W.o... Psach 5cz. (2008.05-2008.10)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Haniafrania, śliczne psisko, pozdrowienia od Kenzo - goldenowego braciszka :wink: i śpiocha jakich mało :lol:

Obrazek

Danusiu, Layla słodka jak zawsze, i do pyska jej w tej bluzie :lol:

Mizianka dla wszystkich piesków małych i dużych :wink:
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Awatar użytkownika
bobi
500p
500p
Od: 12 maja 2006, o 09:00

Post »

Jeanne pisze:Haniafrania, śliczne psisko, pozdrowienia od Kenzo - goldenowego braciszka :wink: i śpiocha jakich mało :lol:

Obrazek
Na moje oko Dżolo ma w sobie także podhalańską krew :) ... wysoko noszony ogon to zdradza :D

... ale Pancia :) nieeeepedagoooogiiiiicznieeeeeee :wink: :wink: :wink: z tym Kenzo postępuuuuujesz :lol: :lol: :lol:
Miziaki dla pupili ;:100
Pozdrawiam, Baśka
Awatar użytkownika
Haniafrania
50p
50p
Od: 1 paź 2008, o 18:05

Post »

Jeanne oj tak Dzolus tez spioch ale nie sypia na kanapach a ni nie pcha sie do sypialni :lol: uwielbia spanie na scianie czasami w nocy musze go budzic bo biega w snie po scianie a ja spac nie moge no i sciana tez sie szybko brudzi farba odpryskuje bo na tej scianie co sypa to czerwonego koloru jest :) Dzolo jest rodowodowym goldenem :) Pozycje ogona w gorze przyjmuje jak cos sie szykuje ciekawego :) Bardzo mi pomaga w ogrodku zbiera plastiki wyrywa zbiera chwasty szkoda ze nosi to wszystko na trawnik a nie do smietnika :lol: A ile lat ma Kenzo sliczna z niego mordka
Awatar użytkownika
biznesmarty
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...
Od: 21 mar 2007, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

anoli pisze:Śpiochy
Obrazek
:D

Ten śpioszek nie obudził się
czasem na podłodze.

:D
Poznam Regulamin Forum
Awatar użytkownika
bobi
500p
500p

Post »

Haniafrania pisze:Dzolo jest rodowodowym goldenem :) Pozycje ogona w gorze przyjmuje jak cos się szykuje ciekawego :)
;:182 przepraszam :)
Mój niedźwiedź, tak ...

Obrazek

Obrazek

... ma stale :lol: ogłaszając wszem i wobec swój stosunek do świata :lol:
Pozdrawiam, Baśka
Awatar użytkownika
Haniafrania
50p
50p

Post »

;:168 Bobi nic sie nie stalo boskiego masz psiaka mizianko dla niego :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p
Od: 8 sty 2008, o 08:49
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ale cudne psie mordeczki!
Anolka świetne psiaki!
Ja to muszę mojemu M pokazać ten psi błogostan w pościeli,bo on naszej Anabelle nawet spojrzeć w stronę łóżka nie pozwala.A ja tak bym chciała :( .
Danusiu cudwna Layla,świetnego ma tego zawadiackiego kucola!Cieszę się,że u Was wszystko ok.Specjalnie dla Was moja (wcale już nie taka mała :wink: ) Anabelle:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Mizianki dla wszystkich pupili :D
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

Haniufraniu super fota :lol:
Anabelka cudna - a ten kolorek.
A'propos łóżka i spania w pościeli - moja mała też spi w łóżku i to głównie za sprawą mojego męża.
Awatar użytkownika
Haniafrania
50p
50p

Post »

Antosia ;:112 twoja sunia to normalnie moze zostac aktorka jest boska az mnie bzuch ze smiechu rozbolal :)
Awatar użytkownika
bobi
500p
500p

Post »

Haniufraniu :) , dziękuję za komlement :)
Dżolo przy płocie jest świetny :D
Czy on trochę stróżuje :?: Mamy w swoim sąsiedztwie goldka i czasami lepiej pilnuje, jest czujniejszy niż mój podhalaniec :roll: :lol:
Pozdrawiam, Baśka
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08

