Moja działka - rydnor - 2008r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Rysiu u was jak zwykle na dzałce błysk :shock: aż miło .
Wzięłam sobie pare grusze i zmyka spać ,bo rano trzeba wstać .
Pozdrawiam jak zwykle Was oboje , powiem jeszcze tylko ,że moja wnusia jest superowa :!:
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

No tak zbliża się ta gorączkowa pora kiedy wszyscy zaczynają na groby jeździć. Ja dopiero jadę w sobotę 1.listopada bo nie mam czasu prędzej bo w pracy siedzę. Widzę że szybko się z działką uporałeś. No a teraz mówisz rodzina przyjechała to roboty troszkę masz. Pozdrawiam serdecznie Ciebie i Żonę. :)
Awatar użytkownika
ZosiaM
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 kwie 2007, o 14:46

Post »

przyszłam na poczestunek Jadzia ma racje u ciebie zawsze czyściutko
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p
Od: 26 maja 2008, o 20:25

Moja działka - rydnor

Post »

Jadziu i Zosiu,dzięki za uznanie,zawsze na zimę staramy się zrobić wszystko,niektórzy odkładają do wiosny np.kopanie.Większość działkowców, też tak robi jak my,mniej roboty na wiosnę.Częstujcie się,bo to już końcówka,tylko zostawiłem parę jabłek i gruszek na drzewie,jak pojedziemy to pewnie będą na ziemi.
Jadziu ,jak Twoje szczęście,spokojna czy daje popalić,mój pierwszy dał nam zdrowo do wiwatu,do roku,taki typ.Dziewczynki są spokojniejsze,tak mówią.
Zosiu,jak tam frecia,pewnie rozrabia,myślę że Jesteś zadowolona z urlopu,kto by nie był.
Krzysiu;też jestem zadowolony,z zakończenia głównych robót na działce.Rodzinka co roku przyjeżdża, w poniedziałek odjechali,do Wrocławia kawałek drogi .Dziękuję za pozdrowienia dla żony.Serdecznie pozdrawiamy.Ryszard.Może coś wkleję i zajrzę do Krzysia.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
1.Żona i jej ulubione chryzantemy.2.Sąsiad też pracuje.3i4 w domku,coś do zjedzenia się znajdzie.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Ryszardzie dziś wpadłam w odwiedziny na Twoją Działeczkę. Jestem też z Torunia kiedyś miałam działkę w Rogówku a od kilku lat przy domu. Bardzo podobają mi :lol: :lol: się twoje zadbane drzewa i kwiatki. Zapraszam do mojego ogrodu.

Pozdrawiam Genia
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Widzę ze wszyscy działkowicze pilnie pracują.
Twój sąsiad już pewnie też kończy wszystkie prace
i czeka ze zniecierpliwieniem na wiosnę. :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Geniu;Serdecznie Witam na Forum,bratnią duszę z Torunia.Być może przechodziliśmy obok siebie na działkach w Rogówku.W której alei Miałaś działkę,ja mam w 3.Obejrzałem zdjęcia w fotosiku,b.ładne kwiatki.Czy Jesteś zalogowana na Forum?.Naprawdę warto.Ryszard ;:63
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Krzysiu;Cały dzień leje w Toruniu.Chcemy jutro jechać na działkę,ale jak będzie padać to nie ma sensu.Sąsiad mówił,że ma czas z kopaniem ,na zdjęciu wybierał marchew,no w końcu to jego kłopot.Krzysiu,widzę,że wkleiłeś fotkę,pod Twoim logo,czy to Twoje osobiste zdjęcie?.Pozdrawiam Ryszard.idę do Ciebie. :shock: :D
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Tak wyszło wkleiłem swoje zdjęcie :lol: :lol: :lol: Namówiła mnie Gosia,
Może też się skusisz na fotkę z boczku :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Ryszardzie

Miałam działkę na głównej alei 5 działka od 2 zbiornika wodnego było tam dużo kwiatów. Altanka murowana ze szklarnią
teraz jest zaniedbana no i nie ma kwiatów prawie wcale następca wszystko prawie przekopał.

Czsami jeszcze odwiedzam Rogówko . Dzałkę ma moja koleżanka

Pozdrawiam Genia
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Nie pojechaliśmy na działkę-padało prawie cały dzień,łącznie z grzmotem i błyskawicami.Pojedziemy po zaduszkach, nie pali się.Co do zdjęcia,to muszę coś wybrać.Napisz mi jak to później wkleić w logo.Będziemy mogli powiedzieć,że znamy się tylko z widzenia.Pozdrawiam Ryszard.Zobaczę co u Ciebie. :)
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Witaj Rysiu :lol:
Wiesz na razie moja wnusia jest bardzo spokojna ,ale to jeszcze maleństwo ma dopiero tydziń .
Zobaczymy co będzie dalej , mam nadzieję ,że się nie zmieni . :lol:
Ja jak zwykle poczęstowałam się jabłkiem i zrobiłam sobie kawę , bo czajnik stał na wierzchu :lol: Pomyśleście o wszystkim na zewnątrz zimnica a u was w kuchni bardzo przytulnie .
Pozdrawiam bardzo serdecznie Ciebie i żonę , a może napiszesz jak ma na imię :lol:
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Geniu;dzięki za odwiedziny,muszę Ci powiedzieć,że rzadko idę tak daleko,ale jak będę to spróbuję zlokalizować tą działkę.Odwiedziłem w fotosiku Twoje kwiatki ,widzę że Masz rękę do kwiatów,b.ładnie to wszystko wygląda.U nas kwiatami zajmuje się żona ,ja tylko podziwiam ich piękno.Czemu nie Założysz swojej strony na Forum?.Pozdrawiam Ryszard
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

No to super to jak już wybierzesz fotkę to daj znać to powiem jak to się robi.
Ale jest to łatwe. Wchodzisz na swój profil ten gdzie są takie narzędzia namalowane. Tam gdzie nazwę miasta wpisywałeś.
I na samym dole masz wyślij emblemat z twojego komputera i wybierasz na przeglądzie fotkę która wybrałeś. Tylko trzeba ją pomniejszyć ale jakbyś miał problem z tym to dodaj Swoje zdjęcie tutaj na wątek a Gosia koniczynka na pewno Ci to przerobi albo mój brat bo mi to nie wyszło :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Ryszardzie

Pomyliłam się moja działka była 4 przed wodą. Zaraz za nią ktoś buduje duży dom. A jeżeli chodzi forum to mam swój
wątek. tylko szukaj . e- genia Kolorowy ogród Geni

Pozdrawiam Genia
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”