Ogród na wichrowym wzgórzu - cz.8

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
ewazawady
500p
500p
Od: 7 kwie 2011, o 14:20
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród na wichrowym wzgórzu - cz.8

Post »

O...(tu wszelkiego rodzaju westchnienia, zdumienia, zaskoczenia itp. itd) ;:oj
Najpierw obezwładnił mnie wianek Moni, a teraz Marysi. Co to za jakieś towarzystwo wszechstronnie uzdolnione !
Dziewczyny cudne wianki ! ;:215
Tylko, że one zamiast ukoić, to wzmagają tęsknotę za wiosną. Niech już będzie, wcale nie marzec, tylko kwiecień. :D
Pozdrawiam
Ewa
Awatar użytkownika
anastazja B
1000p
1000p
Od: 3 mar 2013, o 09:44

Post »

Piękny ogród ,śliczne róże ;:215
Przywoływacz wiosny jak najbardziej na miejscu. Chyba wszyscy powinniśmy takie upleść i zawiesić , może wiosenka szybciej zawita :D
pozdrawiam Beata

Mój ogród w półcieniu
Soczewka
1000p
1000p
Od: 9 mar 2010, o 10:35
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jesteś niesamowita. Śnieg za oknem a ty już wianek wiosenny uplotłaś
Śliczny
Ja muszę się wstrzymać z wariacjami wiosennymi ponieważ jeszcze u nas w sklepach nie ma odpowiednich materiałów. Poczekam aż się skończy szaleństwo walentynkowe.
Pozdrawiam Monika
Zapraszam do mojego ogrodu
Awatar użytkownika
jolcia1212
500p
500p
Od: 8 gru 2009, o 21:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:wit Moniko
wianek- cudo. Bardzo zazdroszczę Ci takich zdolności. Muszę i ja w tym roku spróbować. Jeśli nie dar to może upór mi pomoże. Moniko podpatrzyłam u Ciebie poidełka dla ptaszków. Bardzo chciałabym takie. Kupiłaś je gdzieś u siebie, czy w jakiejś sieciówce?
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

U mnie to w ogóle nie widziałam takich kwiatków do wianka.
Jakies za...pie po prostu :roll:
A ogród w zimowej szacie prezentuje się bardzo dostojnie.
Naprawdę potrafisz tworzyć
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Witaj, tak dziewczyny chwalą Twój ogród że i ja tu postanowiłam zajrzeć. Jeszcze nie skomentuję nic bo dopiero się rozglądam :). Zauważyłam że zdjęcia wyświetlają się gdzieś dopiero od 4 części. Szkoda że nie mogę obejrzeć Twojej przygody od początku. No ale siadam do tej czwartej części.
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Monika, witaj. Z ogromną przyjemnością pospacerowałam sobie podczas poobiedniej kawuni po Twoim angielskim ogrodzie. Podoba mi się, że w założeniach ogrodowych jesteś konsekwentna. Miałam ogromną przyjemność dzisiaj tu być. A drobiazgi ogrodowe perfekcyjne. Uwielbiam takie gadżeciki ogrodowe. I uśmiałam się na końcu, bo będąc dzisiaj w sklepie kupiłam troszkę sztucznych kwiatów w podobnej kolorystyce Twojego, bardzo zresztą ślicznego wianka. :D
Awatar użytkownika
misia
500p
500p
Od: 28 lip 2006, o 10:40
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Piękny wianek :) Może wstawisz troszkę kolorów wiosennych z twojego ogrodu :?:

Mam nadzieję że nie obrazisz się jak skrobnę jedno słowo do Mufki :)

Mufko tęsknię za Twoim wątkiem a wianek równie piękny jak Alani
Pozdrawiam, Beata
Ogród Misi
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2012, o 23:21

Post »

Alanio, zapisuję się do ciebie oficjalnie ;:108 Już nie raz byłam u ciebie i śledziłam twój wątek, ale zawsze jako skrytoczytacz. Później jakoś mi zniknęłaś, a tu okazuje się, że zmiana nicka mnie zmyliła ;:224 Teraz jestem i już nie zgubię ;:173
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 lip 2008, o 21:55

Post »

