Ogród Rosiowej
- rosiowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 15:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iza, Marta, dzięki za odwiedziny. Rośliny ciekawe, fakt, ale już widzę, że nie wszystkim uda się przeżyć niestety. Trudno, co ma być to będzie.
A gdzie co posadziłam, pokażę na wiosnę. Teraz większość jest albo w doniczkach, albo wciśnięte na kawałku ziemi w przechowalni. No, chyba żeby jakiś promień słońca się pokazał, to może pstryknę fotkę.
A gdzie co posadziłam, pokażę na wiosnę. Teraz większość jest albo w doniczkach, albo wciśnięte na kawałku ziemi w przechowalni. No, chyba żeby jakiś promień słońca się pokazał, to może pstryknę fotkę.
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
Jeszcze kupa pracy przed tobą, ale z pewnością będzie się opłacało.
Z tego co widzę to jesteśmy na podobnym etapie tworzenia ogrodu-
zbieramy póki co roślinki i jakoś je starAmy się przechować do właściwego wysadzenia.
Ja dziś byłam na wyprzedaży w NOMI i zakupiłam kilka zdechlaków. Będę o nie dbać i może coś z nich wyrośnie.
Gorąco pozdrawiam i życzę dużo radości z tych roślinek od cioci niech rosną zdrowo!!!
Z tego co widzę to jesteśmy na podobnym etapie tworzenia ogrodu-
zbieramy póki co roślinki i jakoś je starAmy się przechować do właściwego wysadzenia.
Ja dziś byłam na wyprzedaży w NOMI i zakupiłam kilka zdechlaków. Będę o nie dbać i może coś z nich wyrośnie.
Gorąco pozdrawiam i życzę dużo radości z tych roślinek od cioci niech rosną zdrowo!!!

- rosiowa
Ja zbieram rośliny do własnego ogrodu około 6 lat. Nie byłabym w stanie kupić wszystkiego od razu, więc wykorzystuję możliwość tymczasowego ich przechowania. Prawdziwe tworzenie ogrodu zacznę na wiosnę. 

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- rosiowa
A najbardziej, myślę, siebie. Jak w którymś momencie uklęknę, żeby coś wsadzić, to już nie wstanę

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- rosiowa
A jak już nie będę mogła wstać, to się położę i będę tak sobie leżała i patrzyła...
To kiedy już będzie ta wiosna??????
To kiedy już będzie ta wiosna??????
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- rosiowa
Masz rację, Dorotko, oby jak najszybciej. Teraz nawet nie mam czasu posadzić cebulek, bo w każdą sobotę wycieczki znajomych nas nawiedzają i za przewodnika robię
. Muszę chyba dzisiaj pojechać i chociaż trochę powsadzać, bo mnie mrozy złapią.

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki