Zielono i kolorowo - będzie cz 4.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Zielono i kolorowo - będzie cz 4.

Post »

Oczywiście ,Marysiu lepiej poczekać i działać w ogrodzie w dobrym czasie dla zdrowia i ogrodu .
Tylko ,że mnie męczy ta trawa ,która wdarła mi się między kwiaty ,a teraz dobrze wychodzi no ale zdrowi ważniejsze tym bardziej ,że nie moge męża zarazić. Wcale Ci się nie dziwie ,że jak jesteś u kurek to byś została na dworze bo dzisiaj był piękny dzień pomimo tego wczesnoporannego mrozu . ;:3

Aniu ja też mam taką nadzieję ,że już po silnych mrozach :D

Lucynko nie ma za co ,ale jak Ty nie chorujesz to bardzo dobrze i tak trzymaj :D
O męża oczywiście możesz zapytać jest mi bardzo miło ;:108
Byliśmy na zdjęciu szwów drenażowych i lekarz jeszcze za trzy tygodnie meża chce zobaczyć ,a do kardiologa dopiero w czerwcu mamy wizytę więc albo pójdziemy prywatnie albo rodzinny będzie kontrolował .A tak poza tym to myślę ,ze będzie dobrze .
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
MariaWy
1000p
1000p
Od: 3 lip 2011, o 22:12
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Alu u mnie dziś po południu pięknie świeciło słoneczko ;:3 ;:3 ;:3 aż niemożna było usiedzieć w domu a więc odwiedziłam działkę i nakarmiłam ptaszki ale i mnie odwiedził gość wcale nie proszony ;:134 całą działkę mi zrył , paskud jeden. ;:222
Alu kuruj się , i zdrówka Ci życzę , fajnie że mężowi lepiej.
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Alu,dobre wieści u Ciebie z tym boćkiem ,idzie wiosna i pójdziemy do ogrodu ,na razie u mnie jeszcze dużo śniegu leży,ale niech no tylko stopnieje ;:7 ,pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marysiu :wit
Ty miałaś problem z nogą więc wcale się nie dziwie ,że przy tak pięknej pogodzie nie mogłaś wysiedzieć w domu :D
U mnie też zaczęły krety ryć moje suki siedzą w domu i nie ma kto zrobić z kretami porządku :wink:
Ja też ciesze sie ,że u męża idzie ku lepszemu :tan .Zdrówka Ci życzę i dziękuję ;:196

Marto :wit tak Ania tą dobrą wiadomością poprawiła nastrój ,tylko patrzeć jak u Ciebie śnieg stopnieje tylko zacznij stopniowo się przyzwyczajać do pięknej pogody ;:108 .Pozdrawiam również ;:168
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
maniusika
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 20:50

Post »

U mnie chyba też krety poczuły wiosnę bo coraz więcej kretowisk na trawniku .. Przyda się pod zasiewy bo nie ma chwastów .. Słoneczko ładnie świeci ale na dworze jeszcze mroźnie więc czekam na cieplejsze dni aby zacząć sprzątać ogród po zimie . Mnie też denerwują te zielone źdźbła trawy wyłażącej nawet z bylin ale cierpliwie czekam na ciepło ..
zapraszam do mego ogrodu..Janka
Moje -marzenia-maniusika -IV
Mój album
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

Mowa o pierwszym bocianie , jaka to wspaniała wiadomość,coś czuję że na początku marca ruszymy ostro do ogrodów,oby tylko zdrowie dopisywało :wit
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Janeczko dobrze mi podpowiedziałaś o tej ziemi z kretowisk, będzie do czego ją wykorzystać

Grażynko ,oj tak oby zdrowie dopisało to góry poprzenosimy , przydało by sie tego zdrowia na zapas i siły :wit
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
Biedronka641
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2012, o 17:17

Post »

