Wiosną muszę pilnować przymrozków i jak coś okryć paki kwiatów bo chcę sie nimi cieszyć,a będzie ich tylko kilka

Tylko ,że ja jestem autorką tych zdjęć, osobiście je robiłam moim aparatemdrewutnia pisze:Marzą Ci się ścieżki trawiaste, może takie na stopę.
Gdzieś takie widziałam w realu![]()
Mam nadzieję, że właścicielka tego pięknego ogrodu się nie obrazi za fotkę
http://fotosik.net.pl/di/0P04/PICT0014_(600x800 )_(2).jpg
http://fotosik.net.pl/di/GPPH/PICT0011_(800x600 ).jpg
Przy moich zapędach to może też do tego dojść, ale chyba za 15 lat -bo jak tu upilnować biegające dzieciaki?
Raczej by nie wyrobiły na zakrętach
Zdjęcia zamieniłam na linki do nich.
Nie wstawiamy na forum cudzych zdjęć bez wyraźnej zgody ich autora![]()
bab...
.To Lykkefund. Mam ją już dwa lata. W tym czasie była oczywiście przesadzana na inne miejsce.
Ma określone zadanie. Rośnie na kratce i ma zasłaniać mój kącik gospodarczy.
Miejsce jest raczej zacienione, słońce dociera tu tylko przez chwilę przed południem.
Jakoś nie mogę sobie wyobrazić Twojego ogrodu bez różIgnis05 pisze: (...) Na jakiś czas dałam sobie spokój z różami, sądząc, że nie ma sensu sadzić roślin, które fatalnie rosną.
Powspominaj jeszczeIgnis05 pisze: To tyle wspomnień o początku róż w moim ogrodzie.
Tak to mamy (elam) ogród. Moderatorka miała rację, Ewa nie spytała mamy o zgodę na ich umieszczenie, tym bardziej w tak prześmiewczym stylu.Ignis05 pisze:Ewciatak mi się wydawało, że to Twoje zdjęcia z ogrodu Eli. Też zdziwiłam się, że zostały
zablokowane, bo teraz nawet się nie otwierają.![]()
Własne dzieciaki można nauczyć szacunku do roślin, moje na zakrętach u babci "wyrabiają". Zdarzają się jakieś "wypadki", ale to częściej, u nas gdy odwiedzają nas "nieogrodowi" goście, dla których rośliny nie są taką wartością.drewutnia pisze:Marzą Ci się ścieżki trawiaste, może takie na stopę.
Gdzieś takie widziałam w realuPrzy moich zapędach to może też do tego dojść, ale chyba za 15 lat -bo jak tu upilnować biegające dzieciaki?Raczej by nie wyrobiły na zakrętach
![]()