No pewnie, bo Szirek to jest mądry facet!
Kiedyś czytałam, że ktoś czuł się przy nim "niepewnie" hmmm... tak się składa, że miałam okazję poznać Szirka osobiście i jakoś nie odniosłam takiego wrażenia a byłam z córką (niemowlakiem!). Owszem facet budzi respekt, bo DUŻY

Ale w zasadzie przy bliższym poznaniu okazuje się, że ten duży, pilnujący pies jest małym pieszczochem zakochanym po uszy w swojej Panci
Aguś, czemu nie zrobiłaś fotek tej "żabie" z zakopanym pyskiem?
Antosiu, Anabel jest zabójcza! Coś Ty jej robiła, że aż nam jęzorek pokazała?
DankaWS, nie ma co się dziwić, że Layla nie pozwala sobie nóżek zasłaniać. Gdybym miała takie kształtne, zgrabne jak ona to pewnie też bym w mini paradowała :P
Dziewczyny czy taka frotka nie wyrywa sierści? Są takie specjalne gumeczki a nawet spineczki (z kokardkami!!!) znacie? Mnie samej niedługo będzie dotyczył temat spineczek/gumeczek, więc coś tam poczytałam i podobno takie frotki nie są najlepsze

Ale może teoria teorią a w praktyce się sprawdza ;-)
Bobi, nawet nie wiesz jak wielką sympatię czuję do Podhalanów. Sympatyczne miśki ;-)
Haniafrania, Jeanne, piękne są Wasz Goldenki!
Kenzo mógłby śmiało wystąpić w reklamie pościeli, łóżek, materacy... Wygląda na tej fotce jakby był w siódmym niebie i nie miał zamiaru z niego wracać
A ja nie mogę się coraz bardziej doczekać wizyty w hodowli i spotkania z Pandą

Znam ją tylko z fotek i opowieści a już tak strasznie do niej mi tęskno

Z niecierpliwością czekam na czas gdy moja Malwa będzie mogła spędzać czas z tym uroczym stworzeniem... wiem, że będą się bardzo dobrze dogadywać ;-) Czekam na tego psiaka prawie tak samo jak na moją Malwę

Może to kogoś śmieszyć ale poważnie bardzo odbiło mi na punkcie tego psiaka
Prowadzę poszukiwania w zakresie zabawek dla dwojga! Może ktoś będzie miał jakieś większe doświadczenie w dobraniu zabawek tak by były edukacyjne zarówno dla dziecka jak i dla psa? Mam na oku kilka np. pudło pluszowe w które dziecko może chować zabawki lub smakołyki, a psiak będzie ich szukał

Albo coś z serii zabawek drewnianych
http://www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_ ... teraktywne tylko nie wiem jak to jest z trwałością

Tak więc wszelkie sugestie mile widziane!
Aaaa... zapomniałabym

Szukam szkółki/przedszkola dla szczeniaka w okolicach Katowic, Krakowa, Oświęcimia

Tym razem MUSIMY zadać o staranne wychowanie bo w domu jest małe dziecko i przynajmniej jedno z tego "duetu" musi być na początku mądrzejsze
Proszę o info o SPRAWDZONYCH trenerach, szkółkach i przedszkolach dla szczeniaków!!!
Myzianko, drapanko dla ogoniastych ;-)