Martuniu Ty pracowita pszczółko ! ile Ty różnych rzeczy robisz i o wszystkim myślisz

Ja dzisiaj byłam w różnych sklepach, ale omijam stoiska ogrodnicze, bo mam inny drenaż gotówki i muszę to zrobić za to potem może właśnie gotówka przypłynie

Pracowałam dzisiaj w ogrodzie, bo moje krzewy mocno się rozrosły i musiałam je poskromić. Gałęzi przybyło ale i zadowolona jestem, ale gdzie tam jeszcze do końca

Życzę słoneczka i buziaki przesyłam
Renatko no właśnie te ceny, zraziłam się bo kupiłam droższe liliowce które po kwitnieniu okazały się nie tymi co miały być i nie zamawiam nic
Iwonko i ja mam szeroką gamę nałogów

a jeszcze chciałabym żeby ogród wyglądał ładniej i kupić coś z architektury ogrodowej, a źródło dochodów jedno
Karolino o tak te kwiaty potrafią rozweselać, zresztą które nie rozweselają
Marysiu jesteś

jak miło, a już myślałam że o nas zapomniałaś. Może coś działka jeszcze zmieści musisz zrobić przegląd

ja postanowiłam zwęzić ścieżki
Iwonko no znowu słonka nie ma już któryś dzień, a dzisiaj w dzień jakieś przebłyski ale potem znowu chmury i tak jakoś ponuro, ale na przekór wyszłam coś podziałać i przynajmniej było ciepło

Zasieków przybyło, ale krzewy wyglądają ładniej ...strasznie dużo pracy przede mną

Ja też kombinuję, żeby wreszcie wiosna była