Post »

Haniafrania pisze:Jeanne oj tak Dzolus tez spioch ale nie sypia na kanapach a ni nie pcha się do sypialni :lol: uwielbia spanie na scianie czasami w nocy musze go budzic bo biega w snie po scianie a ja spac nie moge no i sciana tez się szybko brudzi farba odpryskuje bo na tej scianie co sypa to czerwonego koloru jest :) Dzolo jest rodowodowym goldenem :) Pozycje ogona w gorze przyjmuje jak cos się szykuje ciekawego :) Bardzo mi pomaga w ogrodku zbiera plastiki wyrywa zbiera chwasty szkoda ze nosi to wszystko na trawnik a nie do smietnika :lol: A ile lat ma Kenzo sliczna z niego mordka
Co do spania w pościeli...on tylko z rana tak dosypia :lol: i tylko u mnie, jak nikt nie widzi :lol: w nocy śpi w kuchni na swoim posłaniu lub, jak to określiłaś, "na ścianie" :twisted: efekt dokładnie taki sam, ściana niemiłosiernie brudna i miejscami poodpryskiwana farba :twisted: no ale nic się na to nie poradzi, trzeba by chyba wyłożyć ściany płytkami do wysokości pół metra :oops:
Kenzo ma 6,5 roku, także bardziej stateczny pan z niego :wink:

Antosiu, Anabelle jest prześliczna :wink: wcale Ci się nie dziwię że byś chciała spać z nią, u mnie raczej by było ciężko bo Kenzo pół łóżka zajmuje :lol: i dlatego tylko na pół godziny czasem się wtuli w kołderkę :wink: ale jak mieliśmy jamnika to, wstyd się przynać, spał tylko w łóżku, i to z głową na poduszce, tyłek pod kołdrą, jak człowiek zupełnie :lol:
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

Layla za to gustuje w spaniu na moich plecach, ewentualnie nad głową, a najlepiej zaraz koło niej :lol:
Awatar użytkownika
Haniafrania
50p
50p

Post »

Bobipłotek to zakonczenie tarasu zrobilismy go z uwagi na bardzo wysokie schody gdy nasz synek sie urodzil W ten sposob czujemy sie bezpieczniej jak siedza we dwoch na tarasie nigdzie nie pojda :) Dzolo raczej do strozow sie nie zalicza zalizal by zlodzieja 8) Chociaz jakis czas temu nagadalam mu zeby sie tak do wszystkich nie przymilal i muglby od czasu do czasu jak ktos obcy przy drzwiach to reagowac szczekaniem. Wziol sobie chyba to do serduszka bo gdy lata po podworku to jeśli ktos przechodzi Dzolo szczeka :shock: Tak samo jest jak ktos dzwoni do drzwi a on wlasnie szykuje sie do snu :)
Awatar użytkownika
agaxkub
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 paź 2007, o 09:59

Post »

OJ ile tu nowości..
a ja nie zaglądałam tak dawno :oops:

dla wszystkich zwierzaczków specjalne drapanko za uszkami

dla Kefira specjalne czochranie futra od ciotki

Zuze wydrukuje Szirkowi - w końcu to jego narzeczona hi hi hi

Doruś zakochałam się w tych maleństwach...

Szirek też uwielbia spać 'na ścianie' już raz malowałam przedpokój z beżu na czekoladę, ale nawet na czekoladzie te jego brudne łąpska zostawiają ślady, a jak farba gdzieś odpryśnie to dopiero jest efekt - chyba bez płytek w miejscach strategicznych się nie obejdzie...

