Mój ci on 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lip 2011, o 12:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Mój ci on 2

Post »

Aj,a ja trzymam na parapecie z kaloryferem :? Jutro przeniosę.Tak,resztę włożę w słoik i porównam wiosną :D
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58

Post »

Zrobiłam wdg. instrukcji Ewy ...........włożyłam do słoiczków i dodałam węgiel leczniczy , podobno drzewny też może być ;:108 Zobaczymy co nam wyjdzie :wink: Mnie w tamtym roku nawet jeden patyczek nie ukorzenił się :(
Awatar użytkownika
Michasia1
200p
200p
Od: 6 lis 2014, o 22:03
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Mireczko :wit

U nas od kilku dni również zrobiło się wiosennie i od razu nawarczałam na Rodzinę,że jestem zajęta i nieczynna i pognałam na ogród ;:138 Przycinałam jabłonie, trochę zaczęłam wygrabiać trawniki i tak się cieszę, bo tyle jeszcze pracy przede mną ;:138 Uwielbiam prace ogrodowe :heja

Pięknie wygląda ten dereń ;:138 Cudo ;:63
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Miruś święte słowa. ;:215
Ja też tak mam i też zawsze mi nie wychodzi jak chucham i dmucham.
Może chcemy przedobrzyć i stąd te kłopoty. :uszy
Cudny oczar, jaka szkoda że miejsca brak, na pewno też bym go u siebie posadziła.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p
Od: 25 paź 2009, o 17:13

Post »

Miriam pisze:Aj,a ja trzymam na parapecie z kaloryferem :?
Mirka najlepiej czymś przykryj żeby za bardzo nie wyschły (te w ziemi)
Ja wkladam do doniczki i przykrywam butelką plastikową z odciętym dnem - szyjką do góry - bez nakrętki :wink: taka niby szklarenka ;:306
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Mnie z patyczkami hortensji nie wyszło, ale patyczki różane powsadzałam na jesieni i mam nadzieję na nowe różyczki. Dotychczas udało mi się ukorzenić jedną, która już ładnie kwitła latem :D
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p
Od: 25 paź 2009, o 17:13

Post »

Mirka czas wątek zamykać i otwierać kolejny bo już wiosenka do Ciebie zawitała ;:138
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
ewka17
200p
200p
Od: 1 gru 2009, o 20:53

Post »

:wit Mireczko dobry pomysł ze skrzyneczką dla patyczków.
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58

Post »

Mireczko dużo zdrówka ,szczęścia ,pomyślności w życiu osobistym i ogrodowym ;:196 ;:196

Obrazek
vimen
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 11 sty 2015, o 16:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Nie wiem jaka to okazja, ale też życzę wszystkiego najlepszego ;:23
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziękuję Romciu ;:196 ;:196 Kasiu imieniny miałam :D
Jako że od dłuższego czasu żadne zimowe zdjęcie nie wpłynęło,uznaję,że zimy już nie ma ;:185 Bardzo dziękuję Tesi,Krychnie,Madziagos,Margicie,ewie w,aleksanderkowi,miwii,JagiS,wandzi 7,Annie 11,Ma-Do, ra_barbarze za wspólna zabawę ;:180 Zima się nie spisała,ale wy tak ;:63 ;:63 ;:63 Z tego cieniastwa zimowego wychwyciliście bajkowe,romantyczne,księżycowe,subtelne widoki.Białe Damy prezentowały się dumnie,zwierzęta i ptaki radośnie,padły propozycje krawieckie, fryzjerskie,kulinarne.Poznaliśmy Strażniczkę i Straszydło ;:215 Jakże rzadkie dzisiaj na szkle malowane można było obejrzeć ;:108 A w momencie,gdy już zapominaliśmy,jak zima wyglądać powinna,wpłynęły Alpejskie widoki ;:oj Niech teraz śniegowa biel z łoża Madejowego w niedługim czasie zamieni się w białą kolbę dzwoneczków ,a szaro-bure rabaty niech wypełnią kolorowe plamy.Życzę wspaniałego sezonu ;:215
ewka 17 skrzyneczka się nieźle zazieleniła,ale i w słoikach jakby życie się budzi.W jednym hortensje a w drugim wierzba hakuro nishiki.
Ewo-mewo tak szalejącego oczaru jeszcze nie miałam ;:oj Ogród się rzeczywiście budzi i czas wyruszyć z aparatem.Wątku jeszcze nie zamykam,trochę jeszcze tu upchnę :wink: ,bo nikt nie zagwarantuję,jak z tą wiosną czy zimą będzie :roll:
No popatrz Wandziu,hortensje niby łatwiej....Gratuluję zatem sukcesu z różyczką i spodziewam się,że kolejne patyczki też zamienią się w krzaczki ;:333
Zimy łagodne Grażynko,to i miejsca w ogrodzie nie pustoszeją.Ja jednak planuję dokupić jeszcze oczar kwitnący na czerwono.Miejsce się znajdzie,a ten mnie tak zachwycił ;:oj
Michasiu uśmiecham się,czytając twój wpis :D Radość,że dużo pracy w ogrodzie :lol: Ja też po pracy wypoczywam tam przy pracy ;:306 Dereń piękny,ale uświadomiłam sobie,że drugiego wcale nie fotografuję :? A też czerwony,i co,jak obrażony przestanie rosnąć...?
Romciu ale listki miał? Ja też niby cieszę się z listków,ale wiem,że to jeszcze nie sukces .
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci on cz. 3
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10

Post »

Brawo, Miriamku!
Pięknie podsumowałaś galerię zdjęć obrazujących piękno zimy ;:180.
I równie pięknie przywołujesz porę dzwoneczków.
Masz więc ode mnie zdjęcie typu "dwa w jednym". I białe, i dzwoneczki.

Obrazek

;:196 Jagi
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Cudności przesłałaś,jeszcze jakbyś nazwę ich dołączyła, wiedziałabym,czego szukać...Rarytasy człowiek zna czasami ,a takich dzwoneczków nazwać nie potrafi ;:224
Oczarował mnie mój oczar ;:oj Wiem,że niedawno było jego zdjęcie,ale on jakby jeszcze nabrał lekkości,która muszę wam pokazać ;:333
Obrazek
Wiosny kolejny kroczek :D
Obrazek
Ależ ze mnie fujara,nie pochwaliłam się naszym kolejnym dziełem ;:223 Projekt mój,wykonanie wspólne;męża i moje :D
Obrazek

Obrazek
W ubiegłą niedzielę zawieźliśmy donice synowi i synowej.Podobały się.Bacznie obserwowałam obdarowanych i chyba pochwały były szczere :uszy Nadmienię,że do donic dołączyłam 7-8 siatkowych doniczek ze skiełkowanymi cebulami tulipanów,żonkili,czosnków,hiacyntów i krokusów.A niech mają wiosnę na tarasie,bo czasu i pomysłów na własny ogród jeszcze nie mają ;:185
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

No ja bym się też bardzo cieszyła, gdyby ktoś zrobił mi taki prezent.
Wielkie brawa ;:138 dla was oboje.
Oczar rzeczywiście pięknie zakwitł. ;:215
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Biedronka641
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2012, o 17:17

Post »

Piękny prezent. Pomysłowy i super wykonany. ;:138
Oczara Twojego już podziwiałam od jesieni, bo kwitł. ;:108
Widzę że Na twoim też są puste, bez kwiatów gałązki. Ja tak mam na połowie drzewa. Zastanawiam się czy te gałązki nie wyciąć. . Co o tym sądzisz.?
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”