powiedzieli a jak zobaczyli gazetĘ to miny mieli jakby im się jedna potrzeba chciała.

.
Anitka Foxer się pojawia w wątku. Nie mogę go tak pokazywać, bo jeszcze mu do głowy sława odbije. W gazecie my mamy zdjęcie na boku a on na samym środku.. to wiesz

.
Stasieńko dziękuję

.
Dorotko dziękuję, gazetka na pewno będzie bo to numer z 13 maja.
Małe sprostowanie dla osób które miały w rękach gazetkę. Działka ma trzy lata a nie pięć. W 2012 roku na ziemi po wiśniach a wcześniej ziemniakach, powstała nasza działka. W 2010 roku był zrobiony staw.