węgiel zrzucał ze mną ochoczo, nawet w pysku do okienka pare kawałków zaniósł... a wczoraj jak brałam drewno na rozpałkę w kotłowni to przyniosło mi psisko dwa kawałki pod sam piec i położyło pod nogami...
natomiast pomoc na ogrodzie - też mu dość fajnie wychodzi... co znajdzie ciekawego to na środek trawnika sobie znosi, jabłka wynosi sobie do domu pod schody, a ulubiona pomoc to tarzanie się w świezo skopanych grządkach, wczoraj zakopał sobie mordkę po oczy położył się na płasko jak żaba i się patrzył na mnie tymi słodkimi ślepiami....

a co do spania... - trzymamy się zasady - podłoga dla psa, łózko dla pani...
czasem jak się rozpędzi to się zdaży, ale o wylegiwaniu się nie ma mowy...
panda7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lis 2006, o 12:33

Post »

No pewnie, bo Szirek to jest mądry facet!
Kiedyś czytałam, że ktoś czuł się przy nim "niepewnie" hmmm... tak się składa, że miałam okazję poznać Szirka osobiście i jakoś nie odniosłam takiego wrażenia a byłam z córką (niemowlakiem!). Owszem facet budzi respekt, bo DUŻY :lol: Ale w zasadzie przy bliższym poznaniu okazuje się, że ten duży, pilnujący pies jest małym pieszczochem zakochanym po uszy w swojej Panci :wink:
Aguś, czemu nie zrobiłaś fotek tej "żabie" z zakopanym pyskiem?

Antosiu, Anabel jest zabójcza! Coś Ty jej robiła, że aż nam jęzorek pokazała? :;230
DankaWS, nie ma co się dziwić, że Layla nie pozwala sobie nóżek zasłaniać. Gdybym miała takie kształtne, zgrabne jak ona to pewnie też bym w mini paradowała :P
Dziewczyny czy taka frotka nie wyrywa sierści? Są takie specjalne gumeczki a nawet spineczki (z kokardkami!!!) znacie? Mnie samej niedługo będzie dotyczył temat spineczek/gumeczek, więc coś tam poczytałam i podobno takie frotki nie są najlepsze :roll: Ale może teoria teorią a w praktyce się sprawdza ;-)

Bobi, nawet nie wiesz jak wielką sympatię czuję do Podhalanów. Sympatyczne miśki ;-)

Haniafrania, Jeanne, piękne są Wasz Goldenki!
Kenzo mógłby śmiało wystąpić w reklamie pościeli, łóżek, materacy... Wygląda na tej fotce jakby był w siódmym niebie i nie miał zamiaru z niego wracać :lol:

A ja nie mogę się coraz bardziej doczekać wizyty w hodowli i spotkania z Pandą :roll: Znam ją tylko z fotek i opowieści a już tak strasznie do niej mi tęskno :( Z niecierpliwością czekam na czas gdy moja Malwa będzie mogła spędzać czas z tym uroczym stworzeniem... wiem, że będą się bardzo dobrze dogadywać ;-) Czekam na tego psiaka prawie tak samo jak na moją Malwę :lol: Może to kogoś śmieszyć ale poważnie bardzo odbiło mi na punkcie tego psiaka :oops:
Prowadzę poszukiwania w zakresie zabawek dla dwojga! Może ktoś będzie miał jakieś większe doświadczenie w dobraniu zabawek tak by były edukacyjne zarówno dla dziecka jak i dla psa? Mam na oku kilka np. pudło pluszowe w które dziecko może chować zabawki lub smakołyki, a psiak będzie ich szukał :D Albo coś z serii zabawek drewnianych http://www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_ ... teraktywne tylko nie wiem jak to jest z trwałością :roll: Tak więc wszelkie sugestie mile widziane!
Aaaa... zapomniałabym :idea:
Szukam szkółki/przedszkola dla szczeniaka w okolicach Katowic, Krakowa, Oświęcimia :D
Tym razem MUSIMY zadać o staranne wychowanie bo w domu jest małe dziecko i przynajmniej jedno z tego "duetu" musi być na początku mądrzejsze :lol:
Proszę o info o SPRAWDZONYCH trenerach, szkółkach i przedszkolach dla szczeniaków!!!

Myzianko, drapanko dla ogoniastych ;-)
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”