Skromny ogród Joli - 2008r.
Ty się nie chwal, że sama jesteś bo różni tacy "cisi" tylko czekaja na to hihihih
Dziewczyny zparaszam do mnie. We wszystkich telewizjach mówią, że dziś w Rzeszowie najcieplej.
Super a ja w łóżku leżę!!!!!!! wrrrrrrrrr
Dziewczyny zparaszam do mnie. We wszystkich telewizjach mówią, że dziś w Rzeszowie najcieplej.
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Lisko ja nie zostałam sama hi hi M już się postarał żebym miała obstawę hi hiliska pisze:Ty się nie chwal, że sama jesteś bo różni tacy "cisi" tylko czekaja na to hihihih
Melduję zostałam w gronie pięciu osób
No to porządnego masz M. O piękną żonę trzeba dbać i pilnować jej:)jollla500 pisze:Lisko ja nie zostałam sama hi hi M już się postarał żebym miała obstawę hi hiliska pisze:Ty się nie chwal, że sama jesteś bo różni tacy "cisi" tylko czekaja na to hihihih
Melduję zostałam w gronie pięciu osób
Joluśgdzie ta jesień u Ciebie ...
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Lisko niestety jesień jest u mnie i zbliża się wielkimi krokami .Choć może to na fotkach nie widać
Izo chryzanyemy faktycznie ładne i od ziemi popuszczały młode odrosty,jak będziesz chciala to przypomnij mi wiosną ,bo teraz już zapóźno
Asiu ten rozchodnik dostałam od sąsiadki ,ale też jakbyś chciała przypomnij sie na wiosnę 
- TAJGA 2008
- 1000p

- Od: 5 sie 2008, o 09:44
- TAJGA 2008
- 1000p

- Od: 5 sie 2008, o 09:44