Mój Raj cz. IV

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Makda
200p
200p
Od: 30 sty 2015, o 00:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój Raj cz. IV

Post »

Kochany ten Twój Urwisek, śliczny smyk. ;:108
Ja też w najbliższym czasie planuję malowanie drzew.
Śnieżyczka piękna i trochę samotna ale już niedługo jak przygrzeje mocniej słonko to i inne kwiatki zaczną kwitnąć. ;:3
Oby jak najszybciej. :lol:
Pozdrawiam serdecznie - Magda.
W cieniu wiekowej czereśni Zapraszam.
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Chwile z takim słodziakiem ;:167 pewnie rzadkie więc ważniejsze niż siedzenie na forum. Pierwszy kwiat bardzo cieszy.
Awatar użytkownika
MariaWy
1000p
1000p
Od: 3 lip 2011, o 22:12
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Grażynko i ja dziś byłam na działce zrobiłam troszkę porządku na rabatkach pościnałam trawy i napatrzyłam się na pierwsze krokusiki , było super . ;:215
Ale ten Twój urwisek urósł ;:224
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22

Post »

Kochana urwisek słodki i warto poświęcić mu czas wielka radość dla serca. ;:138 ;:138
Cudnie się już kwiaty wychylają u mnie już krokusiki się pokazują i zapylające pszczółki. :heja
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2012, o 23:21

Post »

Grażynko, przebiśnieg ;:oj wiosna oficjalnie rozpoczęta :tan Koniecznie zrób zdjęcia pomalowanym drzewkom. Uwielbiam taki sielski widok, ogród wygląda wtedy dostojniej i oczywiście jaśniej, jak sama zauwazyłaś ;:108 Próbowałam nawet wprowadzić u siebie malowanie trzech wielgachnych jabłoni, ale wszyscy popatrzyli jak na wariata. Tyle lat nikt nie malował..teraz już drzewa wiekowe, a ja chcę je malować... ;:224 Nie rozumieją zamysłu artysty ;:306
Awatar użytkownika
Milcia120
500p
500p
Od: 1 lut 2014, o 12:18

Post »

Niema nic lepszego niż spędzać czas z takim kochanym urwiskiem. Ja jeszcze nie widziałam oznak wiosny dlatego cieszę się że u ciebie mogę zobaczyć.
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Grażynko,kwiaty piękne ,a na temat wnusia brak słów,taki dzielny chłopak,widzę ,że już w ogrodzie pomaga,moje mają teraz ferie i pojechali do Szczyrku na narty,dzwonią codziennie i zdają relację ze zjazdów,więc ja mam w domu pustkę i troszkę odpoczywam ,pozdrawiam i buziaczki ;:196
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Fajne chwile z maluchem spędzone, bezcenne Grażynko, ja na swojego czterolatka czekam w marcu z niecierpliwością ;:65
Winter
200p
200p
Od: 24 lut 2015, o 09:34

Post »

Zakochałam się w Twoim ogrodzie.
Z przyjemnością się po nim przespacerowałam wirtualnie.
Wspaniałe ostróżki, prezentują się niczym królowe Twojego ogrodu
Pozdrawiam Paulina
Awatar użytkownika
Biedronka641
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2012, o 17:17

Post »

Witaj Grażynko.
Zdrówko w porządku. ;:108 Cudowne chwile spędzone ze słodkim urwiskiem. ;:138 Pierwsze kwitnienie. ;:215 Drzewka już pomalowane. ;:138 Pewnie inne rzeczy w ogrodzie też już poczynasz. ;:108
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kolejny piękny dzień ,oczywiście nie obyło się bez wizyty na działeczce,korzystam z wolnego czasu,bo od niedzieli wracam do pracy,
wysprzątałam taras przy altance , jak tylko zaświeci mocniej słoneczko można będzie wypić kawkę w czystym miejscu
oczywiście korci też grzebanie w ziemi,denerwowały mnie brzydkie liście trytomy ,obciachałam je równo nie wiem czy dobrze zrobiłam ,dopiero teraz zastanawiam się ;:oj

