Marto Obowiązkowo kup .Chociaż jest dosyć droga niestety ...

To poogogluj , jak moja się rozrośnie to mogę Ci zrobić sadzonkę .Rośnie błyskawicznie , z 80 cm na rok na wysokość i z metr na szerokość .
Mateusz Wcześniej tak się dało .Od kilku miesięcy nie ma takiej opcji , łapie na sekundę ostrość i puszcza ją ... coś się popsuło pewnie .

Oj tak , tylko nie wiem gdzie go posadzić .
Beatko Dziękuję bardzo .

Oj warto takie fotki robić .
Aniu Cześć .

Fajnie, że wpadłaś .

Jedyny raz tak zakwitł ... Jeden Migdałek mi wyleciał bo obciąłem go za wcześnie .Zasada jest taka : trzeba co roku go w miarę radykalnie przycinać .To będzie tak ślicznie kwitł , będzie miał duże kwiatki i dużo ich .Teraz mi słabo zakwitnie bo nie przycinałem go ...

Coś może mu nie pasowało ... Dziękuję bardzo .Ja mam taką zasadę , że wpadam do zaprzyjaźnionych wątków - do Ciebie też wpadnę tylko muszę wszystko nadrobić .
Soniu Troszkę .

Dzięki bardzo za radę , tak więc zrobię .
Mati Dzięki bardzo .

Te fotki robiłem pół godziny i zamarzłem .

Mati u mnie tak właśnie się dzieje, a nigdy tak nie było ... wcześniej robiłem zdj. wszystkiego z bliska .A teraz ? Co jest nie tak ? Aparat mi się rozwalił podejrzewam ... Najśmieszniejsze jest to , że liścia czy większego obiektu mogę zrobić zdj z bliska .Może nie wykrywa po prostu mniejszych obiektów z bliska ? Nie wydaje mi się , że wina tkwi w rękach ... sprzęt niestety tego nie ogarnia .Dobrym zestawem można robić bardzo ostre zdjęcia nawet oczów jakiegoś owada .Nie wiem już w czym tkwi tak na serio problem i czego wymagam od cyfrówki .
Aniu Oj tak .

Mój to taki sam jak Twój , na to wygląda .

Wierzbę smoczą polecam .Jak mi się rozrośnie to mogę Ci ukorzenić sadzonkę jak chcesz .Rośnie bardzo szybko , wyżej Marcie napisałem .