Szamanka pisze:Alanio,
piękny masz domek, a fotki nowym aparatem naprawdę wychodzą Ci świetnie ;:108 Jednak co dobry aparat, to dobry aparat :wink:
Ja tylko wzdycham oglądając te fotki ;:224
Wianek świetny, z czego go zrobiłaś? Czy to są sztuczne ozdoby?
:wit
To prawda, ładne zdjęcia robi mój Nikonik :D
Wianek zrobiłam ze sztucznych kwiatów, gałązek, sizalu, a jako podkład zastosowałam własnoręcznie upleciony wianek z winobluszczy ;:333

-- Śr 11 lut 2015 20:42 --
majka411 pisze::wit Moniczko zrobiłaś piękne zdjęcia swojej posiadłości ;:215
Wiosnę już poczułam.... jak się napatrzyłam na wianek :D marzy mi się i to bardzo. ;:170
Majeczko, u mnie chyba naprawdę nadchodzi wiosna. Jeszcze dwa dni temu sypał śnieg całymi dniami, świata nie było widać, a od wczoraj temp. 1'C na plusie i topnieje śnieg - powoli, ale jednak ubywa :tan Jutro prognoza zapowiada 3'C i ;:3 Być może w sobotę uda się już uporządkować przynajmniej to, co w donicach ;:224
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mufka pisze:Witaj Moniko :wit

Mój wątek tej zimy wziął urlop bezpłatny na wychowywanie wnuczki, która urodziła się jesienią ;:306
Ale wiosną pakuję krasnala i jedziemy na działkę na zieloną trawkę, więc nowy niebawem się otworzy.

Kochana mój wianek nie takiej urody jak Twoje dzieło, ale za to dużo większy, bo ponad półmetrowej średnicy.
Powiesiłam go sobie w sypialni, żeby po przebudzeniu widzieć nie tylko białe i bure za oknem, ale i trochę kolorów na dobry początek dnia :lol:
Buziaki przesyłam, nieustannie zachwycając się Twoimi dokonaniami ;:196

http://domik35.futurehost.pl/mufka/Maliny/ww1.JPG

Zamieniam zdjęcie na link do niego.
Było wstawione w zbyt dużym rozmiarze.
bab...
Cudny wianek! Pozwól, ze podpatrzę i zrobię sobie taki późniejszą wiosną ;:180 Śliczności ;:138
Czekam na Twój wątek ;:333

-- Śr 11 lut 2015 20:46 --
ewazawady pisze:O...(tu wszelkiego rodzaju westchnienia, zdumienia, zaskoczenia itp. itd) ;:oj
Najpierw obezwładnił mnie wianek Moni, a teraz Marysi. Co to za jakieś towarzystwo wszechstronnie uzdolnione !
Dziewczyny cudne wianki ! ;:215
Tylko, że one zamiast ukoić, to wzmagają tęsknotę za wiosną. Niech już będzie, wcale nie marzec, tylko kwiecień. :D
Ewuś, spróbuj i Ty - to nie taka trudna sztuka :wink: A ile daje radości ;:224
Wiosna tuż, tuż - podobno już wracają klucze gęsi :tan

-- Śr 11 lut 2015 20:47 --
anastazja B pisze:Piękny ogród ,śliczne róże ;:215
Przywoływacz wiosny jak najbardziej na miejscu. Chyba wszyscy powinniśmy takie upleść i zawiesić , może wiosenka szybciej zawita :D
Jestem za :uszy
Koniecznie pokaż swój wianuszek, gdy będzie gotowy ;:215

-- Śr 11 lut 2015 20:49 --
Soczewka pisze:Jesteś niesamowita. Śnieg za oknem a ty już wianek wiosenny uplotłaś
Śliczny
Ja muszę się wstrzymać z wariacjami wiosennymi ponieważ jeszcze u nas w sklepach nie ma odpowiednich materiałów. Poczekam aż się skończy szaleństwo walentynkowe.
U nas też w sklepach nie ma nic ciekawego. Trudno ustrzelić coś fajnego, a ceny niestety kosmiczne :roll: Pocieszenie jakieś po zimie trzeba jednak mieć :lol:
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

jolcia1212 pisze::wit Moniko
wianek- cudo. Bardzo zazdroszczę Ci takich zdolności. Muszę i ja w tym roku spróbować. Jeśli nie dar to może upór mi pomoże. Moniko podpatrzyłam u Ciebie poidełka dla ptaszków. Bardzo chciałabym takie. Kupiłaś je gdzieś u siebie, czy w jakiejś sieciówce?
Jolciu, cieszę się, że jako kolejna deklarujesz chęć wiankowania ;:304 . Koniecznie się pochwal jaki wianuszek uplotłaś ;:303
Poidełka pochodzą z różnych źródeł, ale raczej miejscowych, nie z sieciówek - tam nie spotkałam takich ;:218

