Mirko miwia karczochy uprawiam od lat i pewnie jeszcze nie było reklamy o której piszesz. Nie oglądam reklam i telewizji więc nic mi karczochów nie obrzydzi

kurkumę mam w proszku i używam też

Kup nasionka i wysiej, a na wiosnę posadź w słońcu, bo jak każdy oset lubi słońce. Ten jeszcze na początku musi być podlewany najlepiej wodą z gnojówką z pokrzyw
Bartoszu ja łączę przyjemne z pożytecznym i już się tak przyzwyczaiłam że codziennie spaceruję z przyjemnością

mniej przyjemnie jak nie ma słońca
Mirko Smirka zapraszam serdecznie
Krysiu ja nie ma w ogóle mączniaka na floksach, późno na jesień mam na dąbrówkach i to tych najzwyklejszych

Tak wysiałam kilka kwiatków i właśnie karczochy
Jadziu muszę przestawić budzik, bo słońce wcześniej wschodzi, dzień coraz dłuższy. Od Tiary wolę chyba ten F. variegata
Elu ja teraz mam kurnik daleko od domu i nie mam jak światła przeciągnąć więc wypuszczam stadko, zresztą o tej 7 wybiegaja na zewnątrz no chyba że leje

Masz rację Tiara jest fotogeniczna, ale i tak cieszę się że nie zginęła po pierwszej zimie
Mówisz o białym z fioletowym oczkiem? dla mnie każdy kwiatuszek ma swój urok
Maju co pokazuję floksy pada pytanie o mączniaka, a moje floksy nie mają mączniaka i do zimy stoją ze zdrowymi liśćmi. Gdzieś czytałam, że muszą mieć przestrzeń ? i moje ją mają
Dorotko nie da się wszystkiego kupić

musimy sobie dozować przyjemności

Floksy piękne, ale rośliny, które zamówiłaś też na pewno są piękne
Dziękuję za odwiedziny