Witaj Alu.
Dobrze,że tu zaglądam. Bo dobre wieści wyczytałam. Wiosna blisko. Maciek przyleciał.Właśnie oby tylko zdrowie nam dopisywało to już wkrótce zaczniemy pracować na świeżym powietrzu. ;:108
Czego Tobie, Twojemu mężowi i wszystkim ogrodnikom życzę. ;:167
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2014, o 15:56

Post »

Alu, jak słoneczko wyjdzie , przygrzeje i wyjdziemy na dwór, to i zdrówko i humorki będą lepsze--czego Wam zyczę serdecznie ;:138 ;:196 :wit
Moje Arboretum
Część 8 - zapraszam Karolina
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

Witaj Alu :wit
Czyli zima u Ciebie nie odpuszcza? A tu Ania pisze że pierwszy bocian przyleciał. Oj tylko żeby biedaczek przetrzymał noce.
Pozdrawiam cieplutko ;:168
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Alu witaj
Wieści bardzo dobre oby tylko się utrzymały i po pięknym przedwiośniu przyszła piękna wiosna .
No i to zdrówko ,żeby nam wszystkim dopisywało :D
Mnie chyba zapalenie oskrzeli dopadło :(
Dziękuję za pozdrowienia i również Alu pozdrawiam Ciebie i Twojego męża ;:167

Karolciu tak masz rację jak już się robi ciepło i przyjemnie to człowiek więcej sił ma i zdrowie lepsze Tobie też tego życzę ;:168

Sylwuś wczoraj to mróz długo trzymał i słońca nie było ,a dzisiaj już bez mrozu i słoneczko wychodzi ;:3 . Też martwię sie o boćka ,żeby mu zimno w nocy nie było .Pozdrawiam również ;:168
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
Krychna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 mar 2010, o 19:27

Post »

:wit Alu, oj to szybciutko do lekarza, po leki i do łóżeczka, sama mi radziłaś, żeby wyleżeć i tak zrobiłam, dzisiaj już dużo lepiej się czuję, chociaż wczoraj tak mnie korciło, aby iść na spacerek, ale się powstrzymałam. Dzisiaj u mnie buro i ponuro, dzieci mają ferie, najstarsza córcia w Zakopanym, właśnie dzwoniła, że też chmurzyska. Pozdrawiam Cię kochana i kuruj się, bo wiosna tuż tuż ;:196
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

No to już wiem gdzie poszło moje wczorajsze słoneczko :? ale niech będzie niech Ci Alu dzisiaj poświeci skoro nie może wszędzie jednakowo ;:3 Życzę dobrego dnia i nowego tygodnia ! ;:196
Jak już są objawy zapalenia oskrzeli to żarty się skończyły do łóżka i leżeć koniecznie ;:19 Zdrowia!
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Alu, Marysia dobrze mówi, poleż wykuruj się ;:108 , a co ja czytam, bociek przyleciał, no proszę, ale czy aby nie za wcześnie ;:oj
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Krysiu :wit dobrze ,że trochę Ci lepie , a ze spacerkiem to jeszcze poczekaj :D idę dzisiaj do lekarza muszę szybko wyzdrowieć :wink:
Oj , brzydka pogoda na ferie to dziecko zawiedzione ,ale może będzie jeszcze ładnie .
Pozdrawiam Cię również i czekamy na wiosnę ;:168

Marysiu słoneczko ;:3 piękne ,ale wiaterek trochę zimny .Jutro pewnie zawita ;:3 do Ciebie z powrotem .
Przy astmie to faktycznie z zapaleniem oskrzeli nie ma żartów .Po wizycie u lekarza i napaleniu w piecu pójdę do łóżeczka ;:41
Marysiu pozdrawiam ;:167 ;:196

Iwonko tak zrobię ja już od soboty nigdzie nie wychodzę myślałam ,że mi przejdzie ,a tu nie chce muszę jeszcze zapytać lekarza czy przypadkiem M się ode mnie nie zarazi .O boćka też się boje. Iwonko zdrówka ;:196

Po południu napisze co lekarz zapisał :wit
Pozdrawiam Alicja
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”