Misiu cały dzień słonko jak przed mleczne szkło
Nawet nie wiesz jak ja Cię rozumiem, przecież też czekam na kanalizację i nie mam pojęcia w którym miejscu rośliny będą bezpieczne. Czy wcześniej ktoś mi da znać jaki teren oczyścić
Margolciu ja też czytam u Ciebie jak coś napiszesz, ale ostatnio z chęcią do pisania były marnie

Czas pewnie wypełnia Ci szycie?
Renatko ja pamiętałam o atkinidii i nawet chyba gdzieś pisałam, ale Ty biedna wtedy byłaś zdrowiem zajęta

Moja się ukorzeniła, bo jak włożysz koniec pędu do doniczki i przyszpilisz to puszcza korzenie bez problemu, ale nawet nie wiem czy komuś potem nie wydałam. W tym roku zamówiłam sobie parkę
http://www.starkl.pl/kiwi-anastasia-1-para-157125/ i starej nie wycinam w nadziei, że chłopak od nowej pary załatwi dwie panie

Kupiłam kiedyś osobnika męskiego, ale nie chciał róść i usechł
Dorotko to pysznogłówka od znanego nam kolegi, jest niska na skalniaku i chyba mam siewkę tylko zapisz sobie, a na wiosnę sprawdzę jak wyjdzie bo nie podpisałam. Kolor jest autentyczny
Jadziu moja tojeść rośnie już parę lat a dostałam ją od którejś forumki (już nie pamiętam której

) i nie rozrasta się bardziej od innych roślin. Wiesz jak się ucieszyłam, że słoneczko świeci