Obrazek

a co wy na to ,tak to się robi tej roślince czy raczej nie :?:

kochane dziewczyny kłaniam się każdej z osobna ;:180

Dorotko ;:196

Michasiu sezon już otworzyłyśmy ,codziennie systematycznie jest coś do zrobienia w naszych kochanych miejscach,jutro planujemy depilację leszczyny,
życzę Ci miłej pracy i pięknej pogody ,bo na pewno w weekend będziesz też działała :wit

Magdo codziennie wychodzi coraz to więcej kwiatów,jak ja się cieszę,śnieżyczka już też nie jest taka samotna,ma już rodzinkę koło siebie :wit

Soniu z urwiskiem spotykamy się rzadko ,dlatego bardzo cenne są te chwile i ważniejsze od wszytkiego :wit

Marysiu dzieci rosną bardzo szybko ,szczególnie jak je widzimy raz kiedyś i z każdą wizytą są mądrzejsze,
piszesz że ścinałaś trawy ,ja jeszcze nie bo bardzo podobają mi się w takim stanie jak są ale może już czas :wit

Kasiula fajnie tak obserwować budzącą się przyrodę ,nie mogę doczekać się krokusów bo to grupa największa u mnie na przedwiośniu,muszę koniecznie postarać się o więcej wcześniejszych kwiatków, ranniki na drugi rok muszą zagościć u mnie koniecznie :wit

Sabinko jestem zaskoczona że bielenie drzewek u Ciebie wzbudziło zdziwienie,jak pamiętam mój ociec dawno temu też bielił drzewa a i teraz dookoła mnie jedni przez drugich to robią,powinno się malować pierwszy raz w grudniu dla zapobiegnięcia pękaniu kory a teraz dla ładnego wyglądu latem,poniżej wstawię zdjęcia moich drzewek też są wieloletnie :wit

Milcia w moim ogródku na razie za dużo kwiatków kwitnących nie ma,ale cieszą mnie inne też zwiastuny wiosny takie jak klekot żurawi i śpiew ptaków,na pewno wiosna u Ciebie też stoi już za progiem :wit

Martuś cisza po wyjeździe wnuków na pewno Ci się przyda,niech wypoczywają zdrowo ,
jesteś przyzwyczajona do nich i może już tęsknisz za nimi, :wit

Iwonko kochamy te nasze mądrale,nie wyobrażam sobie życia bez nich,Twój czterolatek na pewno nie może już się doczekać spotkania z dziadkami :wit zdrówka

Winter witam nowego gościa,po Twoich pierwszych słowach aż gorąco na serduchu,
trochę szumnie nazywam swoje 5 arów ogrodem ,raczej taki w wersji mini,
zapraszam Cię kiedy tylko zechcesz mi towarzyszyć :wit

Alu zdrówko odpukać w porządku , za urwiskiem bardzo tęsknię , były to bardzo wesołe chwile pomimo przeziębienia wnuka, jest takim wesołkiem ,nie można się nudzić przy nim,
pierwszy kwiatek cieszy oczy i czekam na następne ,mam nadzieję że zima już nie wróci ,
drzewka pomalowałam bo u nas ja jestem artystą malarzem,
teraz to już codziennie będzie co robić na działce ,żeby tylko pogoda była :wit

moje drzewka i krzaczki odziane w białe sukienki ;:306

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Grażynko wcale się nie dziwię, że czterolatek przesłonił Ci świat ;:167
Wracasz już do pracy czyli wróciłaś już do formy ;:333 Życzę spokojnego wchodzenia w życie zawodowe i byle do wiosny. Drzewka wyglądają elegancko a na trytomie się nie znam :wink:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Biedronka641
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2012, o 17:17

Post »

Grażynko super. Jutro mąż ma wolne, wiec już zaplanowałam co zrobimy. Drzewka właśnie pomaluje. Może jeszcze coś oby tylko nie padało. :wit ;:196 Trytomom też skracam te brzydkie liście.Najważniejszy jest środek.
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31

Post »

Grażynko, ale pracowity dzień. ;:138 Bardzo lubię takie pobielone drzewka, nie wiem dlaczego, pewnie jakieś skojarzenie z dzieciństwa. Też tak mam, jak brzydkie wycinam, a potem się zastanawiam, czy to właściwe. ;:202
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Grażynko widzę , że powoli szykujecie się na przyjście wiosny i wnusia miałaś u siebie :D
Zdrówka ;:167
Pozdrawiam Alicja
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”