Gosiaczku! Witaj! Lubię lilie i postaram się wstawić kilka innych fotek!
Lucynko! Bardzo się z tej warstewki śniegu ucieszyłam, ale dziś widzę, że zaczyna się to wszystko rozpuszczać...a mrozy na dniach...
Wandziu! Ja te osy dostrzegam teraz na wielu zdjęciach

I nic dziwnego, bo przecież miałam dwa potężne gniazda...
Aniu! Witaj! Niestety moja magnolia odmawia współpracy... jeszcze nigdy nie kwitła... nic na nią nie działa...
Piwonie kocham jako kwiaty mojego dzieciństwa, bo poza smolinosami najbardziej pamiętam je z babcinego ogródka. Jedna z nich ma na 100% ponad 70 lat i zakwitła dopiero kilka lat temu u mnie.
Nigdy nie obcinam liści przed wiosną, a i kwiatów przez kilka lat nie dałam wycinać...
Sabinko! Miałam w ostatnim roku całą masę lilii, ale zobaczymy czy przezimują, bo były sadzone bardzo późno, a to w dodatku orientalne. Tak czy siak było warto! Kupiłam w takiej cenie, że nawet jako jednoroczne było warto! A ile ludzi piękne bukiety dostało od nas!
Marysiu! Postaram się poprawić, ale kiepsko mi wychodzą zdjęcia nowym aparatem...

Drogi to lepiej niech nie poszerzają, bo wystarczyło, że położyli kilka lat temu nowy asfalt i kierowcom odbiło całkowicie...
Marysiu! To jeżówka

Ormalnie hardkorka! Boję się czy przezimuje, bo jakoś w sen nie planuje zapaść...