Moja działka - rydnor - 2008r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p
Od: 26 maja 2008, o 20:25

Moja działka - rydnor

Post »

Obrazek
Agnieszko dzięki za odwiedziny,muszę Ciebie odwiedzić,dzięki za uznanie,ale do fachowca to mi daleko,raczej rutyniarz.
Basiu,tak mamy starą odmianę jabłka tj.Landzberska,b.dobre jabłko,chociaż późne,tak samo jak grusza,Konferencja i jeden gatunek późnego winogrona.Tak planowaliśmy,żeby do późnej jesieni było co podjeść.Liście wygrabiamy i wywozimy,podobnie z pomidorami i truskawkami oraz ogórkami.
Dołączę do Ciebie z kawusią aby delektować się babą Jadzi.Serdecznie pozdrawiam.Ryszard
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Jestem pierwsza i winogron mogę pojeść troszeczkę :lol: w spokoju bo tego mi dziś potrzeba oj potrzeba .Rysiu ja od 8 rano czekam na wnusie która ma przyjść na świat :lol: :lol:
Pozdrawiam Was oboje serdecznie :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Witaj Rysiu to ja teak po tajniacku za Jadzią te winogrona kosztuję :lol: :lol: :lol: Wyglądają przepysznie :lol: :lol: :lol: :wink:
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Serdecznie zapraszam na winogrono,no tak Jadziu,potrzeba Ci glukozy,a może już Masz oczekiwanego wnuka.Na wszelki wypadek serdeczne gratulacje z powodu otrzymania zaszczytnego miana BABCIA .Myślę,że całe nasze towarzystwo i nie tylko,ruszy z życzeniami, wznosząc toast szampanem na cześć nowej BABCI.
Krzysiu;też podbiera winogrono i pewnie wie o awansie Jadzi..
Jadziu czekamy na wspaniały tort.Serdecznie pozdrawiam Ryszard ;:48 ;:49 ;:50 ;:48 ;:49 ;:50 ;:63 ;:18
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Rysiu dziękuję bardzo za gratulacje :lol: :lol: Wnusia przyszła na świat dziś o 21,15 ma na imię Lena
Ja z tego wszystkiego spać nie mogę :lol:
Pozdrawiam Was serdecznie :lol: :lol:
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Jadziu serdeczne dzięki,za wiadomość,no Jesteś szczęśliwa, nareszcie.Jeszcze raz serdeczne życzenia!!!!Ryszard. ;:1
Awatar użytkownika
ZosiaM
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 kwie 2007, o 14:46

Post »

Ryszardzie czy ten winogron jest taki duży czy tylko tak wygląda,twoja działeczka nie wydaje się taka mała,jak byś u mnie miał działke to startujesz do konkursu najładniejsza działka mojego regionu jest u ciebie wszystko w 100% zadko w tak wielkim skupisku działek spotyka się tak ładne działki ,aha do freci przychodzi żona mojego gospodarza ,w czwartek mam wyjazd w bieszczady będą nowe fotki,miłego popołudnia
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

No pewnie że wiem o awansie Jadzi. Teraz ma podwójną motywację do działania. :lol: :lol: :lol:
Tym razem jeszcze doszło do tego maleństwo które trzeba rozpieścić :lol: :lol: :lol: :wink:
Nawet Zosia się pojawiła :lol: :lol: :lol: :wink:
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Obrazek
Zosiu,widzę,że jesteś w rozjazdach,Bieszczady, wspaniały region Polski,czekam na piękne zdjęcia,wrócą wspomnienia.Dobrze,że frecia ma opiekunkę,czy poznała Was jak wróciliście z Grecji?.
Krzysiu;mamy nową BABCIĘ.Myślę,że da nam znać,co słychać u LENKI.
Zajrzę do Ciebie.Pozdrawiam Ruszard
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No tak już się pożegnałam , ale jak tu nie zajrzeć do was :lol: :lol:
Rysiu u mnie jest zdjęcie wnusi zapraszam ,zobacz jakie maleństwo :lol: :lol:
Jutro jadę do Warszawy mam wizytę u lekarza na USG kostki .Jak przyjadę to się odezwę .
Pozdrawiam serdecznie Ciebie i żonę :lol:
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Jadziu;Byłem i wdziałem Twoje szczęście.Będziesz Miała komu przekazać wiadomości o prowadzeniu działki.Życzę Abyś szybko wróciła do pełnej sprawności.Wzajemne pozdrowienia od żony.Serdecznie pozdrawiam.Ryszard ;:4
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

No ja też oglądałem te maleństwo na zdjęciach. Super na prawdę.
Teraz to się zacznie rozpieszczanie na całego zamiast jednego ciasta na tydzień będą już 2 albo i 3 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Zgadza się,Krzysiu.Jest takie powiedzenie;wychowują rodzice a kochają dziadkowie.Co do wypieków, to Jadzia,pewnie wzniesie się na wyżyny ,mamy szansę się załapać.Nigdzie nie mogłem wyjść,bo padało,może jutro będzie ładnie,zobaczymy.Pozdrawiam Ryszard :)
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Święte słowa :lol: :lol: :lol: :lol:
Coś ostatnio Cię tutaj nie ma. Czyżbyś pilnie pracował wraz z żoną na działce :?: :)
Pozdrawiam serdecznie.
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Zaglądam Krzysiu,ale tak z doskoku.ciągle coś wyskakuje.Szybciej rodzinka przyjechała z Wrocławia na groby,nie ma takiego tłoku na drogach.My też mamy poza Toruniem groby.Na działce mam praktycznie zrobione,tylko chcę posypać wapnem magnezowym - Dolomitem.Chcemy załatwić to w czwartek lub piątek,bo syn odbierze wnuczki.Istny kocioł.I tak to leci dzień za dniem.Pogoda nie pozwala mi na sesję zdjęciową,dzisiaj cały dzień pada z drobnymi przerwami. Pozdrawiam Ryszard,zajrzę do Ciebie. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”