Witajcie,u mnie w nocy padało ,a teraz raz słońce ,raz deszczyk i tak mi jakoś smutno, troszkę zrobiłam zdjęć więc jak odpiszę to coś wstawię.
Marysiu,ogród z dnia na dzień się zapełnia ,już pierwsza piwonia ma kolorowy pączek ,soki robię dzisiaj trzeci dzień ,maszyna super,ale coś mnie trapi ,jak nic się nie zmieni to może w środę do Ciebie przyjadę.jeszcze zadzwonię i pomyśl co chcesz ode mnie,pozdrawiam i buziaczki
Kasiu,jak kwitnie owocówka ,to w ogrodzie i w sadku jest tak pięknie,przy ścieżkach szybko się zapełnia ,rośliny rosną na wyścigi ,zaraz będzie znowu inaczej,pozdrawiam i miłej niedzieli życzę
Sabinko,pachnie wszystko, a teraz dołączyły bzy ,niesamowite y ogród,miłej niedzieli
Tereniu,różaneczniki dopiero zaczęły i codziennie jest więcej kwiatów,nie wiem czy to ogarniam ,bo dużo jeszcze do zrobienia ,pięknych dni życzę
Maryniu,maj uwielbiam ze względu na bzy ,ten zapach jest zniewalający,ale i coraz więcej roślin zakwita i jest coraz piękniej ,żeby jeszcze w życiu było tak pięknie,dziękuję za odwiedziny ,miłego dnia życzę
Soniu,aniołów jest dużo ,ale w różnych częściach ogrodu,bardzo je lubię,klon nie lubi suchości ,ale jak byś dała ziemię z worka do dziury i podlewała to pewnie by był,pozdrowienia
Dorotko,wilczomlecze przycina sie na wiosnę ,a potem już nic ,on się ładnie w szerz rozrośnie i nawet rozsieje,dziękuję za cieplutkie słowa
Aniu,nie ma sprawy ,spaceruj i cichutko się zachwycaj,miłego dnia życzę ;
Aniu,wiewióreczko,te papierzyska są wstrętne przynajmniej dla mnie,dobrze,że są ogrody ,miło ,że wstąpiłaś,ja jakaś nie gramotna ,dalie u mnie zasadzone w doniczkach ,bo boję sie zimnych ogrodników,dyń też jeszcze nie siałam .przed ogrodnikami zasieję ,a ja też mam dużo roślin do wsadzenia ,bo ciągle coś dokupuję i potem stoi i czeka na swoją kolej,wstąpię do Ciebie ,pozdrawiam i buziaczki
Beatko,zielona choroba to jest najmniej szkodliwa dla organizmu,więc i nie groźna ,a można nawet ozdrowieć ,pozdrawiam
Kasiu,te duże powycinane liście to rabarbar ozdobny,bzy uwielbiam razem z ich zapachem i mam kilka odcieni,bo nie wyobrażam sobie bez nich ogrodu,miło mi ,że jesteś
Iwonko,u mnie też polewa i świeci słońce,,jest chłodniej ,ale znośnie ,miłego wypoczynku
Eluś,dziękuję