Dziękuję
Romciu
Kasiu imieniny miałam
Jako że od dłuższego czasu żadne zimowe zdjęcie nie wpłynęło,uznaję,że zimy już nie ma

Bardzo dziękuję
Tesi,Krychnie,Madziagos,Margicie,ewie w,aleksanderkowi,miwii,JagiS,wandzi 7,Annie 11,Ma-Do, ra_barbarze za wspólna zabawę

Zima się nie spisała,ale wy tak

Z tego
cieniastwa zimowego wychwyciliście bajkowe,romantyczne,księżycowe,subtelne widoki.Białe Damy prezentowały się dumnie,zwierzęta i ptaki radośnie,padły propozycje krawieckie, fryzjerskie,kulinarne.Poznaliśmy Strażniczkę i Straszydło

Jakże rzadkie dzisiaj
na szkle malowane można było obejrzeć

A w momencie,gdy już zapominaliśmy,jak zima wyglądać powinna,wpłynęły Alpejskie widoki

Niech teraz śniegowa biel z
łoża Madejowego w niedługim czasie zamieni się w białą kolbę dzwoneczków ,a szaro-bure rabaty niech wypełnią kolorowe plamy.Życzę wspaniałego sezonu
ewka 17 skrzyneczka się nieźle zazieleniła,ale i w słoikach jakby życie się budzi.W jednym hortensje a w drugim wierzba hakuro nishiki.
Ewo-mewo tak szalejącego oczaru jeszcze nie miałam

Ogród się rzeczywiście budzi i czas wyruszyć z aparatem.Wątku jeszcze nie zamykam,trochę jeszcze tu upchnę

,bo nikt nie zagwarantuję,jak z tą wiosną czy zimą będzie
No popatrz
Wandziu,hortensje niby łatwiej....Gratuluję zatem sukcesu z różyczką i spodziewam się,że kolejne patyczki też zamienią się w krzaczki
Zimy łagodne
Grażynko,to i miejsca w ogrodzie nie pustoszeją.Ja jednak planuję dokupić jeszcze oczar kwitnący na czerwono.Miejsce się znajdzie,a ten mnie tak zachwycił
Michasiu uśmiecham się,czytając twój wpis

Radość,że dużo pracy w ogrodzie

Ja też po pracy wypoczywam tam przy pracy

Dereń piękny,ale uświadomiłam sobie,że drugiego wcale nie fotografuję

A też czerwony,i co,jak obrażony przestanie rosnąć...?
Romciu ale listki miał? Ja też niby cieszę się z listków,ale wiem,że to jeszcze nie sukces .