JAGÓDKO masz rację taka pogoda w sam raz na kulig .Ja nie kuszę różami

tylko stwierdzam swój stan faktyczny to tak dla przypomnienia gdybym zapomniała przez zimę ich imion
ANIU nie każdy ma tyle czasu co ja ,więc wybaczam Ci ,ale zawsze sie cieszę jak zachodzisz w moje progi .Tez czasem nie mam czasu zajrzeć do wszystkich wątków.Lubię orliki i mam ich mnóstwo gdzie nie spojrzę wszędzie orliki ,ale lubię ich kwiaty .Cieszą wtedy gdy nie ma jeszcze innych kwiatów
JADZIU widzisz nie wszystkie róże znam z imienia .Dla tej akuratnie nie chce mi się szukać imienia ,bo rośnie za ogródkiem ,ale cudnie kwitnie i ma mnóstwo pomarańczowych owoców .Tak się tam rozkrzewiła ,ze trudno mi nad nią zapanować, a rośnie na pokrzywowisku .Nie pryskana ,nie podlewana i nie zasilana nawozami a daje sobie świetnie radę
DOROTKO 
wiesz ,że nawet nie zauważyłam ,że masz już otwarty wątek .Zaraz biegnę jak tylko zakończę mój alfabet .Nie wiem co powiedzieć ,ale w/g mnie nie poleciłabym Ci tej róży, a może tylko u mnie tak się średnio sprawuje
ASIU wiosną się przypomnij ,bo na pewno będzie z czego skubnąć .Nasionek nie zbieram ,bo żeby była taka sama roślina musi być sadzonka .Orliki z nasion raczej nie powtarzają cech
TOSIA to wyższa szkoła

Wiesz ,ze lubię się bawić fotkami a na moim Photo Scape jest taka opcja .Też się cieszę ,ze roślinki dostały konkretną kołderkę
KRYSIU to taka moja zabawa w zimowe dni .Pilgrimek jest CUDNY i warto go mieć ,ale Cię nie kuszę
No to już koniec alfabetu .Pozostały literki
T,U W, Y,Z
The Pilgrim [2009],The Prince [2013], Therese Bugnet [ patyczek 2010],Tradescant [2013], Twiggys Rose [2013, Uetersener Klosterrose [2012], Walzertraum [2009], Westerland patyczek [2011] Yellow Dagmar Hastrup [2013]
Therese Bugnet
Therese Bugnet