Aniu - Wspaniale że Ci się podobają moje klimaciki

Sama bardzo je uwielbiam tym większa radość dla mnie że i komuś się jeszcze podobają.
I tutaj się przyznam , że ogród to spaniała sprawa ale dom to dom. I jak dla mnie jest na miejscu "one"
Madziu - Jak widzisz nawoływania z pozytywnym skutkiem i jestem aczkolwiek nie ukrywam że tego czasu na forum nie mam niestety za dużo.
Teraz piszę ale w głowie już mnóstwo planów i jedna myśl oby z wszystkim się ogarnąć po mojemu rzecz jasna a nie naokoło czy na skróty.
Co do lampionu to kupiłam go w ubiegłym roku wiosną w ikei , ale jego mniejsze rodzeństwo też posiadam kolor czarny i czerwony jako wersja świąteczna.
To fakt dzieciaczki rosną ale wszystko po kolei , ale ja wychodzę z założenia kuj żelazo póki gorące potem będzie już za późno. Albo inne moje ulubione - czym skorupka za młodu nasiąknie tym na starość trąci.
Iwonko - Mówisz że jak jestem to wiosna , a tu u nas tym czasem temperatura leciutko zimowa a i oszroniało troszeczkę.
I bardzo dobrze bo krokusy u mnie spore i nie uwierzycie , ale byłam dzisiaj podglądać przebiśniegi i są białe noski.
Sylwio - Pewnie się powtarzam ale serdeczne dzięki

Czytając takie komentarze mam uśmiech od ucha do ucha.
Co do Bonsai mam go 2 miesiące dopiero - dostałam od męża na rocznicę ślubu
Co do drzewka to Jodła Kaukaska i w tym roku wyjątkowo cięta w ubiegłym kupiliśmy w donicy aby przesadzić do ogrodu ale ona prawie nie miała korzeni.
Jawne oszustwo, więc tym razem zaoszczędzone pieniądze przeznaczyliśmy na zakup porządnego stojaka i uważam to była znakomita decyzja.
Tarasik jest nie za duży ale lubię jak jest na nim tak milutko , wersja zimowa też fajniutka ale akurat nie posiadam zdjęcia ale może jeszcze zrobię
Renatko - To Bonsai formowany z fikusa , póki co dobrze mu u mnie

Puszcza nowe listki
Zapraszam na kilka różanych wspomnień , to nie będzie jakiś ekstra pokaz bo większość róż od wiosny 2014 u mnie ale już fantastycznie kwitły .
Pashmina
Tineke
Mrs. John Laing
Ambassador
Evelyne Dheliat
Na dzisiaj niestety już koniec czas goni oj goni