-- Śr 11 lut 2015 20:52 --
Margo2 pisze:U mnie to w ogóle nie widziałam takich kwiatków do wianka.
Jakies za...pie po prostu :roll:
A ogród w zimowej szacie prezentuje się bardzo dostojnie.
Naprawdę potrafisz tworzyć
Sprawdź na alle... - można kupić sztuczne jaskry :wink:
Dzięki, Gosiu ;:196

-- Śr 11 lut 2015 20:55 --
MID2006 pisze:Witaj, tak dziewczyny chwalą Twój ogród że i ja tu postanowiłam zajrzeć. Jeszcze nie skomentuję nic bo dopiero się rozglądam :). Zauważyłam że zdjęcia wyświetlają się gdzieś dopiero od 4 części. Szkoda że nie mogę obejrzeć Twojej przygody od początku. No ale siadam do tej czwartej części.
:wit :wit :wit
Witam nową koleżankę ;:4 Miłego oglądania :D Prawdę powiedziawszy jak patrzę na stare zdjęcia, to niektóre mnie przerażają, ale ... dobrze, że są, bo można zauważyć powstające zmiany i wzrost roślin w ogrodzie ;:108
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

PEPSI pisze:Monika, witaj. Z ogromną przyjemnością pospacerowałam sobie podczas poobiedniej kawuni po Twoim angielskim ogrodzie. Podoba mi się, że w założeniach ogrodowych jesteś konsekwentna. Miałam ogromną przyjemność dzisiaj tu być. A drobiazgi ogrodowe perfekcyjne. Uwielbiam takie gadżeciki ogrodowe. I uśmiałam się na końcu, bo będąc dzisiaj w sklepie kupiłam troszkę sztucznych kwiatów w podobnej kolorystyce Twojego, bardzo zresztą ślicznego wianka. :D
:wit Kupiłaś kwiaty na wianek również?
Gosiu, miło mi, że grono koleżanek forumowych powiększa się - tu zawsze można wymienić doświadczenia w miłym towarzystwie ;:162
Drobiazgi ogrodowe to moja słabość. Zresztą ... nie tylko ogrodowe :;230 Ja kocham takie drobiazgi do domu, lubię biżuterię osobistą i w ogóle to ja taka sroka jestem :lol: ;:306

-- Śr 11 lut 2015 21:01 --
misia pisze:Piękny wianek :) Może wstawisz troszkę kolorów wiosennych z twojego ogrodu :?:

Mam nadzieję że nie obrazisz się jak skrobnę jedno słowo do Mufki :)

Mufko tęsknię za Twoim wątkiem a wianek równie piękny jak Alani
Misiu ;:196 , zdjęcia wiosny wrzucę już w nowym wątku, który zacznę wiosną. Póki co czas na zamknięcie tego, bo dotyczył minionego sezonu ;:173

-- Śr 11 lut 2015 21:02 --
nifredil pisze:Alanio, zapisuję się do ciebie oficjalnie ;:108 Już nie raz byłam u ciebie i śledziłam twój wątek, ale zawsze jako skrytoczytacz. Później jakoś mi zniknęłaś, a tu okazuje się, że zmiana nicka mnie zmyliła ;:224 Teraz jestem i już nie zgubię ;:173
Witaj, Nifredil :wit
Cieszę się, że dołączyłaś oficjalnie ;:168 Zostań, miło mi bardzo :wit
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

W związku z tym, że czas rozpocząć nowy sezon w nowym wątku, proszę moderatorów o zamknięcie tego wątku i zapraszam do nowego
:wit :wit :wit
tutaj
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”