Od kilku dni mamy ładną pogodę,czyste niebo,słonko,mogłabym stwierdzić,że wiosna przyszła.
Wczoraj nie wytrzymałam,ubrałam się ,sekator w dłoń,konewka z wodą i na balkon.Kilka moich balkonowych powojników przycięłam,wszystkie się mocno puszczają,trawę Rubrum ogoliłam,wszystko podlałam i jestem uradowana,że zaczęłam
W poradnikach podają,że luty jest dobrym miesiącem na przycięcie,więc mam już z głowy.Na działce czekają w kolejce inne powojniki.
Jednak te puszczają się później...
Madziu oj pogoda nam ostatnio dopisuje.Tak mnie ciągnie dziś,że pewnie nie odpuszczę.
Może już tulipki się pokazały? Liliowców mam kilka i każdy ładnie kwitnie
Sabinko mój Doktorek rośnie do 16 na patelni,ale przyglądałam mu się i nie jest przypalany,tak samo Novalis rośnie na słońcu...
Ula Harknesski East Park, Glyndebourne,Dieter Muller, Pampadoure, Lavender Flower Circus,Eyes For You,Acropolis
A miałam tylko 2 zamówić
Anym dziękuję
Krysiu dzisiaj postaram się dotrzeć na działeczkę

U mnie zero śniegu,czekam na ciąg dalszy,już do wiosny coraz bliżej
Monizamówiłam róże i lilie,a jeszcze mam chęć na BR i forumowe zakupy,a jeszcze gdzie się nie oglądnę tam kuszą pięknymi roślinami,a przecież to się dopiero zaczyna
Lubię przerabiać stare przedmioty i dawać im nowe życie,pewnie i w tym sezonie się tym zajmę.
W niedzielę planuję pojechać na giełdę i pooglądać co ciekawego wystawią.
Piękny,wiosenny wianek zrobiłaś,widać,że masz talent ;:
Z jakiej firmy wysiewałaś nasiona kobei?
Gosiu ja kupując Doktorka nie doczytałam,że on taki wielki rośnie

Ale nie żałuję,cudny jest i zdrowy
Soniu jasnoróżowe róże bardzo są w moim guście,można je doskonale łączyć z bylinami

Ciekawe jak będzie u Ciebie się spisywała?
Leonardo da vinci mam 2 krzaczki...