Najpierw obezwładnił mnie wianek Moni, a teraz Marysi. Co to za jakieś towarzystwo wszechstronnie uzdolnione !
Dziewczyny cudne wianki !

Tylko, że one zamiast ukoić, to wzmagają tęsknotę za wiosną. Niech już będzie, wcale nie marzec, tylko kwiecień.

Szamanka pisze:Alanio,
piękny masz domek, a fotki nowym aparatem naprawdę wychodzą Ci świetnieJednak co dobry aparat, to dobry aparat
![]()
Ja tylko wzdycham oglądając te fotki![]()
Wianek świetny, z czego go zrobiłaś? Czy to są sztuczne ozdoby?
Majeczko, u mnie chyba naprawdę nadchodzi wiosna. Jeszcze dwa dni temu sypał śnieg całymi dniami, świata nie było widać, a od wczoraj temp. 1'C na plusie i topnieje śnieg - powoli, ale jednak ubywamajka411 pisze:Moniczko zrobiłaś piękne zdjęcia swojej posiadłości
![]()
Wiosnę już poczułam.... jak się napatrzyłam na wianekmarzy mi się i to bardzo.
Cudny wianek! Pozwól, ze podpatrzę i zrobię sobie taki późniejszą wiosnąMufka pisze:Witaj Moniko![]()
Mój wątek tej zimy wziął urlop bezpłatny na wychowywanie wnuczki, która urodziła się jesienią![]()
Ale wiosną pakuję krasnala i jedziemy na działkę na zieloną trawkę, więc nowy niebawem się otworzy.
Kochana mój wianek nie takiej urody jak Twoje dzieło, ale za to dużo większy, bo ponad półmetrowej średnicy.
Powiesiłam go sobie w sypialni, żeby po przebudzeniu widzieć nie tylko białe i bure za oknem, ale i trochę kolorów na dobry początek dnia
Buziaki przesyłam, nieustannie zachwycając się Twoimi dokonaniami![]()
http://domik35.futurehost.pl/mufka/Maliny/ww1.JPG
Zamieniam zdjęcie na link do niego.
Było wstawione w zbyt dużym rozmiarze.
bab...
Ewuś, spróbuj i Ty - to nie taka trudna sztukaewazawady pisze:O...(tu wszelkiego rodzaju westchnienia, zdumienia, zaskoczenia itp. itd)![]()
Najpierw obezwładnił mnie wianek Moni, a teraz Marysi. Co to za jakieś towarzystwo wszechstronnie uzdolnione !
Dziewczyny cudne wianki !![]()
Tylko, że one zamiast ukoić, to wzmagają tęsknotę za wiosną. Niech już będzie, wcale nie marzec, tylko kwiecień.
Jestem zaanastazja B pisze:Piękny ogród ,śliczne róże![]()
Przywoływacz wiosny jak najbardziej na miejscu. Chyba wszyscy powinniśmy takie upleść i zawiesić , może wiosenka szybciej zawita
U nas też w sklepach nie ma nic ciekawego. Trudno ustrzelić coś fajnego, a ceny niestety kosmiczneSoczewka pisze:Jesteś niesamowita. Śnieg za oknem a ty już wianek wiosenny uplotłaś
Śliczny
Ja muszę się wstrzymać z wariacjami wiosennymi ponieważ jeszcze u nas w sklepach nie ma odpowiednich materiałów. Poczekam aż się skończy szaleństwo walentynkowe.
Jolciu, cieszę się, że jako kolejna deklarujesz chęć wiankowaniajolcia1212 pisze:Moniko
wianek- cudo. Bardzo zazdroszczę Ci takich zdolności. Muszę i ja w tym roku spróbować. Jeśli nie dar to może upór mi pomoże. Moniko podpatrzyłam u Ciebie poidełka dla ptaszków. Bardzo chciałabym takie. Kupiłaś je gdzieś u siebie, czy w jakiejś sieciówce?
Sprawdź na alle... - można kupić sztuczne jaskryMargo2 pisze:U mnie to w ogóle nie widziałam takich kwiatków do wianka.
Jakies za...pie po prostu![]()
A ogród w zimowej szacie prezentuje się bardzo dostojnie.
Naprawdę potrafisz tworzyć
MID2006 pisze:Witaj, tak dziewczyny chwalą Twój ogród że i ja tu postanowiłam zajrzeć. Jeszcze nie skomentuję nic bo dopiero się rozglądam. Zauważyłam że zdjęcia wyświetlają się gdzieś dopiero od 4 części. Szkoda że nie mogę obejrzeć Twojej przygody od początku. No ale siadam do tej czwartej części.
PEPSI pisze:Monika, witaj. Z ogromną przyjemnością pospacerowałam sobie podczas poobiedniej kawuni po Twoim angielskim ogrodzie. Podoba mi się, że w założeniach ogrodowych jesteś konsekwentna. Miałam ogromną przyjemność dzisiaj tu być. A drobiazgi ogrodowe perfekcyjne. Uwielbiam takie gadżeciki ogrodowe. I uśmiałam się na końcu, bo będąc dzisiaj w sklepie kupiłam troszkę sztucznych kwiatów w podobnej kolorystyce Twojego, bardzo zresztą ślicznego wianka.
Misiumisia pisze:Piękny wianekMoże wstawisz troszkę kolorów wiosennych z twojego ogrodu
Mam nadzieję że nie obrazisz się jak skrobnę jedno słowo do Mufki
Mufko tęsknię za Twoim wątkiem a wianek równie piękny jak Alani
Witaj, Nifredilnifredil pisze:Alanio, zapisuję się do ciebie oficjalnieJuż nie raz byłam u ciebie i śledziłam twój wątek, ale zawsze jako skrytoczytacz. Później jakoś mi zniknęłaś, a tu okazuje się, że zmiana nicka mnie zmyliła
Teraz jestem i już nie zgubię