Storczyki - to jak powiew luksusu

A sansewerię gwinejską to wpisuję na moją listę WANTED

Bardzo ciekawe i trafne spostrzeżenieorzechovvy pisze:O łał![]()
"... A co do Wrocławia, to ściana rotundy porośnięta bluszczem wygląda zjawiskowo, jak opuszczone miasto, można sobie wyobrazić, jak rośliny sobie poradzą, gdy nas nie będzie i wszystko porosną..."
Wiem,wiem,że macie w Kołobrzegu jeszcze kwietniki w kształcie łabędzi,fok i latarni morskiej bo te właśnie miałem okazję uwiecznić na zdjęciach dlatego,że są bardzo oryginalne i bardzo mi się spodobały.Zaprezentowałem je na zdjęciach w swoim wątku w cz.I-szej Cytrusy,fiołki...na stronie 25 w dniu 21.07.2012. o godz.21:53 ale myśmy wtedy chyba jeszcze nie odwiedzali swoich wątków a żebyś nie musiała się trudzić i tracić swego drogocennego czasu na szukaniu tego postu wklejam ponownie zdjęcia kwietników z wyjątkiem tego w kształcie żaby bo takiego w Twoim mieście jeszcze nie spotkałem :?:Pod latarnią morską-na nabrzeżu portu są jeszcze kwietniki w kształcie pławikoników/koniki morskie/ale nie robiłem im zdjęć bo w tym czasie były bardzo oskubane przez turystówpiasek pustyni pisze:"...Ja też lubię patrzeć na kolorowe klomby i nie tylko "rowerzystów" pokrytych roślinnością - takie same figurki - kwietniki mamy w kształcie łabędzi, żaby, ba: nawet latarni morskiej![]()